2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان گلم  یک سوال داشتم در مورد اسکن هسته ای کلیه چی میدونید؟راستش من چندین ساله هرچی م ...

عزیزم تاثیر داره چون ماده ای که تزریق میکنن تقریبا رادیو اکتیوه
2 تا 3 ماه فاصله بنداز بعد از عکس

ولی حتما انجامش بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر که اولین انتقالتون مثبت شده امیدوارم به سلامتی بغلش کنی  مارو هم دعا کن گلم🙏🙏  ...

فدات بشم حتما عزيزم ايشالا سري بعد خبر مامان شدن شمارو بشنويم عزيزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بذار ی چیزی رو رک بهت بگم لاله ی عزیزم.دکتر ظهیری 98درصد بیماراش بار اول نتیجه میگیرن.اگر میخوای نتی ...

ثمین جون ممنون از دل گرمی هات
خیلی تلاش میکنم بهش اعتماد کنم اما نمیدونم چرا ته دلم نمیشه :(((
خیلی این اخلاقم بده و اذیتم میکنه
نمیدونم چرا بعضی دکترا به دلم میشینن و به کارشون اعتماد میکنم اما بعضی ها نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین جون ممنون از دل گرمی هات خیلی تلاش میکنم بهش اعتماد کنم اما نمیدونم چرا ته دلم نمیشه :((( خیلی ...

لاله جون عزیزم همه نسبت به بعضی دکتر ها این حس رو داریم بهتره خودت رو بسپاری به خدا ایشالا هر چی خیره واست پیش بیاد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
قربونت عزیزم. ان شالله بزودی قسمت شمام میشه. از من بعیده بتام تپل باشه. هاله بی بی چکم خیلی کمرنگه!

یاس جون با ی بیبی دیگه هم امکان کن بعد برو آز بتا.مدیکور اصلا ازش خاطرات خوبی ندارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم عدد ذخیره شما چند بود؟ پرگووریس خودش مثل یه مریونال هست + گونال چون مریونال 75 واحد اف اس اچ ...

لاله جان

من ذخیره م ۳/۵ هستش

ستروتاید همون کار دکاپپتیل رو می کنه؟؟ 

من دکاپپتیل داشتم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
اره عزیزم یادمه الان چند تا فولیکول داری؟ داروهای شما چی بودن؟ و چه دوزی؟ شما هم ستروتاید داری؟ وا ...

نه لاله جان تخمک زیاد داشتن واقعا خوب نیس من چند مورد دیذم

خودمم پانکچر اولم ۳۳ تا تخمک داشتم

کلا ۱۰ تا جنین شد که این ده تا فقط دوبار انتقال شد بقیش باز شد به درد نخورد گفتن

اما با هشت تا تخمک هشت تا جنین شد

دکترم تاکید داشت این سری کم شه تخمکات

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ثمین جون ممنون از دل گرمی هات خیلی تلاش میکنم بهش اعتماد کنم اما نمیدونم چرا ته دلم نمیشه :((( خیلی ...

لاله جون ببین منم اصلا بهش اعتماد نمیکردم از رویه ناچاری رفتم پیشش چون دیگه توان اینو نداشتم تا تهران برم و بیام مثل دفعات پیش.دیدی که چی شد؟نهایتا ایشون مشکل منو تشخیص داد .تا هم تشخیص داد درمان رو شروع کرد .بعدم تویه رشت کاملا این خانم دکتر شناخته شدست که دستش توی میکرو طلاست بهترین نقطه رو داخل رحم در نظر میگیره و جنین رو انتقال میده بعد انتقالم همون لحظه تویه اتاق عمل سونو واژینال میکنه تا از خوب گذاشتنش مطمئن شه .من مطمئنم پشیمون نمیشی شک ندارم اصلا.بعدشم از اون دکترایی هست که بهش هرچی بگی قشنگ گوش میدن بهت.من ابن سینا میرفتم چندین بار با طرازی و توکلی درگیر شدم تا میومدم حرفی بزنم میگفتن خانم ما دکتریم یا شما و فقط و فقط امپول تجویز میکردن بی فایده .من اینبار که رفتم برا اولین بار پیش دکتر ظهیری گفتم من با دوز پایین دارو به هیچ وجه بدنم جواب نمیده منو سرگردون نکن من از تالش میام باید وقت بذارم بیام و برم پس یهو دوز دارومو درست بهم بده.من تهران ابن سینا پیش اومد هم شنبه رفتم سونو هم دوشنبه هم چهارشنبه.فکر کن شنبه میرفتم مرکز بعد برمیگشتم تالش دوباره یکشنبه شب میرفتم باز برمیگشتم چون تنها میرفتم نمیتونستم بمونم .ولی خدایی دکتر ظهیری خیلی باهام راه اومد اصلا جایه نگرانی نیست حتی نگرانیاتو باهاش مطرح کن دلتو آروم میکنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون خوبی عزیزم شما مجدد کی سونو داری

سلام عاطی جون من شنبه باید برم سونو خواهری

بهااااااارررررر جوووووونم ، مهربون من ، منم دلم برات خیلی تنگ شده ، ببخش عزیزم ناراحت شدی ، ممنونم ب ...

فدای تو بشم من عزیز دلم خداروشکر ک حالت خوبه...منم خوبم هفته دیگه میرم برای شروع سیکل انتقال ب امید خدا...از خدا بهترینهارو برات میخوااااااااااام😍