2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047715 بازدید | 684621 پست
نمیدونم چرا اینجا خبر نداده مثل اینکه رشد جنینش کم بوده گفته باید دوباره سونو بشه

حتما ذهنش مشغوله و نگرانه
امیدوارم تا دو شنبه دیگه قلبش رو ببینه هم خودش هم ما خیالمون جمع بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ان شاء ا... رشدش عالیه عزیزم توکل به خدا

لاله سرخ عزیزم بقدری داغونم حد نداره اصلا نمیدونم چطوری توضیح بدم براتون.رفتم امروز مطب دکتر بعد کلی معطلی سونوم کرد گفت 6هفتته ساک کوچیک 5م م گفت اصلا رشدش خوب نیست گفتم هفته ی پیش شنبه گفتی 2 م م و 4هفته از شنبه ی پیش تا این شنبه 7روز گذشته چطوری میگی 6هفته میگه شما 6هفتته اصلا به این بارداری امید ندارم گفت به درد نمیخوره رشد نکرده گفتم تویه یک هفته 3میل رشد کرده گفت خوب نیست دوشنبه اینده اخرین سونو رو میکنم و ختم بارداری .از غصه دارم میمیرم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون و دوستان سوال دارم.‌یادتون باشه من ۹۴ خیلی بد جور جای پروژستون هام آبسه کرد. این سری از اول ...

عزیزم آخه چطوری میزنه که ۲۴روز برا خوب شدنش کفایت نمیکنه؟

عزیزم حتما بد میزنه یا کلا حساسیت داری وگرنه تو ۲۴روز جای تزریقت باید استراحت بکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا شیافا رو رکتال نزدی؟راحت تر نیست؟

عزیزم سوگل جون رکتال نمیتونه بزنه مشکل داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله سرخ عزیزم بقدری داغونم حد نداره اصلا نمیدونم چطوری توضیح بدم براتون.رفتم امروز مطب دکتر بعد کلی ...

عزیزم آزمایش تیروئید انجام بده. ان شالله رشد میکنه. سلکسان نداشتی؟ ای خدا چقدر ناراحت شدم. حتما زودتر آزمایش بده دلیلو پیداکن. قند ناشتاتو هم چک کن. وقتو از دست نده.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آها پس به احتمال زیاد من هورمون هام ریخته به هم اندمتر م هم رشد نمی کنه آخه قبلا اینطور نبودم... مرس ...

عزیزم اگه این سری هم اندومترت خوب رشد نکرد پیش یه متخصص طب سنتی برو
مثلا دکتر خامنه
نهایتا با بادکش و یه سری کارا تو پریود رحمت کاملا پاک سازی بشه تا بعدش ببینی اندومتر خوب رشد میکنه یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
حتما ذهنش مشغوله و نگرانه امیدوارم تا دو شنبه دیگه قلبش رو ببینه هم خودش هم ما خیالمون جمع بشه

مشغول و نگران ی وره من داغونم اصلا جلویه اشکامو نمیتونم بگیرم اخه نمیدونم این چه سرنوشتیه خدا برای من رقم زده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم آزمایش تیروئید انجام بده. ان شالله رشد میکنه. سلکسان نداشتی؟ ای خدا چقدر ناراحت شدم. حتما زودت ...

تیروئیدم قبل بارداری نرمال بود.سلکسانم ندارم

خدایا شکرتتتتتتتتتت...... خدا میدونه چه قدر واست خوشحال شدم..... الان داشتم برا همسرم مثبت شدنتو ت ...

ممنونم عزیزم. خدا میدونه چقدر دعات کردم. اتفاقا همسرم میگفت خوب شد این آزمایشارو از نت پیدا کردیا! گفتم بانی تاپیک میکرو رو باید دعا کنیم! الان خیلی راضیم.توکلم بخداست تا سونوی قلب ببینم چی میشه. آسپرین نمیخورم همون آنوکساپرین میزنم. اسیدفولیک 5 و یدوفولیک میخورم. گزگز دست وپا خداروشکر ندارم یاجزئی. 

تیروئیدم قبل بارداری نرمال بود.سلکسانم ندارم

تیروئید و قند ناشتا بعد از بارداری ممکنه غیر نرمال بشن. کاش بری یه چکی کنی. tsh تو بارداری باید زیر 2.5 باشه.

سلام دوستان تاچن روزقبل ازعکس رنگی نبایدنزدیکی داشته باشیم?

بعد از پاک شدن از پری تا عکس رنگی بهتره نزدیکی نباشه. بعدشم تاچند روز بهتره نباشه.

ثمبن اروم باش.من کاملا حالت را درک می کنم لعنت به این دکترا که سرم ندادن به من و تو

میگن ربطی نداره به سرم.وضعیت ایمنیم همچینم بد نیست میگه با پردنیزولون تحت کنترله چه میدونم والا.خودت در چه وضعیتی؟چیشد اخر؟

تیروئید و قند ناشتا بعد از بارداری ممکنه غیر نرمال بشن. کاش بری یه چکی کنی. tsh تو بارداری باید زیر ...

قند ناشتام قبلا 74بود یکماه پیش