2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ثمین و شیرین دوستان عزیز...... الان داشتم یه برنامه طب سنتی رو میدیدم..... گفت برا اینکه هوس شکلات ...

انا جون تو ایران وانیل طبیعی نیست فدات شم
اما شاید همین تقلبیش هم کارایی داشته باشه
به هر حال خوبه که امتحان کنیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان گلم...دیشب رفتم دکتر ک ضخامت 7 بود و دکتر گفت عالیه پس چرا تا یک هفته دیگه استرادیول و ا ...

خب برا روز 10 اون ضخامت عالی نیست
دوز دارو رو زیاد کرده تا زودتر انتقالت انجام بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای این عالی بود یعنی والا من هر وقت میرم ازمایشگاه حساب میکنن بعد میرم جواب رو بگیرم میگن اشتباه ...

لاله جون وقتی از بیمارستان زنگ زدن ک اشتباه شده ب همسرم گفتم اینا ترفندشونه☺اینجوری آدمو میکشونن بیمارستان بعد میگن عه عذر میخوایم همکارمون اشتباه متوجه شدن و شما باید 47 تو من دیگه بدین😂ببین با ذهن ما چیکار کردن اینا😆

سلام دوستان شوهرمن  مرداد ماه رویان که ازمایش اسپرم داد حرکت آ 6 و حرکت بی 12 بوده و مورفولوژی ...

هر دوی اینا معتبر هستن تو ازمایش اسپرم
اگه دارو مصرف کرده و تعداد اسپرم زیاد شده ، کم شدن مورفو و تحرک طبیعیه
اما اگه کار خاصی نکرده ، میتونه عوامل بیرونی باعث این کم شدن تحرک و مورفو باشه
اسپرم بسیار به شرایط حساسه

به نظر میاد بهتره 3 ماه درمان دارویی داشته باشن تا تحرک بهتر بشه بعد برای ای یو ای اقدام کنین

جدی میگی؟حالا از کجا کشف کنم طبعم چیه؟

خیلی عوامل هستن که تو تشخیص طبع کمک میکنن
مثلا یه مورد خیلی مهم سردی دست و پاست
دست و پاهات همیشه سردن؟
حتی تابستون وقتی زیاد جایی که کولر هست باشی دستت سرد میشه؟

هر دوی اینا معتبر هستن تو ازمایش اسپرم اگه دارو مصرف کرده و تعداد اسپرم زیاد شده ، کم شدن مورفو و ت ...

عزیزم

تعدادش تو ازمایش اول ... 49 م در هر میلی

و در ازمایش دوم.....25 م در هر میلی

اورولوژ ابن سینا براش قرص داد

از مهر داره قرص فرتیل اید و سلن پلاس و کیوتن پلاس میخوره ..جدیدا قرصاش تموم شده ...

جکارکنم

گیجم بخدا

سلام دوستان ی سوال.شیرسویا تو دوره اقدام تاثیری روی  قدرت باروری داره؟بعدش برا آقایون هم میشه استفاده کنن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
راس میگی پس چرا گفت عالیه😯سری پیش روز 10 پریودیم ضخامتم 6 بود

خب پس با توجه به سری قبل گفته
در ضمن خیلی چیزای دیگه هم هستن که مهمن
مثل هموژن بودن اندومتر
دو لایه بودنش

فقط ضخامت نیست

عزیزم تعدادش تو ازمایش اول ... 49 م در هر میلی و در ازمایش دوم.....25 م در هر میلی اورولوژ ابن سی ...

همون قرصا رو بخر و ادامه بده عزیزم
البته از مهر تا الان شده 3 4 ماه دیگه
به نظر بهتره یه آز دیگه بدن
اگه نرمال بود میشه رو ای یو ای حساب کرد
البته داروهاش رو باید تا زمان نتیجه گرفتن ادامه بده

فولیک اسید نداد اون وقت؟

تو بارداری طبیعی هم ضخامت باید اینقد بالا باشه؟مال من تو روز 14و15 اندازش5.5 بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سه خطی بودن یعنی دو لایه اندومتر وجود داره
مثل زمانی که دو ردیف اجر بچینیم
و این یه ایتم هست برای بیان کیفیت اندومتر

همون قرصا رو بخر و ادامه بده عزیزم البته از مهر تا الان شده 3 4 ماه دیگه به نظر بهتره یه آز دیگه بد ...

نه فولیک اسید ندادن بهش...به نطرت دیگه چه قرصایی خوبه؟e و زینک پلاس هم میخوره 

ازمایش میخاد بره بده

یه نظرت ازماییشش تا چه حدی باشه ..جای امید واری برای ای یو ای هست؟مثلا آ چقد باشه

کلا جدیدا به قرص خوردن تنبل شده اخه یه ساله عمل واریکوسل کرده و از اونموقع داره قرص میخوره ...

اگه با این وصعیت بخام ای وی اف کنم آیا جنین های خوبی تشکیل میشه؟

تو بارداری طبیعی هم ضخامت باید اینقد بالا باشه؟مال من تو روز 14و15 اندازش5.5 بود

برای بارداری طبیعی حوالی 7 به بالا باشه کافیه
اون ضخامت برای روز 15 کمه به شرطی که نیمه ی سیکل شما باشه
به عبارتی باید بگم وقتی نزدیک تخمک گ هست باید ضخامت بالای 7 باشه
حالا یکی تخمک گ روز 12 داره یکی روز 14 یکی روز 20

شما سیکلت چند روزه اس؟