2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام.خوبین خانمها.من فردا چهارشنبه به احتمال زیاد تاظهر یا شب پریود میشم.بعد این امپولای سینافکت و س ...

هر روز که پریود شدی ، اگه قبل از ظهر بود امپولا رو بزن
اگه بعد از ظهر بود بذار فرداش بزن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چه سختی داره؟ مگه خانوما رو بیهوش نمیکنن و عمل نمیکنن برای گرفتن تخمک؟ حالا اقا هم کنار خانومش ...

در کل سختی برای زن و مرد میگم چه مرد بیهوش بشه چه زن 

شنیدم که میگن امپول های بدنسازی هم بی تاثیر نیستن نمیدونم فعلا که هیچی معلوم نیست تا خدا چی بخواد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

سلام خانم های گل....وای از شیرینی و بستنی گفتید دهنم آب افتاد😂😂😂من هم یه عاشق بستنی و شیرینی هستم....با اجازتون😂😂😂😂

شوهرم میگه تو معتاد بستنی هستی😂😂😂ولی چند وقته دارم رعایت میکنم

به امید خدا فردا میرم پانکچر....خلاصه منو از دعاهاتون محروم نکنید...دعا کنید از این پنج تا حداقل سه تا درست درمون در بیاد.فردا برگشتم میام گزارش کار میدم💗💗💗💗😘😘😘

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
الهی عزیزم تخمکای ثپل مپل و همونام نی نی خوشگل برات بشن

مرسی مهربون...به خدا همش دعام اینه همه بچهای تاپیک زودتر به مراد دلشون برسن.واقعا انتظار سخته

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام عزيزم ممنون خدا رو شكر من هم خوبم به لطف خدا ، نگران نباش عزيزم ني ني ات داره بزرگ ميشه رحمت دا ...

توكل بخدا من كه همش سعي ميكنم رعايت كنم همچنان كارخونه نميكنم و همش دراز كشيدم يا يكم ميشينم يا توخونه درحد اب خوردن دارو خوردن دستشويي رفتن بلند ميشم ديگه اميد به خدا كه همه چيز دست خودشه 🙏🏻

مرسی عزیزم خوبه که گفتی فدات شم مملکت اسلامی به این میگن دیگه!! حد اقل بپرسن از قبل شاید یکی براش ...

لاله جون مملکت اسلامی عزیزمون ی کار خوب و تعجب آور انجام داد اون هم اینکه بیمارستان الغدیر ک سرم زده بودم زنگ زدن بهمون ک بیاین ۴۷هزار تومن اضافه دادین اشتباهی شده باید برگردونیم بهتون😮😮😮خیلی من و همسرم تعجب کردیم مگه میشه مگه داریم پول برگردونن؟!!!!!!!!!!!

ثمین جون مال شما عادت غذایی نیست کسانی که طبعشون سرد و تر هست کلا یکی از علائقشون همین چیزای شیرینه ...

آخه متاسفانه طبع من گرم و خشک هست این شیرینی رو کجایه دلم بذارم نمیدونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانم های گل....وای از شیرینی و بستنی گفتید دهنم آب افتاد😂😂😂من هم یه عاشق بستنی و شیرینی هستم ...

برو به سلامت انشالله با خبرایه خوش میای و با حالی عالی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله ک هممون مادر میشیم😍 ...راسی انتقالت دو سه روز دیگه میشه؟

ایشالااااا

گفته شنبه