2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
فکر نمیکنم چیزی باشه من همیشه با آمپول پری میشدم فکر کنم این ماه چون پروژسترون استفاده کردم زود پری ...

عزیزم اون پروژسترون که برا پریود شدن میزدی با این پروژسترون فرق داره.....

اون پروژسترون با بالا رفتن ناگهانی افت پروژسترون باعث پریود شده اما اینجا نگهداشتن پروژسترون در یک دز مانع میشه معمولا مگه اینکه دز پروژسترون برا یه فرد کافی نباشه....

اون پروژسترون تک دز بوده این پروژسترون ممتده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به آنای مهربون و دیگر خانم های عزیزی که در این تاپیک هستند. من یک سوال درباره قرص اکویین داشتم ...

سلام به روی ماهت عزیزم.....

بله دوستان داشتن و جوابم گرفتن....

من به همون استرادیول جواب داد بدنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همسر من قبل تزریقش با پشت انگشت چند ضربه میزد و اکثر هوا میومد بالا و فقط یه بار قسمت عمده هوا ...

در مورد ما هم هوای داخل سرنگ زیاده و با یکبار ضربه همه هوا بالا میاد. و همسرم تا رسیدن به مایع، هواگیری میکنه. اما چون همه جا میگن این سرنگها نیاز به هواگیری نداره، آدم به شک میوفته! بازم ممنونم که راهنماییم کردید. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خانم ها یه سوال. شیاف پروژسترون را چه طوری به صورت واژینال استفاده کنم؟یعنی چقدر باید تو بره؟چند دقی ...

عزیزم تقریبا برا من دو بند انگشت اشاره تو میرفت فکر کنم کافی باشه.....

تا یه حدی بره بعدش عضلات واژن خودش هدایتش میکنه.....

عزیزم حداقل نیم ساعت من چون استراحت مطلق بودم معمولا تا دوساعتم میخوابیدم.....

سلام دوستای خوبم.به لطف خدای بزرگ و مهربون و دعا ها و انرژی مثبت شما عزیزای دل هر چهار تا تخمکام جنی ...

به سلامتی عزیزم ایشالله به زودی سند مادرانگیت مهر میخوره.....

آناجون من قبل از پانکچر و حتی تو سیکل پانکچر روز هشتم ترشح تخمک گذاری داشتم اما این ماه که بعد پانکچ ...

عزیزم بله دوستانی که بعد پانکچر مامان شدن کم نبودن.....

حتی بعضا دوستانی بود پانکچر شدن و هایپر شدن و تا وقت انتقالشون برسه طبیعی مامان شدن.....

حتما اقدام داشته باش.....

دقیق نمیدونم اما خدسم اینه دو سه روز بعد ترشحات آزاد سازی اتفاق میفته شایدم بیشتر.....

عزیزم خوب اگه مقعدی جواب نده دوباره باید بهشون اطلاع بدی ممکنه این دفعه زیادش کنن.... ضمنا استراحتت ...

چند بار زنگ زدم فقط میگه همونا رو استفاده کن نمیدونم چ کار کنم فکر میکنم پری شدم

میکرو کردم برا من لکه نیست خون قرمزه

عزیزم ببین من قبل + شدن لک بیینی داشتم بعد سونوی قلبم خونریزی اساسی....

یعنی کلا لباس زیر و شلوارم با خون خیس شد خون کامل قرمز که نشونه خونریزی در جریان باشه....

پس خونریزی میدونه علتهای زیادی داشته باشه یکیش پریود میتونه باشه پس ذهنتو به اون سمت متمرکز نکن.....

فقط گفتم که با دکترت دوباره تماس بگیر و شرایطت رو بگو معمولا تو این شرایط پروژسترون رو بیشتر میکنن!!!!

من دو تا آمپول داشتم با شروع خونریزی دو تا شیاف سیکلو برام اضافه کردن و استراحت مطلقم دادن و سلکسانمم قطع کردن.....

چند بار زنگ زدم فقط میگه همونا رو استفاده کن نمیدونم چ کار کنم فکر میکنم پری شدم

با کی صحبت کردی؟

عزیزم ببین من قبل + شدن لک بیینی داشتم بعد سونوی قلبم خونریزی اساسی.... یعنی کلا لباس زیر و شلوارم ...

چهار بار تماس گرفتم حتی گفتم دوزشو بیشتر کن گفت نمیخواد همونا رو استفاده کن تا روز آزمایش خیلی ناامیدم اگر نشد باید برم سراغ تخمک اهدایی

من سال گذشته بیستم مهرماه پانکچرشدم دومیلیون تومن هزینش شدانتقال اولم سال گذشته بیست دی ماه بودکه فک ...

فک نکنم کاری به بلاست یا چند سلولی بودن جنین داشته باشن ،حسابدارش گفت هزینه انتقال جنین میشه ۷۰۰ تومن

عزیزم آخرین غذات ۱۲ ساعت قبل عملت باشه.... غذای مقوی ولی زودهضم بخور..... فردام باید ناشتا باشی پس ...

مرسی عزیزم برام دعا کنید فردا روز خوبی باشه و جنین های با کیفیت ایجاد بشن

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین