2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
قربونت عزیزم.1کیلو ؟همین فقط؟ببین من آدرس تموم شیرینی فروشی هایه رشت و انزلی رو از برم اینقدر شیرینی ...

وای ثمین عاشقتم
خوبه گفتی
من پس هر وقت خواستم بیام خونه تون برا دنیا اومدن نی نیت دو تا جعبه بیارم که دعوامون نشه
یه جعبه مال من یکی مال تو :))))))))))))))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سایز ۳۶واقعا عالیه منو ببینی چی میگی سایز ۴۶/

حالا سايز ٣٦ رو كه شوخي ميكنه ولي من توي بارداريم نه تنها چاق نشدم بلكه سايزم هم خيلي خوب شده و واقعا متوجه شدم دليل اضافه وزنم همون خوردن بستني و چيزهاي شيرين بوده . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه دیگه. کیفیت اسپرم پایین میاد. 

5 شنبه پانکچر داری راس میگی

البته میدونی که کیفیت کم نمیشه
اتفاقا تحرک و مورفو بیشتر و بهتر میشه
اما تعداد کم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه دوستان عزيزم ، خانمي تو رو خدا نخور شيريني و شكلات ، ببين عزيزم من هم واقعا كاكائو و بست ...

سلام دوستم خوب هستي انشالله منم بخاطر قند لب به شيريني نميزنم فقط مويز و خرما اونم روزي يكي منم عاشق شكلات و بستني ام ولي كنارگزاشتم راستي من هرازگاهي واژنم تير ميكشه چند لحظه خيلي ميترسم اميدوارم چيزي نباشه طبق معمول هم ترشحاتم زياده همش پد روزانه تو لباس زير ميزارم منتظر نوبت سونو هستم و بعدش دكترم ببينم اون تو چه خبره خدا كنه سرويكس كوتاه نشده باشه التماس دعا از همه عزيزان

سلام یه سوال دارم میکرو و پانکچر به خاطر مشکلات بارداری خانم ها هست یا اقایون؟کسی که فاقد اسپرم باشه ...

چرا عزیزم اتفاقا وقتی مردی آزو هست که تنها راه بچه دار شدن همین میکرو هست 

وقتی چیزی نیست چه جوری میتونن بگیرن ؟

اگه مشکل انسدادی باشه با سرنگ از داخل لوله های اپیدیدیم میگیرن
اگه مشکل انسدادی نباشه مرد هم مثل خانم بیهوش میشه و از بافت بیضه نمونه برداری میکنن و تو پاتولوژی از بیضه هر تعداد اسپرم موجود بود جدا میکنن

سلام دوستم خوب هستي انشالله منم بخاطر قند لب به شيريني نميزنم فقط مويز و خرما اونم روزي يكي منم عاشق ...

سلام عزيزم ممنون خدا رو شكر من هم خوبم به لطف خدا ، نگران نباش عزيزم ني ني ات داره بزرگ ميشه رحمت داره جا باز ميكنه ان شا الله كه هيچ مشكلي نيست خانمي ، ترشحات من هم يه مدت بيشتر بود الان يك مقدار كمتر شده ولي باز هم هست ، ترشح با سوزش و خارش و تغيير رنگ نباشه طبيعي هست توي بارداري .

اگه مشکل انسدادی باشه با سرنگ از داخل لوله های اپیدیدیم میگیرن اگه مشکل انسدادی نباشه مرد هم مثل خا ...

نمیدونم فعلا مشکل از کجاست انسدادی یا هورمونی ولی چه سخت !!

اگه مردی از این امپول های بدن سازی استفاده کنه همین میتونه باعث اشکال بشه ؟و قابل رفعه ؟البته مربوط به ده ساله قبله مصرف

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
وای ثمین عاشقتم خوبه گفتی من پس هر وقت خواستم بیام خونه تون برا دنیا اومدن نی نیت دو تا جعبه بیارم ...

ای جونم قدمت روی چشمام عزیزم.سعی میکنم باهات کنار بیام آخه دیگه ته تهایه بارداری هستی و دلم برات میسوزه باید شیرینی رو باهات تقسیم کنم دیگه چاره ای نیست خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم فعلا مشکل از کجاست انسدادی یا هورمونی ولی چه سخت !! اگه مردی از این امپول های بدن سازی استف ...

عزیزم چه سختی داره؟
مگه خانوما رو بیهوش نمیکنن و عمل نمیکنن برای گرفتن تخمک؟ حالا اقا هم کنار خانومش عمل بشه و اسپرم ازش بگیرن
سخت نیست اصلا . چه اشکالی داره ؟
به قول معروف 9 ماه شعبان ، 3 ماهم رمضان :))))

امپول های بدن سازی میتونن عاملش باشن بله
و متاسفانه قابل برگشت هم نیستن

وای اگه ی روز میتونستم این عادت غذایی مزخرفمو ترک کنما دیگه خیلی خوب میشد

ثمین جون مال شما عادت غذایی نیست
کسانی که طبعشون سرد و تر هست کلا یکی از علائقشون همین چیزای شیرینه
چون شرینی ها گرم هستن
البته شیرینی های طبیعی گرن هستن
و بدن بنا بر اقتضای نیاز خودش به شیرینی ها علاقه داره
اما این علاقه هوشمند که نیست تا بتونه بین شیرینی طبیعی و مصنوعی تفاوت قائل باشه
برای همین هر چیزی شرین به خورد بدن بدی نیازش رو رفع میکنه باهاش