2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام مهربونا خيييلي ناراحتم خيلي عصباني ام... سيكلم منظم بود هميشه ٢٧/٨ روزه بودم ماه پيش كه ٢٣/٤ رو ...

خوب خوبه که.....

چرا دید بد داری......

اینکه بدون هیچ پیش مقدمه ای میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونا خيييلي ناراحتم خيلي عصباني ام... سيكلم منظم بود هميشه ٢٧/٨ روزه بودم ماه پيش كه ٢٣/٤ رو ...

منم پریام مدتیه ۲۴ روزه شده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ثمین و شیرین دوستان عزیز......

الان داشتم یه برنامه طب سنتی رو میدیدم.....

گفت برا اینکه هوس شکلات و شیرینیجاتتون رو خیلی راحت خاموش کنین وانیل طبیعی بگیرین و بوش کنین بعد پنج دقیقه حس شیرینیجات خواستنتون فروکش میکنه......

البته اگه درست ترجمه کرده باشم.....

Doal vanilya.....

وانیل طبیعی.....

دکتر برنامه دکتر ابراهیم سراچ اوغلو بود احتمالا خیلیاتون تو نی نی سایت باهاش آشنا شدین.....

خصوصا کسایی که خرنوب استفاده کردن.....

این یعنی معجزه تو راهه و به زودی مامان میشی..... بعد بگو نمیشه..... خدا بخواد نشد نداره...... وقت ...

قربونت آنا جون پس بزارم پای اینکه میخوام مامان بشم😂😂سر خونه تکونی ک کردم خواستم زیر لباسشویی تمیز کنم شلنگش پاره شد خواستم زیر گاز تمیز کنم یکی از پایه های گاز شکست پرده آشپزخونه زبراس با بخارشو تمیز کردم ک بخارشو جا انداخت روش دیشبم قوری چای افتاد شکست دیشب ب همسرم گفتم فکر کنم میخوام مامان بشم 😂😂😂اونم گفت الهی ک زودتر مامان بشی تا بیشتر از این خراب کاری نکردی و خرج رو دستم نزاشتی😂😂😂😂

سلام دوستان گلم...دیشب رفتم دکتر ک ضخامت 7 بود و دکتر گفت عالیه پس چرا تا یک هفته دیگه استرادیول و استروژن گفت باهم روزی 6 تا بخور؟ تا دیروز باهم روزی 4 تا میخوردم....راسی روز 10 پریود بودم...فکر کنم ب احتمال زیاد این دفعه هم مثل سری پیش انتقالم روز 19 پریودیم باشه

آناجون ازم پرسیدن که می خوام باکدوم دکترباشم که منم چون کرمانشاه هستم گفتم دکترچوبساز می خوام اگه بت ...

سلام نازی جون عزیزم دکتر چوبسازو اگه بش بگی برا آی وی اف میری همون موقه بهت نوبت میده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قربونت آنا جون پس بزارم پای اینکه میخوام مامان بشم😂😂سر خونه تکونی ک کردم خواستم زیر لباسشویی تمیز ...

خواهر شما خونه تکونی کردی یا ویرون کردی خونه رو؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان گلم...دیشب رفتم دکتر ک ضخامت 7 بود و دکتر گفت عالیه پس چرا تا یک هفته دیگه استرادیول و ا ...

بهار جون به نظرم ضخامتت باید بره بالاتر.روز 10یا 11 ضخامتم 11.6بود ضخامت 7به نظرم خوبه ولی عالی نیست بازم بخور استرادیولتو .مهم چندمین روز برا انتقال نیست از نظر من.مهم اینه بهترین برات اتفاق بیوفته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان

شوهرمن  مرداد ماه رویان که ازمایش اسپرم داد حرکت آ 6 و حرکت بی 12 بوده و مورفولوژی هم 4درصد

بعدش..مهر ماه ابن سینا ازمایش داد که حرکت آ صفر و حرکت بی 30و مورفولوژی 2 درصد

حالا خودش میگه برای اسفند بریم ای یو ای کنیم

ولی من با این وضعیت امیدی ندارم که مثبت شه

نظرتون چیه..من چکار کنم

خودمم مشکل خاصی ندارم عکس رنگی هم گرفتم لوله هام باز بود .

بهار جون به نظرم ضخامتت باید بره بالاتر.روز 10یا 11 ضخامتم 11.6بود ضخامت 7به نظرم خوبه ولی عالی نیست ...

ثمین جون تا ی هفته دیگه ب نظرت چقدر بالاتر میره؟....ایشالا ک این سری نتیجه میگیرم دیشب من آخرین نفر تو مطب بودم و ساعت 12 شب اومدم بیرون داشتم میومدم بیرون منشی یهو بهم گفت الهی ک عید یک ماهته عزیزم ...منم یجوری شدم خدا کنه ک همینطور باشه🙏

[QUOTE=53412990]ثمین جون البته بگمااااا همش خراب کاری خوده همسر جان بود 😂😂فقط قوری خودم شکستم😊[/QUOTEحالا خوبه خودشون خراب کاری کردن پس هیچی نشده انداختن گردنت.خخخخخ.آقایون عادتشونه.والا پژمان خدا نکنه چیزی رو بخواد درست کنه دیگه باید قید داشتن اون چیز رو از سرت بیرون کنی.تازه وقتی گند میزنه میگه دیگه فایده نداشت موندنش اونجوری کردم ی نو بخرم یعنی هیچ جوره قبول نمیکنه خراب کاریشو

ثمین جون تا ی هفته دیگه ب نظرت چقدر بالاتر میره؟....ایشالا ک این سری نتیجه میگیرم دیشب من آخرین نفر ...

انشالله انشالله همینطور میشه فکر کنم 9بشه دیگه با این حجم قرصی که داده