2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست

دوستان من از 2 بهمن روزی 4 تا منوپیور تزریق میکنم اما فقط دیروز کمی درد داشت تخمدانم...و خب روزهای اول تهوع و سرگیجه زیاد...اصلا پانکچر قبلی خاطرم نیست..یعنی اصلا نمیدونستم چی به چی بود فقط تند تندآمپول داشتم

حالا سوالم اینه که چرا من خیلی درد خاصی رو احساس نمیکنم؟؟همسرم میگه روزهای اول دارو اصل بوده و الان حتما داری تقلبی میزنی که چیزی حس نمیکنی😆ممنون میشم بگید روالش همینه؟یا شاید چون فولیکول زیادی تولید نشده بالطبع دردی هم ندارم😐

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنون لاله جون،نه من اردبیلی ام،رویان اردبیل میرفتم،حالا که جنینام تموم شده و قراره دوباره میکرو کنم ...

تحت نظر کدوم دکتری تویه اردبیل؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ثمین جون خوبی نی نیت خوبه😍

سلام عزیزم بد نیستم ظاهرا خوبم ولی از درون اوووووووووووووف.فردا باز باید برم رشت نمیدونم سونو چی میخواد بشه اصلا ساک رشد میکنه قلب داره دارم خل میشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم مبارکه ان شاء ا... همه تخمک هات جنین عالی بشن گلم دستور سفیده تخم مرغ و دوغ و نمک و اینا رو رع ...

ولی به من گفته بودن دوغ بی نمک،غذاها بی نمک باشه وخیلی هم تاکید میکردن که مواد غذایی بسته بندی شده یا هرچیز خوردنی که بسته بندی شده است اصلا نخور چون مواد نگهدارنده داره و اون باعث یه سری مشکلات میشه گفته بودن مثلا خودت کمپوت درست کن دوغ محلی،کباب بی نمک منم به خاطر هایپر شدنم که حالت تهوع شدید و سردرد و سرگیجه داشتم ازطرفیم میوه و سبزی خام گفته بودن نخورم یبوست شدید داشتم کلا هایپریم خیلی شدید بود،حالاچرا اون موقع به من میگفتن هایپری بی نمک بخور وبه شما بانمک؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
سلام عزیزم بد نیستم ظاهرا خوبم ولی از درون اوووووووووووووف.فردا باز باید برم رشت نمیدونم سونو چی میخ ...

انشالاهمه چیزخوب پیش میره عزیزم استرس نداشته باش

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
تحت نظر کدوم دکتری تویه اردبیل؟

اولش دکتر فیروزی ولی بعده سه بار منفی دکترمو عوض کردم بادکتر گسیلی بار چهارم انتقال دادم که باردار شدم ولی سقط شد از دکتر گسیلی رازیم چون خیلی پزشک باحوصله ایه و قبلا هم گفته بودم که این دفعه که باهاش انتقال دادم اصلا داروهام فرق میکرد و یه سری آمپولای اضافی هم نداشتم نسبت به سری های قبل ولی اطرافیان همش میگن برید مراکز ناباروری که تهرانه موندم چیکارکنم؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
اره عزیزم تغییر میکنه اگه عدد ذخیره ات کم شده باشه حتما بده

لاله جون مرسي جواب دادی، من شهریور آزمایش دادم ذخیره ام 3/5 بود. به نظرت بعدش هیسترو شدم یعنی از شهریور تا الان هیچ کاری هم نکردم فقط يه هیسترو داشتم ذخیره م چقدر کم شده؟ تو این مدت آدم یایسته ميشه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام عزیزم بد نیستم ظاهرا خوبم ولی از درون اوووووووووووووف.فردا باز باید برم رشت نمیدونم سونو چی میخ ...

ان شاءالله که قلبشم میزنه و از نگرانی درمیای 

راستی ثمین حتما از دکترت بپرس در مورد آزمایش من و بگو چه روزی شیراز هست من یه سر برم پیشش

خدایا شکرت😙
اولش دکتر فیروزی ولی بعده سه بار منفی دکترمو عوض کردم بادکتر گسیلی بار چهارم انتقال دادم که باردار ش ...

تهران راحته برات با هواپیما میتونی رفت و امد کنی

ان شاءالله که قلبشم میزنه و از نگرانی درمیای  راستی ثمین حتما از دکترت بپرس در مورد آزمایش من ...

باشه عزیزم .انشالله انشالله

انشالاهمه چیزخوب پیش میره عزیزم استرس نداشته باش

انشالله

ثمین جون منم دقیقا مثه شما شدم بدجور عصبی هستم همش کمر درد دارم تا بلند میشم بعدش ترشح قهوه اای دارم فردا میخا برم سونو دکتر گفت چون لک قهوه ای داشتم سونو انجام بدم . فردا بهش میگم اگه نیازه ازین به بعد شیاف رو هم به اون دوآمپول اضافه کنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