2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
عزیزم بالاست خوب..... حتی شاید الان بالاترم رفته باشه..... عزیزم فقط لووتیروکسین ایرانی فکر کنم دز ...

آناجون قرص لووتیروکسین 50 ایرانی هم داریم! اگه روش نوشته باشه 50 که دیگه باید کامل بخوره. راستی به ثمین جون بگین اگه اسیدفولیک5 نمیخوره، اونم از امروز شروع کنه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همه ی دوستان خوبم، آنا جون،لیلا،مامان سبحان ،افسون،مرمر،یاس و........ ان شالله ک همگی خوب و ...

سلام عزیزم. ممنونم گلم. اتفاقا دیروز یادت بودم. گفتم این دختر به کل اینجا رو فراموش کرده! خوشحال شدم از پستت. ان شالله روزای پیش روتو با خوشی و راحتی بگذرونی. برای ماهم دعا کن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خانمها از قرصی که برای تیرویید استفاده میکنید حتما حتما خارجی بخرین.مامانم یه مدت ایرانی استفاده کرد ...

والا من دارم ایرانی میخورم کاملا کنترل شدس 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
فدات شم خیلی نارات شدم دلت غمگین نباشه و توکل کن به خدا عزیزم یه چیز به نظرم میرسه، اونم اینه که ...

والا من سینال زدم خیلی خوب بوده الانم سه تا بسته جنین دارم

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
بله ایرانی هستش، دوز ایرانی و خارجی یکی هست چون با دو واحد متفاوت نوشته همه فکر میکنن دوز دارو فرق د ...

بارانباری جون مال منم ایرانبه ولی ۰/۱ میلی گرم یا همون ۱۰۰ میکرو گرمه باید به دز زارو دقت کرد.....

مال من کارخونش فرق داره.....

ورقاشون زرشکی رنگه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب همه ی دوستان خوبم، آنا جون،لیلا،مامان سبحان ،افسون،مرمر،یاس و........ ان شالله ک همگی خوب و ...

سلام عزیزم.....

خوبی؟

وروجکمون خوبه؟

ملق میزنه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون قرص لووتیروکسین 50 ایرانی هم داریم! اگه روش نوشته باشه 50 که دیگه باید کامل بخوره. راستی به ث ...

آره یاس جون من الان دیدم دوستان گذاشتن برا همین تاکید دارم به دزش توجه بشه....

اونی که ثمین جون گذاشته بود پنجاه بود گفتم فعلا یکی بخوره حالا لازم باشه دکتر بیشتر میکنه......

والا من دارم ایرانی میخورم کاملا کنترل شدس  

منم ایرانی میخورم از اون ورق زرشکی یا قرمزا......

رنگ شناسیم صفره.....

خخخخخخخخ....

قرمزه ولی الان که فکر میکنم....

یک دهم میلیگرمه و من روزی نصف قرص میخورم و اوایل بارداری هم که تی اس هاش بالا رفت به دونه کامل خوردم البته به تجویز دکتر.....

حتی با همین ایرانیا دو هفته ای تی اس هاشم از ۵/۵ رسید به ۰/۳.....

سلام آنا جان ...برای تزریق سرم ای وی کی برم یعنی صبح برم؟

عزیزم هر موقع بری میشه......

الغدیر میخوایی بری؟

من صبحها میرفتم.....

واقعااا،،،،گونال برم داروخانه میده؟؟؟قیمتشو میدونی؟؟؟

بگو ایرانی نمیخوام
زودری که نیست چرا نده
فک کنم گونال 450 حدودای 200 تا 250 باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من اون سری به دکترم گفتم هر دارویی میدی خارجی باشه،،،،به خدا امروز انقدر شکه شدم گیج بودم اصلا،،،،،ن ...

ستروتاید ومریونال خارجی ان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم هر موقع بری میشه...... الغدیر میخوایی بری؟ من صبحها میرفتم.....

آره الغدیر میرم بهم نزدیکتره سه تا 5 گرمی بهم گفت ک دوسه ساعت طول بکشه گفت 11 روز قبل از انتقال تزریق کن ک میشه شنبه یا یکشنبه...عزیزم ناشتایی ک نمیخواد؟

خانمها از قرصی که برای تیرویید استفاده میکنید حتما حتما خارجی بخرین.مامانم یه مدت ایرانی استفاده کرد ...

البته استثنائا من که همیشه با داروی خارجی موافقم، تو این مورد همین ایرانی رو خوردم
به مدت 3 ماه و تی اس اچ از 4 شد 0.9