2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
الان با دکتر دومم صحبت کردم میگه اگه لک بینی نداری ی دونه امپولو قطع کن 1دونه بزن +2تا شیاف .من دلم ...

ثمین جون شرایطت خیلی حساسه
ببین خودت دلت چی رضا میده
اگه به دکترت اعتماد کامل داری حرفشو گوش کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام و شب بخیر به همه دوستان من تو سیکل آی وی اف هستم و الان 7روزه که آمپولهارو تزریق میکنم...هرشب ...

عزیزم اونایی که تو بازو تزریق میشه باید زاویه 45 درجه داشته باشه
اونی که دور نافه لازم نیست زاویه داشته باشه و همون جور عمود تزریق میشه
اونایی که تپلن و بازوهاشون چاقه هم لازم نیست زاویه بدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم توکل ب خدا ...فردا آزاد میگیرم سرم چاره ای نیست فدای سر خودمون و نی نی هامون لاله ج ...

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو
فقط این وسط مردم معمولی جامعه گرفتار میشن
دودش به چشم مردم میره
بقیه که شکر خدا از اون ور آب براشون دارو میرسه تا یه سوت بزنن!!

واقعا ازآناجون ولاله جون عزیزم وبقیه دوستان ممنونم ک همیشه بادقت وحوصله جواب میدن امیدوارم همه دامنش ...

من که کاری نمیکنم عزیزم اما واقعا از انا جون باید یه تشکر حسابی کرد که حتی با داشتن یه پرنسس هم دست از اینجا و بچه ها بر نمیداره

جنین از روز 6یا 7 زندگیش خودش شروع میکنه به لانه گزینی کردن
هر چند گاهی بعضی جنین ها رشدشون کند تره و دیر هم لانه گزینی رو شروع میکنن
اما نورمش همون از 6یا7 هست

حالا بسته به اینکه جنین چند روزه انتقال داده شده مشخص میشه از چندم انتقال جنین تلاش میکنه برای لانه گزینی

عزیزم نی نی یار اخطار داده بود حق نداریم اسم از دکتر ببریم علیه ش حرفی بزنیم..... اینجوری اینجارو ا ...

واقعا؟
واقعا دور از انصافه!!
یعنی جون ادما از اعتبار دکترا کمتر ارزش داره!!
چه ایرادی داره اگه کسی تجربه ی بدی از دکتری داره گوشزد کنه تا بقیه بیمارای اون دکتر حواسشون باشه !!

عزیزم به قول افسون جون شهرستان راحتتر تایید میکنن..... اگه نتونستی بگو همسرت بره "ق م" بگیره شاید ب ...

درسته
دوستای من تو شمال خیلی راحت میگیرن و اصلا حتی به ازمایش های سی دی هم گیر نمیدن و نمیخوان

بله عزیزم همون داروخانه ۱۳ آبان رفتم ...الان از صفحه ۵ تاپیک شماره داروخانه هایی ک بهم نزدیک بودن بر ...

عزیزم شماره ی 1490 مخصوص تهرانه
تماس بگیری میگن کدوم داروخونه داره

بچه ها من فردا سونو روز یازده سیکلم با دلهای پاکتون دعا کنید فولیکولام زیاد شده باشه.سیکلم کنسل نشه. ...

عزیزم ان شاء ا... سیکلت رو به سر انجام میرسونی فدات شم
امیدوارم یه روزی بیای بگی اون قدر بچه هام از سر و کول شوهرم بالا میرن و موهاشو میکشن که همسرم از دستشون به جای اه جیغ میکشه

:)))))))))))))))))))) الان مثلا دعا کردما

راستی بچه ها من امشب تماس گرفتم با 1490 که گفت استان های دیگه نباید به این شماره زنگ بزنن و این شماره مخصوص استان تهرانه
گفت هر استانی باید با 118 تماس بگیره و شماره ی معاونت دارو و غذا رو تو استان خودش بپرسه و با اونجا تماس بگیره

کفتم به شما هم بگم

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت mahinaz عزیز دعا میکنیم

سلام،صبح همگی بخیر،امروز نوبت دعا برای منه 

روز آز من 24بهمنه ولی هیچ فرقی نداره همین الانم دعاکنید تاثیرش بیشتره چون موقع لانه گزینیه نی نیامه😍خواهش میکنم برام دعاکنید ب هرطریقی ک از ته دلتون برمیاد ک نی نیام تا نه ماه سالم بچسبن ب دلم وانشاءالله 24بهمن دلمون شادبشه،پیشاپیش ممنونم ازهمگی

من که کاری نمیکنم عزیزم اما واقعا از انا جون باید یه تشکر حسابی کرد که حتی با داشتن یه پرنسس هم دست ...

فداتون بشم.....

منم از تک تکتون ممنونم که چراغ این خونه رو روشن نگه میدارین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com