2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
آناجون قرص لووتیروکسین 50 ایرانی هم داریم! اگه روش نوشته باشه 50 که دیگه باید کامل بخوره. راستی به ث ...

عزیزم فولیک 5 فقط برای کسانی هست که مشکلی داشته باشن در زمینه مغز و اعصاب و دکتر مغز و اعصاب تجویز کنن فولیک 5 روز
وگرنه ضرر داره در حالت عادی و باید 1 مصرف بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا من سینال زدم خیلی خوب بوده الانم سه تا بسته جنین دارم

شما احتمالا عدد ذخیره اتون بالا و مناسب بوده 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راسی در مورد پی ار پی سوال کردم گفت من آمپول جی اف بیشتر قبول دارم...مخصوصا برای کسانی ک مستعد عفونت هستن چون پی ارپی از خون احتمال عفونت زیاده...استرادیول هم روزی دوتا و استروژن کونژوگه هم روزی دوتا

آره الغدیر میرم بهم نزدیکتره سه تا 5 گرمی بهم گفت ک دوسه ساعت طول بکشه گفت 11 روز قبل از انتقال تزری ...

عزیزم ناشتایی نمیخواد ولی بگو سه ساعت طول بکشه.....

چون فکر کنم مشکل انعقادیم داری کلا برا کسایی که ریسک ترومبوز دارن بهتره با انفوزیون آهسته تزریق بشه.....

برا من حتی اولیو یه ساعت و نیمه زدن.....

عجله نداری که بذار بدنت واکنش بد نشون نده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره الغدیر میرم بهم نزدیکتره سه تا 5 گرمی بهم گفت ک دوسه ساعت طول بکشه گفت 11 روز قبل از انتقال تزری ...

راستی برو اورژانسش و تاکید کن به سیستم مونیتورینگ وصل کنن....

برا من وصل میکردن اما میبینی یکی حواسش نیست خودت تاکید کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من سینال زدم خیلی خوب بوده الانم سه تا بسته جنین دارم

عزیزم شما چند تا زدی،؟ذخیرتون چند بود؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم فولیک 5 فقط برای کسانی هست که مشکلی داشته باشن در زمینه مغز و اعصاب و دکتر مغز و اعصاب تجویز ک ...

لاله جون والا برا من و همسرم هر دومون پنج تجویز شده بود که وقتی mthfrم هم جهش رو نشون داد برا اونم فولیک اسید پنج تجویز شد.....

ولی خوب برا ثمین جون رو نمیدونم باید دکترش ببینه لازمه یا نه....

من حتی تقریبا تا ماه ۷ فولیک ۵ داشتم بعدش به جاش ایزی آیرن تجویز شد......

آناجون قرص لووتیروکسین 50 ایرانی هم داریم! اگه روش نوشته باشه 50 که دیگه باید کامل بخوره. راستی به ث ...

عزیزم من روزی 1دونه یدوفولیک میخورم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راسی در مورد پی ار پی سوال کردم گفت من آمپول جی اف بیشتر قبول دارم...مخصوصا برای کسانی ک مستعد عفونت ...

منم جی سی ای اف داشتم......

برای سرم گفت آزمایشات انعقادیت ببر و ی گواهی داد ک من سقط داشتم و نقص ایمنی دارم.....آنا جون همون 13 ...

عزیزم گواهی سقط داشته باشی احتمال زیاد تایید کنن.....

من از شهید کاظمی میگرفتم اونجا خیلی راحتتر از بقیه داروخونه ها بود......

باز ببین کدوم دسترسیش برات خوبه امتحان کن.....

آزهای ایمنی و انعقادیتو ببر با گواهی سقط و نامه دکتر.....

راستی احتمالا داروخونه برا دفعه بعدت بهت فرم بده که بدی دکتر واست پر کنه.....

فرم رو یادت نره بگیری....

برا دفعه بعد و تشکیل پرونده لازمه.....

چون پرونده تشکیل بدن واست دیگه هر سری تایید نمیخوایی تا ۶ ماه اسمت رو سیستمه و هر موقع بری سرمو راحت میتونی بگیری.....

عزیزم من روزی 1دونه یدوفولیک میخورم 

همون فعلا خوبه مگه اینکه دکتر تجویز کنه......

همون فعلا خوبه مگه اینکه دکتر تجویز کنه......

امروز قراره ساعت 2باز برم پیش ی فوق تخصص نازایی ببینم نظر اون چیه.والا اینقدر این دکتر اون دکتر رفتما خودم الان میتونم نظر پزشکی بدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....