2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
خوب عزیزم از ناف چهار پنج انگشت فاصله هست.... در مورد داروتم ظاهرا همین دارو قویه و از دوستان حتی ی ...

مرسی عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جان دقیقا گفت از اول روز پریودت شروع کن به زدن ولی وقتشو نمیدونم.

عزیزم پس از روز اول شروع کن و یه جورایی همزمان با بقیه خصوصا پروژسترون نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دکترم هفته پیش برام خراش آندومتر داد و بهم استرادیول داد. این هفته قراره انتقال جنین بدم.

دوستانی که نتیجه مثبت گرفتید راهنماییم کنید که این هفته چیکار کنم تا نتیجه +بگیرم؟

دوستاي مهربونم امروز روز سختي رو گذروندم صبح با درد شديد ناحيه شكم و تهوع و سرگيجه و افت شديد فشار بيدار شدم چندبار تقريبا از حال رفتم خيلي ترسيديم زنگ زديم بيمارستان گفتن يه ازمايش cbc و سديم و پتاسيم بديد بعد هم فرستادنم مطب دكتر   دكتر گفت همه از عوارض داروي كابرگولين بوده كه براي هايپر شدن بهم داده بودن گويا دكتر گفته چون عوارض اين دارو زياده بصورت واژينال استفاده بشه ولي پرستار اشتباهي برام نوشتن روزي يكي بخورم البته به هر دو شكل استفاده ميشه ولي عوارض خوراكيش خيلي زياده. خلاصه هنوز حالم درست حسابي نشده. خيلي روز سختي بود. دعا كنيد انتقالم فردا به خير بگذره

ممنون عزیزم. جواب آز بتا 271 بود!

خدایا شکرتتتتتتتتتت......

خدا میدونه چه قدر واست خوشحال شدم.....

الان داشتم برا همسرم مثبت شدنتو تعریف میکردم........

خدارو شکر که بی بی زدی و سریع رفتی داروهای لازمو گرفتی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ثمین جووون خوبی نی نی خوبه؟ عزیزم چه خبرا صدای تالاپ تولوپ قلب کوچولوش شنیدی؟

سلام عزیزم نه .فکرم نکنم تا اونجاها برسم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستای عزیزم، خوبین؟؟ از ثمین خبر دارین قرار بود بره سونو امروز براش ام من یجیب دارم می خونم ...

اصلا خبرام خوب نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....