2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
مرسی لاله جان.یعنی داروم کم نبوده با این ذخیره؟؟؟

عزیزم نمیشه گفت فدات شم
باید دید با این تعداد چطور جواب میده برات اگه کم بود بعدا زیاد میکنن
همون جور که دیدی خود انا جون هم گفت هر سری رفت سونو داروهاش بیشتر شدن

اما مثلا من از یه جایی به بعد نوع داروهام تغییر کرد و از گونال به مریونال تغییر داده شد که مقدار ال اچ هم بره بالا و فولی ها رشد کنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون چجوري حساب ميكني؟ اگه فوستيمون150/75 باشه دوزش معادل يدونه پرگروويسه

فوستیمون فقط هورمون اف اس اچ داره
هم دوز 75 هست هم 150

اما پرگو هر دو تا هورمون رو داره
هم اف اس اچ داره 150 واحد
هم ال اچ داره 75 واحد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدا!!!! آخه تخت کناریم رو اناکساپارین دادن منو آسپرین در صورتی که ازش پرسیدم چه دلیلی داشته بهت دادن ...

فدات شم مشخص نیست علتش این بوده باشه حتما
من دقیقا حرفی که دکترم گفت رو انتقال دادم به شما
الان هم نگفتم که خدای نکرده ناراحت بشی
اما بهتره برای دفعه ی بعد مد نظر داشته باشی حتما

عزیز دلم ممنون از حرفهای قشنگت..... اتفاقا من هنوزم عاشق یادگیریم از هر نوعش..... چه تحصیل، چه مطا ...

انا جون دقیقا گل گفتی
من پارسال تو کلاس ضمن خدمت ریاضی کلاس ششم شرکت کردم
یعنی نمیدونی چی دیدما!

معلم هایی با سابقه 20 به بالا از رو دست ما جوونا نگاه میکردن مینوشتن سر جلسه امتحان!!
امتحانش چی بود حالا؟ همون کتاب کلاس ششم!!
میگفتن وقت نکردیم بخونیم برا امتحان 1!!!
مگه معلم کتابی که خودش تدریس میکنه میخونه برا امتحان!!!!

یعنی همین جا بود که فهمیدم واقعا چرا بچه های الان از پایه ضعیف هستن و بار علمیشون خیلی کمه!!
واقعا باید بهترین ها و تاپ ترین ها بشن معلم
علی الخصوص معلم ابتدایی
استاد ما میگفت تو کشورای خارجی مخصوصا اونایی که تو از نظر اموزش خیلی موفق هستن، معلم ها وقتی ارتقاع میگیرن میان یه مرتبه پایین تدریس میکنن
یعنی تازه کارها مقطع دبیرستان و بهترین و تاپ ترین ها ابتدایی!!

وقتی معلمی میاد مقطع ابتدایی میگن ارتقاع پیدا کرده
ولی تو کشور ما برای معلم ابتدایی هیچ ارزشی قائل نیستن

لاله جون پس سیکل اول منجزء کدوم دسته هست؟ من سینافکت داشتم اما از روز دوم پری یه روز قبل از شروع دا ...

نوع سیکل قاعدتا کوتاه بوده چون قبلش مهار کننده نداشتی
تجویز سوپر فکت هم احتمالا به خاطر مهار اندومتریوز بود
اون موقع میدونستن اندومتریوز داری؟

فوستیمون فقط هورمون اف اس اچ داره هم دوز 75 هست هم 150 اما پرگو هر دو تا هورمون رو داره هم اف اس ...

سري قبل من فقط روزي يدونه فوستيمون داشتم

دوزشو يادم نيست

حتما اون ال اچ همراهش داشته 

نميشه كه نداشته باشه؟

لاله جون پس سیکل اول منجزء کدوم دسته هست؟ من سینافکت داشتم اما از روز دوم پری یه روز قبل از شروع دا ...

سینا فکت داروی اگونیست هست
اگونیست ها اصولا برای سیکل بلند استفاده میشن ، یعنی پروتکل اگونیست ، روتینش لانگ هست
اماشما چون  قبل از شروع سیکل نداشتی و همراه با داروها داشتی نمیتونه سیکل بلند محسوب بشه

لیلا جون منم کاملا تاییدت میکنم در عین هوشیاری ته تهش باید به دکتری که انتخاب کردی اعتماد کنی..... ...

