2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست
جواب تیروئید رو شوهرم رفته گرفته ولی متاسفانه آز خوندن بلد نیست ی مقدار تویه این زمینه گیج تشریف دار ...

منتظرم عزیزم. ان شالله هر چی خیره برات پیش بیاد. اگه از تیرویید نباشه، دیگه برو سراغ بررسی مشکل غلظت خون و انعقادخون خدای نکرده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انا جان خوب هستي سلام به همه عزيزان در اين سايت اناجان جنين من جديدا خيلي تكون ميخوره خطرناك ني ...

عزیزم خوبه پس قراره حسابی بعدا پدرتو در بیاره.....

دختر من یه شیطونی بود الانم دقیقا همونجوریه.....

فکر کن همه بتامتازون میزنن وروجکشون تا چند روز میخوابه اما بتامتازونم زورش به دخمل من نرسید.....

در کل اگه کار همیشش باشه نرماله.....

الان نمیدونم از کی تحرکشو احساس کردی....

منظورم اینه بسته به نوع وروجکه بعضیا شیطونن بعضیا آروم.....

دختر من تکون نمیخورد عجیب بود برام و میترسیدم.....

چون کار همیشگیش بود بپر بپر کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم عزیزم...اره حسابی شلوغ میکنه..به خاله اناشم سلام میرسونه...دخمل گل خودت چطوره..پرنسس خان ...

خدا حفظش کنه.....

مراقبش باش و ببوسش.....

برا پی سی او نکات تغذیه ای شو رعایت کن شاید به طور طبیعی و بدون هورمون تراپی جواب بگیری.....

الان در مورد تغذیش اطلاعات ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانم ها،،من امروز روز هفت سیکل بودم رفتم سونو،،،فقط دو تا فولی ده داشتم،،،خیلی داغون شدم،،،دکتر ...

عزیزم انشالله که فولیت حسابی تپل بشه به نظر من اگر همین دوتا فولی شد هم باز هم برو برا پانکچر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ثمین جونم جواب آزمایشتو دیدم. سریع به همسرت بگو بره لووتیروکسین 50 میکروگرم خارجی ترجیحا بخره. فردا صبح ناشتا یه دونه قرص کامل بخور. تا نیمساعت چیزی نخور. حتی الامکان تا یه ساعت! بعدشم مکملهای کلسیم و زینک و آهن دار تا چند ساعت نخور. البته باید FT4  هم در کنار tsh میدادی. چون دکتر داخلیم گفت جواب  FT4 و tsh باهم برای دکتر مهمه تا دوز دارو رو مشخص کنه. فردا حتما برو دکتر داخلی نه دکتر زنان!! فقط دکتر داخلی یا غدد. ببین چی میگه اما وقت رو ازدست نده یه روز زودتر هم قرص رو شروع کنی غنیمته! اگه امشب خارجی پیدا نکرد، ایرانی یه برگ بگیره اما برای فردا حتما بگرده خارجیشو پیدا کنه. حتما پیگیر باشیا. تیروییدت اوکی بشه بجون خودم نی نی رشدشو ادامه میده.

ثمین جون خدا رو شکر خوبه تیروئیدت،،،ثمین پیام منو بخون لطفا نظرتو بگو

مییگن احتمالا کم کاریه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم انشالله که فولیت حسابی تپل بشه به نظر من اگر همین دوتا فولی شد هم باز هم برو برا پانکچر

ثمین جون بالا برات پست گذاشتم بخون عزیزم.

دوستان روز 14 انتقالم رقم بتا 7 شده....فک کنم کنسله دیگه

عزیزم نه حتما تکرارش کن.....

ثمین جان روزی 8 تا لیوان آب رو حتما حتما بخور و غذاهای سرخ کردنی و چرب اصلا نخور, انسداد شریانهای رح ...

باشه عزیزم ممنونم

ثمین جونم جواب آزمایشتو دیدم. سریع به همسرت بگو بره لووتیروکسین 50 میکروگرم خارجی ترجیحا بخره. فردا ...

ممنونم یاس جون باشه عزیزم مشکلم خیلی حاده نه؟یعنی ممکنه بخاطر جریان تیروئید باشه رشد نکردن؟

مییگن احتمالا کم کاریه 

عزیزدلم tsh تو بارداری باید زیر  2.5 باشه. بخدا راس میگم. حتما برو دکتر داخلی. قرص رو امشب بگیر و صبح ناشتا بخور. 

ثمین جون بالا برات پست گذاشتم بخون عزیزم.

خوندم عزیزم ممنون.