2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام من خارج از رحمی دارم توی لوله راستم متاسفانه.متوتراکسات زدم برام دعا کنین کار به عمل نکشه.بتام ...

ای خدا چقدر بد.الهی که کارت به عمل نکشه و خودش از بین بره .چقدر بدبختی باید بکشیم ماها

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واقعن؟؟چه خوب.پس میرم.الان استخاره هم کردم خوب اومد

گفتم که پانکچرم با 230تومن تموم شد که 4تا تخمک فریز کردم انتقالمم 258تومن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلکسان رو بزن. ببین آناجون چه آزمایشی رو صلاح میدونه انجام بدی. پیگیر جواب تیروئیدت هم باش. سر ...

جواب تیروئید رو شوهرم رفته گرفته ولی متاسفانه آز خوندن بلد نیست ی مقدار تویه این زمینه گیج تشریف داره شب بیاره میگم بهتون جوابش رو.امیدوارم فقط مشکلم حل شه خدا کمکم کنه خودش

فقط فکر کنم باید ناشتا باشی.... باز بپرس از دکتری که واست آزارو مینویسه.....

باشه عزیزم حتما .دستت درد نکنه گلم

نگران سینه هات نباش چون واقعا نمیشه روش حساب کرد..... برا منم شل شل بود.....

برای منم شل شل بود همیشه سینه هایه توپی داشتم ولی دو سه روز اخر بدجور شل و ول شدن الانم که درد شدید دارن

احتمالا یا مال تخمکگذاریه یا باید بحث آتدومتریوز یا موارد دیگه ای که میتونه باعث باشه رو بررسی کنی.. ...

قربونت برم عزیزم...اره حسابی شلوغ میکنه..به خاله

اناشم سلام میرسونه...دخمل گل خودت چطوره..پرنسس خانمه...از طرف من یه بوسش کن حسابی...

والا من تازگیا سونو هم رفتم همه چیز خوب بود کیست اینا نداشتم...فقط همون pcoسابق بازم هست...

سلام عزیزم..خوله منو یادته..شکر خدا خوبیم...راستی مبارکه نی نیتم..انشاالله صحیح و سالم به دنیا بیاری ...

بله عزيزم مگه ميشه يادم نباشه ، ني ني من هم پرنسس هست عزيزم ، ان شا الله قسمت تمام دوستان گلم بشه .

سلام انا جان خوب هستي سلام به همه عزيزان در اين سايت اناجان جنين من جديدا خيلي تكون ميخوره خطرناك ني ...

به سلامتي مينو جان ، عزيزم فكر نكنم جاي نگراني داشته باشه ، ببين فقط به نظرم شما هم فشارت رو چك كن حتما ، من اون روز كه ظهرش رفتم دكتر و فشارم بالا بود صبح خيلي جنينم تكون ميخورد طوري كه بعد از نماز صبح اصلا نگذاشت بخوابم . ولي نگران هم اصلا نباش .

دکتر میگه داروهامو ادامه بدم و 48 بعد تست بتا بدم....مگه معجزه میخاد رخ بده....مگه امکان داره؟؟؟؟؟؟؟ ...

عزيزم به نظرم به حرف دكترت گوش كن اينطوري حداقل خيال خودت راحت ميشه ان شا الله كه معجزه رخ ميده خانمي .

آتريسا جون بيا از خودت خبر بده امروز رفتي سونو چي شد ؟ ان شا الله كه همه چيز خوب بوده و سيكلت كنسل ن ...

مامان مهربون و دوست داشتنی من فردا نوبت سونو دارم..چقدر شما خوبید که هنوز به ما سر میزنید و پیگیر هستید..از دیدن پیامتون خوشحال شدم و ممنون امیدوارم که همینطور بشه..اما یه جورایی حس میکنم دیگه به ته خط رسیدم بی تفاوت شدم شایدم نمیدونم چه بلایی داره سرم میاد..خدا هم که فقط دوست داره به کسانی بچه بده که یا سر راه بگذارن بچه رو و یاا...هیچی نگم بهتره...اونوقت به من که 10 تا کتاب تو زمینه بچه داری دارم و یه فولدر پر از اطلاعات مختلف تو این زمینه و یه عالمه ارتباط خوب یا بچه ها دارم و همیشه هر جا میرم کوچولوهاای فامیل با یه اشتیاقی میان سمت من😊😊😐😐هیچی دست خالی هستم تو این دنیاااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دوستان روز 14 انتقالم رقم بتا 7 شده....فک کنم کنسله دیگه

لی لی جان عزیزم رنج نرمال آزمایشگاه چنددهست معمولا بالای 5 رو مثبت در نظر میگیرن..من یه بار بتام شده بود 4.5 دکتر گفت احتمالا داشته یه اتفاقهایی می افتاده تازه من کلی خوشحال بودم که یه بار به عمرم عدد دیدم

عزیزم حتما تکرار کن تا روندش رو بررسی کنی ..انشاا...که خیره..نگران نباش

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..