2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
 ان شاءالله مامان میشی نگران نباش من چی بگم که ذخیرم 0.4 هست دو تا تخمک داشتم یکیش جنین شد ان ش ...

دوتا تخمک داشتی؟ایشالا ک موفق میشی عزیزم میشه بپرسم چند سالته؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من قرار بود این ماه برم تهران ببینم دکتر چی میگه بهم ک دیگه قسمت نشد شوهرم گفت بزار برا سال جدید.نادی شما پیش کدوم دکتر میری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا تخمک داشتی؟ایشالا ک موفق میشی عزیزم میشه بپرسم چند سالته؟

33 سالمه من شیراز هستم تیمی کار میکنن  منم شوهرم گفته همین یه بار شد شد نشد دیگه ادامه نمیدم توکل برخدا ببینم مصلحتم رو خدا چی می میبینه

خدایا شکرت😙

سلام ب همگی،من دیروزظهر پانکچرشدم تجربیاتمو میگم شاید ب دردکسی بخوره

بعدازیه بیهوشی نیم ساعته وقتی چشامو بازکردم ب شدت زیر دلم گرفته بود ودردمیکرد مجبورشدن بهم مورفین بزنن،البته نترسینابرای همه این اتفاق نمیفته تخت کناریم ک اصلا دردنداشت حتی شک کرده بودک عمل شده یانه،من خداروشکر 7تا تخمک داشتم تادوساعتم نبایدچیزی میخوردم بعدشم مایعات،ساعت تقریبا2 ب هوش اومدم ساعت 7غذاخوردم دکترم گفته بود تافرداصبحش باید بمونم ولی بارضایت خودم مرخص شدم،دیشب دوتا پروژسترون زدن برام،دوتا امشبو دوتا فرداشب بایدبزنم وانشاءالله ب امیدخدا دوشنبه صبح نوبت انتقالمه،دیروز روز 13سیکلم بود وانتقالم میفته روز 16انتقالم

گفتن بعدازپانکچر نزدبکی ممنوعه حمام مشکل نداره 

هزینه پانکچر توبیمارستان مادر یزد شد 1500

امیدوارم ب درد کسی بخوره

بچه ها شماهم جای تزریق پروژسترونتون دردمیگیره؟من ازدیشب درد دارم هنوزم بهترنشده

راستی یه چیزدیگه ک پرستارگفت اینکه آمپول پروژسترونو با سرنگ 5سی سی بزنید چون عمقیتره آبسه نمیکنه 

ماهیناز امیدوارم موفق بشی مرسی بابت اطلاعاتی ک دادی.دکترتون کی بود؟

دکتر افلاطونیان وکریم زاده مثه همن ازهمه نظر منم اول میخواستم برم پیش افلاطونیان ولی ایشون چون دایم درسفرن ونیستن ممکن بود مثلا موقع پانکچرم نباشن ویه دکتردیگه ک نمیشناختم بیادبراعملم ولی دکترکریم زاده ازش مطمین بودم براهمین رفتم زیرنظرش،هردوخیییلی مهربون وخیلی مومن هستن

ایشالا ک همین ماه مامان میشی عزیزم.میگن تو یزد هزینه درمان خیلی کمتره راسته؟

بچه ها شماهم جای تزریق پروژسترونتون دردمیگیره؟من ازدیشب درد دارم هنوزم بهترنشده راستی یه چیزدیگه ک ...

عزیزم یکی دوساعت بعد از تزریق کیسه آب گرم بزار خیلی تاثیر داره...ایشالا ک چند روز دیگه چند تا نی نی ناز میان و خودشون تو دلت جا میکنن