2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
لی لی جان عزیزم رنج نرمال آزمایشگاه چنددهست معمولا بالای 5 رو مثبت در نظر میگیرن..من یه بار بتام شده ...

واسه من زیر 10 منفیه...اخه چه امیدی....جای امپولا داغونم کرده.....دکتر میگه 48 ساعت دیگه ادامه بده.....نمینونم....

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
الهی آمیییییییییین

عزیزم میگن ماهی واسه رشد جنین خیلی خوبه هفته ی دو بار ماهی قزل و هوکی بخور

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم میاد اینجا از انتقال ناامید میشه بسکه همع ی اونایی که انتقال داشتن نتیجه نگرفتن

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
مامان مهربون و دوست داشتنی من فردا نوبت سونو دارم..چقدر شما خوبید که هنوز به ما سر میزنید و پیگیر هس ...

عزيزم باور كن ما كه درد همديگه رو چشيديم خوب همديگر رو درك ميكنيم ، ميدونم چي ميگي عزيزم ، ميدونم خيلي سخت تره شرايط شما نسبت به خودم ، من كلا چون توي خونه هستم روزها رو قاطي كردم فكر ميكردم امروز چهارشنبه هست ، ان شا الله كه فردا ميري سونو و شرايط كلا برات عوض شده باشه ، از ته دلم براي شما و همه دوستان دعا ميكنم كه اين شرايط سخت براتون تمام بشه و به زودي اين قدر سرگرم وروجكهاتون بشيد كه حتي هاله اي از اين روزهاي سخت هم توي ذهنتون نباشه .

فقط فکر کنم باید ناشتا باشی.... باز بپرس از دکتری که واست آزارو مینویسه.....

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانم ها،،من امروز روز هفت سیکل بودم رفتم سونو،،،فقط دو تا فولی ده داشتم،،،خیلی داغون شدم،،،دکتر گفت امکان داره به خاطر ذخیرم باشه،ذخیره یک و سه دهمه،،،،

ستروتاید داد پنج تا روزی یکی،،،سینال اف هشت تا روزی دوتا،،،،مریونال هم هشت تا روزی دوتا،،،،احتمال داره با اینا زیاد تر شه؟؟؟خواهشا اگه تجربه مشابه داشتید بگید،،،،اصلا فولی ریز هم نبود،فقط دوتا ده،تو هر تخمدان یکی

این هم از دو و نیم ملیون تومن آمپول که زدم😢😢😢😢امروز هم ششصد تومن باز پول دارو دادم،،، 

گفت اگه این دوتا باشه ارزش نداره باز بستگی به خودت داره،،،،،منو بگو نگران های پر شدن بودم،، آنقدر بغض دارم که دارم خفه میشم،،،به خاطر شوهرم به روم نمیارم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم میگن ماهی واسه رشد جنین خیلی خوبه هفته ی دو بار ماهی قزل و هوکی بخور

میخورم بخدا نمیدونم دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بستگی به شرایط داره.... اینکه بارداریت نیاز به چه داروهایی داشته باشه..... اما خوب بعد باردا ...

آنا جون شما اینجا با خیلیا که این مشکل و دارن آشنا هستین و روند درمانشون. کسایی که رفتن مراکز آموزشی درصد موفقیت و رضایتشون مثل بقیه بوده؟بهم چی پیشنهاد میدین.واسه میکرو برم بیمارستان زینبیه شیراز؟آموزشیه

ممنون میشم نظرتون رو بگید

ثمین جان روزی 8 تا لیوان آب رو حتما حتما بخور و غذاهای سرخ کردنی و چرب اصلا نخور, انسداد شریانهای رحمی با سونوگرافی کالرداپلر مشخص میشه, اما تو الان فقط راجع به زدن هپارین و خوردن قرص آسپیرین از دکتر یه مشورت بگیر ببین نظرش چیه چون بعضی دکترا بعد از تشکیل قلب این داروها رو میدن بعضیهاشون از همون اول وقتی رشد جنین مناسب نباشه میدن

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام خانم ها،،من امروز روز هفت سیکل بودم رفتم سونو،،،فقط دو تا فولی ده داشتم،،،خیلی داغون شدم،،،دکتر ...

عزیزم منم ذخيرم کم بود و اف اس هاش بالا که دکتر گفت ممکنه تخمک نداشتی باشی ولی ده تا تخمک داشتم که ده تاش جنین شد داروهام مريونال و گنال اف بود اصلا دکتر تاکید کرد ایرانی نگیری چون میزان فوليکول پوچ زياد میکنه ، ولی بازم هرچی دکترت گفت