2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
دوستان واسه تکمیل پرونده فردا باید آز اسپرم همسرم را ببرم. اما من هر چی میگردم نیست. گمش کردم. از تا ...

اره بابا

منم يه بار يه ازمايشي رو مجدد مييخواستم تو كامپيوتر تاريخ ازمايشو سرچ كرد و دوباره پرينت داد بهم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر ندن چی کار کنم😢😢😢😢😢پنج شنبه پانکچر دارم

نگران نباش بگو بعدا میاریش نمیتونن پانکچرتو متوقف کنن که انقدر به خودت استرس نده میگی بعدا میاری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مرسی لاله جون آره دوازده تابود الان بعددوتاانتقال منفی شیش تاش مونده مرسی جواب دادی خانمی

قربونت عزیزم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عاشقتونم که من هم تو انا جون هم ثمین فکر کردم خودم فقط عاشق شیرینی هستم یعنی بدون اغراق میتونم یه ...

قربونت عزیزم.1کیلو ؟همین فقط؟ببین من آدرس تموم شیرینی فروشی هایه رشت و انزلی رو از برم اینقدر شیرینی میخرم .لاله باورت نمیشه اگه بگم هرکسی که میاد خونمون و برام شیرینی میاره سعی میکنم کم بچینم تویه ظرف که کم بخورن بقیش برا خودم بمونه.بارها پژمان سر این موضوع دعوام کرده ها ولی من این عادتم ترک نمیشه همیشه سعی میکنم موقع خرید ظرف شیرینی ی سایز کوچیکشو انتخاب کنم.دیگه تویه فامیل همه میدونن من چرا این کار رو میکنم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عاشقتونم که من هم تو انا جون هم ثمین فکر کردم خودم فقط عاشق شیرینی هستم یعنی بدون اغراق میتونم یه ...

لاله جون من عجیب دوست دارم.....

اما چاره چیه مجبوریم رعایت کنیم.....

اما من بعضا همچین میزنم به سیم آخر یهویی میبینم اوووووووو کلی شیرینی خوردم.....

من شکلاتم خیلی دوست دارم.....

بعضا همچین قایمشون میکنم که نتونم پیداش کنم....

کلا به قول تو به شیرینی خصوصا خامه ای اصلا نمیتونم نه بگم.....

البته به غیر اون رژیم اجباریم.....

الان یه مدته با مویز و سبزه و انجیر و کشمش و خرما خودمو اداره میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه آز بده همسرت این روزا دیگه 

عزیرم پنج شنبه پانکچر داره نمونه نمیتونن بدن که.....

سلام یه سوال دارم میکرو و پانکچر به خاطر مشکلات بارداری خانم ها هست یا اقایون؟کسی که فاقد اسپرم باشه شاملشون نمیشه؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سلام یه سوال دارم میکرو و پانکچر به خاطر مشکلات بارداری خانم ها هست یا اقایون؟کسی که فاقد اسپرم باشه ...

کلا اسپرمشون صفر هستش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کلا اسپرمشون صفر هستش؟

بله 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بله 

والا ی روشی هم هست از بیضه اسپرم میگیرن تویه میکرو