2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم شرایط همسرت چطوره؟ دی اف آی و کاریوتایپش چی؟

شوهرم آبنرمال 98 درصد و تعداد 30 میلیون و حرکت 45 یعنی خیلی شرایطش خوب نیست که میکرو پیشنهاد شده اما خدا روشکر آزمایش تانل و دی اف آی سالم بود رنجش خوب بود و کاریوتایپ هر دومون هم سالم بود

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
ولی من هیچ انقباض و دردی ندارم

نگران نباش فعلا استفاده کن شرایط تثبیت شد یواش یواش کم میکنی......

منم اوایل روزی یه تا داشتم بعد کمش کردم دو تا شد بعد اواسط دوباره بیشتر شد.....

طبق شرایط کم و زیاد میشد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم آبنرمال 98 درصد و تعداد 30 میلیون و حرکت 45 یعنی خیلی شرایطش خوب نیست که میکرو پیشنهاد شده اما ...

عزیزم خوب شرایط اسپرمش بد نیست برا میکرو خیلی خوبه.....

همسر من با یک حتی صفر درصد مورفوی نرمال و تحرک تند ۵ درصد و کند حدودای ۲۰ و تعداد ۸ میلیون حداقل نصف تخمکام جنین عالی شدن تازه همسر من مشکل دی اف آی هم داشت.....

به نظرم یا باید رو بحث تقویت تخمکات کار کنن یا داروهاتو تغییر بدن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ديروز انتقالم انجام نشد. از بيست ٢٠ تا تخمك ١١ تا جنين تشكيل شد كه گفتم هفت تاش به درد فريز ميخور ...

عزیزم نکات تغذیهای کف قبلا گفتیم انجام بده حتما تا هایپریت عوارضش رو نشون نده بیشتر از این
هر روز هم دور شکمت رو انداه بگیر ناشتا اگه داره میره بالا باید بری سونو بشی چون نیازه بستری بشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم میخواستم اینو بگم که باید تو بارداریت داروی ضد انعقاد میداشتی چون بحث شریانها بیشتر به همون بحث ...

داستان زایمانم رو گفتم خیلی غم انگیزه تکرارش نمیکنم, بعد سزارین عفونت پشت بخیه و عفونت آبسه داشتم که 16 روز بیمارستان بستری شدم و سرم آنتی بیوتیک نسل 5 گرفتم و درن وارد کردن برای خروج عفونت آبسه, اما هم توی اون مدت 16 روز بستری و هم بعدش دکتر زنان مختلف هم معاینه و هن سونو واژینال کودن میگفتن رحم سالم و تمیزه و توی سونو برای انتقالم هم هم ضخامت هم لایه بندیش خیلی خوبه اما خوب هیسترو نکردم, دکترم میگفت به خاطر عفونت احتمال اینکه لوله هات بسته باشه هست اما به خاطر شرایط شوهرت که کاندید میکرو هستین بهتره برای جلوگیری از بارداری خارج از رحمی لوله ها بسته باشه دیگه عکس رنگی ننوشت برام

آنا جان دکتر شما کی بود؟ چرا بعد انتقال هاش سی جی دادن؟ داروهای شما رو تا حالا دکتر برای من تجویز نکرده با اینکه ذخیره مون تو یه رنجه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
منم میخواستم اینو بگم که باید تو بارداریت داروی ضد انعقاد میداشتی چون بحث شریانها بیشتر به همون بحث ...

آنا جون

می شه بگی عمل بد سزارین چیجوری باعث ناباروری می شه؟

تا حالا نشنیده بودم

عزیزم خوب شرایط اسپرمش بد نیست برا میکرو خیلی خوبه..... همسر من با یک حتی صفر درصد مورفوی نرمال و ت ...

آره منم همین فکر رو میکنم

لاله جان به نظرت دوتا امپول پروژسترون رو یکبار میتونم تزریق کنم؟یا نه بذارم 12ساعته تزریق کنم

دکتر مهز افزا که میگفت دو تاش با هم
شیاف هم به فاصله 8ساعت با امپول
یعنی میشد روزی  3 بار پروژ به فاصله ی 8 ساعت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون من با 3تا شیاف و 1دونه امپول حس میکنم وضعیتم بهتر بود ولی دکتر دیروز معتقد بود شیاف فقط جلو ...

درست گفته 

عزیزم متاسفم واقعا خیلی سخته درک میکنم گلم داروهات چی بودن؟ تخمک چند تا گرفتن که فقط یه دونه جنین ش ...

نوشتم اون بالا حالا حتما میرسی بهش میخونی , بازم مینویسم. سری اول منوگان و گونال و ستروتاید 3 تخمک 1 جنین, سری دوم پرگووریس و ستروتاید 4 تخمک 1 جنین

عزیزم خارجیشو پیدا کردم ولی دکتر داروخانه میگفت من از خدامه شما ازاد سوپر فکت از من بخری ولی هیچ فرق ...

داروخونه مهم نیست باید ببینی دکترت چی میگه

داستان زایمانم رو گفتم خیلی غم انگیزه تکرارش نمیکنم, بعد سزارین عفونت پشت بخیه و عفونت آبسه داشتم که ...

عزیزم خوب بستگی به این داره چسبندگیا تا چه حد مشکل ساز باشن.....

اگه فقط بحث بسته بودن باشه مشکلی نیست اما اگه بحث هیدرسالپینکس و مشکلات دیگه ای پیش بیاد قضیه فرق میکنه.....

توصیه میکنم حتما با هیسترو بررسی کنی خیالت راحت بشه چون دوست ندارم دوستام انقدر تو این مراحل اذیت بشن هر چه زودتر به هدف برسن نعمتیه.....

عزیزم هاش سی جی بعد انتقال برا بالا بردن شانس + شدنه.....

یه جورایی شرایط بارداریو شبیه سازی میکنن....

دکترم خانوم دکتر طر ازی بودن.....

آره خوبه...... ۲ تا آمپولو با هم بزن مثل من شیافارم جدا هر ۸ ساعت قبل و بعد آمپولت استفاده کن.....

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت واقعا خود عشقی شما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم ازراهنماییت چشم حتما میگم/اتفاقا دوستام تویه ی تاپیک دیگه ختم یا علی رو برام برداشتن تا ب ...

ببین هر امپول 50 میلی معادله با یه شیاف 400 میلی
چون مقدار جذب شیاف کمتره از امپول
بنابراین به دوز ظاهرش کاری نداریم و مقدار واقعی که جذب میشه مهمه

عزیزم 6 تا خوبه که فدات شم عدد ذخیره ات جند بود؟ داروهاتم تا جایی که یادمه منوپیور و ستروتاید بودن ک ...

لاله جان نمیدونم پس چرا دکتر گفتش که کنسل کن اما بعد گفت نه حالا تا چهارشنبه داروتو ادامه بده..به تنها چیزی که فکر نمیکردم همین بود که اینهم اضافه شد...از 6 تا یکیش فقط 17 ست اون سه تا 10 بود چطور خودشونو برسونن امیدی ندارم عزیزم...دلم به تخمک داشتن خوش بود که اونم...رحمو که میگن سارو بگیر دیگه انتظار اینو نداشتم

سری پیش 14 تا گرید a  تشکیل شد نتیجه4 تا منفی بود این بار دیگه قراره چی بشه خدا میدونه

ذخیره بین 2 تا 2.5 متغیر بود البته تا قبل آخرین جراحی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..