2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
خانما قرص اسسترادیول برای چیه؟ 

برا ضخامت آندومتر میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای من سه تا نوشته ...افسون جون طرازی اگه همون سونویی ک میکنه بده حله؟ همونو قبول میکنن؟

منظور از سونو سونوی بارداری یا سقطت بوده عزیزم.....

کلا ۱۳ آبان که رفتی بیمه روبروش رفتی؟

اونجا اگه رفتی خیلی سخت میگیرن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من سه تا نوشته ...افسون جون طرازی اگه همون سونویی ک میکنه بده حله؟ همونو قبول میکنن؟

عزیزم به قول افسون جون شهرستان راحتتر تایید میکنن.....

اگه نتونستی بگو همسرت بره "ق م" بگیره شاید بتونه راحتتر بگیره....

خانما میشه کمک کنید من چند روز پیش به علت دیدن لک شیاف اضافه کردم دکتر گفت ده تا . حالا به نظرتون چط ...

یعنی چی ده تا؟

یعنی فقط ده تا واسا نوشته روزی یکی میزنی؟

یعنی تا ده روز شیاف داری فقط؟

متوجه سوالت و علت نگرانیت نشدم.....

عزیزم فقط کار سنگین نکن..... زیاد دولار راست نشو.... جارو نکش..... یه سری چیزارو رعایت کن نگران ن ...

مرسی عزیزم...از غروب بهتر شدم خیلی.اتفاقا امروز کلی کار کردم.جارو طی.شستن سرویس ها.خواستم سرم گرم شه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
منظور از سونو سونوی بارداری یا سقطت بوده عزیزم..... کلا ۱۳ آبان که رفتی بیمه روبروش رفتی؟ اونجا اگ ...

بله عزیزم همون داروخانه ۱۳ آبان رفتم ...الان از صفحه ۵ تاپیک شماره داروخانه هایی ک بهم نزدیک بودن برداشتم یکی یکی فردا زنگ میزنم برای سرم...ممنونم آنا جون😍

بچه ها من فردا سونو روز یازده سیکلم با دلهای پاکتون دعا کنید فولیکولام زیاد شده باشه.سیکلم کنسل نشه.دلم واسه شوهرم کبابه.خودم به جهنم.خیلی نگرانه.با هر امپول من آه میکشه.خدایا خودت به دل پاک مردم رحم کن😢😢

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
الان با دکتر دومم صحبت کردم میگه اگه لک بینی نداری ی دونه امپولو قطع کن 1دونه بزن +2تا شیاف .من دلم ...

عزیزم وقتی شرایطت استیبله چرا که نه خوب میتونی کمترش کنی.....

نگران نباش......

سلام و شب بخیر به همه دوستان من تو سیکل آی وی اف هستم و الان 7روزه که آمپولهارو تزریق میکنم...هرشب ...

نه عزیزم نگران نباش....

بازوهات تپلن یا لاغر؟

قربونت برم عزیزم توکل ب خدا ...فردا آزاد میگیرم سرم چاره ای نیست فدای سر خودمون و نی نی هامون لاله ج ...

ایشالله با بتای + میری و بقیه سرماتو راحت میگیری......

مرسی عزیزم که جواب دادی فردا زنگ میزنم دکترم میگم ده تا شیاف تموم شده اگه مشکلی نیست دیگه استفاده نک ...

آره به دکترت بگو اگه نیاز نیست الکی چرا اضافه استفاده کنی......

واقعا ازآناجون ولاله جون عزیزم وبقیه دوستان ممنونم ک همیشه بادقت وحوصله جواب میدن امیدوارم همه دامنش ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت اما از روز ۶-۷ به بعد.....

بستگی به زمان لانه گزینی داره.....

مرسی عزیزم...از غروب بهتر شدم خیلی.اتفاقا امروز کلی کار کردم.جارو طی.شستن سرویس ها.خواستم سرم گرم شه

دیگه اصلا همچین کاری نکنیا.....

به هیچ وجه به شکمت فشار نیار......

جارو دیگه به هیچ وجه.....

عزیزم با مواد شوینده هم کار نکن اصلا.....