انا جون من دقیقا با این روش موافقم
یعنی حتی وقتی دکتری رو انتخاب کردیم هم بازم باید حواسمون باشه
جایی که لازمه یاد اوری کنیم بپرسیم حتی نظر بدیم
مثل همین کاری که شما کردی

اينجا بنظر مياد فقط آنا جون به همه پيغامها توجه ميكنه وراهنمايي ميكنه وبراشون اهميت داره من هر موقع ...

عزیزم من راستش یا ندیدم سوال شما رو یا دیدم بقیه جواب دادن
وگرنه همه ی دوستان اینجا به هم کمک میکنن
و همه برای هم به یک اندازه عزیز هستن

متوجه شدم عزيزم منظور شما رو ، واقعا همه ما ميدونيم كه خيلي چيزها توي كشورمون اشتباهه ولي منظور من ه ...

عزیزم برا متعادل کردن فشارتون حتما هر روز ماست و سیر بخورین
نارنج هم عالیه
مخصوصا بعد از تزریق بتامتازون حتما لازمه مصرف کنین تا فشارتون پایین بمونه

سلام  من روز ١٢ بهمن دوتا جنين رو انتقال دادم  پيش دكتر عارفى اما كمر درد دارم خيلى اس ...

عزیزم هم دل درد هم کمر درد بعد از انتقال طبیعیه 

متوجه شدم عزيزم منظور شما رو ، واقعا همه ما ميدونيم كه خيلي چيزها توي كشورمون اشتباهه ولي منظور من ه ...

به سلامتی.....

ایشالله کلا نیاز پیدا نمیکنی و وروجکتم سر وقتش میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  من روز ١٢ بهمن دوتا جنين رو انتقال دادم  پيش دكتر عارفى اما كمر درد دارم خيلى اس ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

عزیزم رژیمتو حتما رعایت کن.....

نگرانم نباش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون اینکه باید دکتری که علمش کافی باشه پیدا کنیم قطعا درسته اما متاسفانه تو ایران تو خیلی از شه ...

عزیز دلم با حرفات موافقم چون واقعا یه سری چیزا رو نمیشه ندید گرفت.....

اتفاقا احتمالا چند مدت پیش نبودی.....

بحث این بود که یکی فقط به خاطر مشکل انعقادی تشخیص داده نشده به خاطر مصرف ال دی فوت کرده.....

یکی تو ماههای بالای بارداریش متاسفانه بچشو از دست داده و خودشم جونش به خطر افتاده بوده.....

یا یکی بعد زایمان دوقلوهاش به خاطر همین مشکل انعقادی تشخیص داده نشده جونشو از دست داده.....

خیلی واقعا مورد مهمیه که من شخصا دکتر بودم حتی کسی میخواست طبیعی اقدام به بارداری کنه میگفتم بحث انعقادیو کامل کامل چک نکنی حق اقدام نداری....

چه برسه ماها با این همه داروهای جورواجور هورمونی که انقدر غلظت خون رو بالا میبره....

اما من تو این مدت یه چیزایی دستم اومده.....

من شخصا ترجبح میدم هر کسی کوچکترین چیزی که فکر کنه تو رسیدن به هدفم کمکم کنه بهم بگه دستشم میبوسم و با خیال راحتتر جلو میرم.....

اما بعد که با روحیات مختلف روبرو شدم دیدم همه مثل من نیستن که دونستن بیشتر بهشون آرامش بده.....

مثلا من روزی چند بار این قضیه آزارو تاکید میکنم اما خیلیا هستن تا سرشون به سنگ نخوره متوجه اصرارم نمیشن.....

یعنی دست خودشون نیست.....

وقتی دکترش پافشاری میکنه که لازم نیست دیگه گفتن من و امثال من فایده ای نداره.....

برا همین سعی میکنم در حد توانم یه جوری بگم بهش اما ته تهش مجبورم استرسشم در نظر بگیرم.....

واقعا سخته مدیریت استرس.....

اونم مدیریت استرس دیگران.....