2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست
سلام خانم ها،من امروز اولین آمپولمو زدم،،،،بچه ها به من فقط تا روز هفت پریود که میرم پیش دکترم بهم پ ...

خوب عزیزم از ناف چهار پنج انگشت فاصله هست....

در مورد داروتم ظاهرا همین دارو قویه و از دوستان حتی یه دونه هم داشتن......

عزیزم نیاز باشه روز هفت که بری سونو بیشترش میکنن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😵😵😵😵😵😵 😵😵😵😵😵😵 یعنی تو فیلم هیسترو چیزی تحت عنوان فیبروم وجود نداشت و برنداشتن بدن پاتولو ...

نه متاسفانه

خودم تازه فهميدم🙈🙈🙈🙈🙈

ولي همش به خودم ميگم دكتر اقصي اشتباه نميكنه حتما تو سونوگرافي اشتباه كردن😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا منو راهنمایی کنید چون سر دو راهی موندم و نمیدونم باید چیکار کنم

عزیزم اینکه میگین همه کاری کردن برام یعنی دقیقا چه کارای؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجون  من طبعم سرده،بار آخری که انتقال دادم و آزم مثبت شد ولی دو روز بعدش دچار لکه بینی شدم که ...

عزیزم والا دقیق نمیشه گفت.......

عزیزم برا همین من میگم مناسب طبع و شرایطتون بخورین.......

مثلا من نه سردی خوردم نه شیر سویا......

شیر سویا برا کم کاری تیروییدم خوب نیست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کيفيتشون عالیه دوتا بلاست داشتم و 2 تا دیگه کامپکت بودن که نشد سرياي فیلم همین طور البته دو انتقال ق ...

عزیزم همسرتون ازمایش دی اف آی دادن؟
این ازمایش مشخص میکنه کیفیت جنین چطور خواهد بود
کیفیت واقعیش منظورمه
چون میگین یه بار قلب تشکیل نشد یه بارم فقط جفت رشد کرد
این یعنی جنین کیفیت لازم رو نداشته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه متاسفانه خودم تازه فهميدم🙈🙈🙈🙈🙈 ولي همش به خودم ميگم دكتر اقصي اشتباه نميكنه حتما تو سونوگر ...

واقعا که
ادم دیگه به کدوم دکتر اعتماد کنه اخه

آره گلم هر دومون از کاريوتايپ دادیم ، متاسفانه اسپرم همسرم مشکل داره فقط با آمپول اسپرم داره ، کيفيتشون که خیلی بده ولی باز جنین با کیفیت تشکیل میشه ، نمیدونم بنظرتون با اهدایی مشکل حل میشه ، اما هر کاری میکنم نمی تونم خودمو راضی به این کار بکنم 

هيسترو و خراش اندومتر، جنین بلاست، سرم ای وی ای جي ، کلروکين سولفات ، تزریق هاش سی جي بعد انتقال ، ت ...

به نظرم با جنین هایی که دارین هنوز امتحان کنین
ان شاء ا... نتیجه میده
فعلا تا وقتی جنین دارین از نو شروع نکنین

آره گلم هر دومون از کاريوتايپ دادیم ، متاسفانه اسپرم همسرم مشکل داره فقط با آمپول اسپرم داره ، کيفيت ...

عزیزم همسرتون مکمل مصرف میکنن قبلش
چون فقط تعداد بره بالا کافی نیست
جنین هم ممکنه از نظر ظاهری کیفیت داشته باشه ولی واقعا بی کیفیت باشه
یا برعکس یهو میبینی یه جنین گرید سی که ظاهرا کیفیت نداره، از نظر ژنتیک جنین خوب و نرمالیه 

بعضی وقتا آرزو میکنم بمیرم تا آنقدر خودمو و شوهرم درد نکشیم ، همسرم خیلی خوبه دوست دارم اگر قراره بچه دار بشیم به همسرم بزه نه این که از کس دیگه باشه ، بخدا دیگه موندم ، بعضی وقتا میگم قید بچه بزنم تا اونم آنقدر اذیت نشه 

ثمین جون با استرس و تپش قلب این چند ص رو دنبال کردم
خبری ندیدم ازت
امیدوارم خوش خبر باشی فدات شم
هم ساک رشد عالی کرده باشه
هم جنین قلبش رویت بشه

بعضی وقتا آرزو میکنم بمیرم تا آنقدر خودمو و شوهرم درد نکشیم ، همسرم خیلی خوبه دوست دارم اگر قراره بچ ...

میفهمم
کاش این قدر بچه داشتن برای ما ایرانی ها مهم نبود
ایرانی ها و اعراب این قدر داشتن بچه براشون مهمه
وگرنه خارجی ها خیلی خیلی راحت با این مساله کنار میان

مرسی لاله جون از راهنماييت ، ال کارنيتين خوراکی داشت و بيوفرتيل و آمپول سينال اف ، اگر چیزی مد نظرتونه بگین استفاده کنه چون میدونم با فريزيام بازم منفی میشه، میخوام برای دفعه بعد امادش کنم ، اگر دکتر طب سنتی سراغ دارین بگین وقت بگیرم