2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
نترس منم داشتم اروم باش شیاف بزن

عزیزم خوبی شما الان روزی چند تا شیاف داری لکه بینی قط شد ؟ کی سونو داری دکتر گفته بود ساک کوچیک شده باید چکار کنی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از راهنماييتون دوستان. ايشالا به اميد خدا دل تك تكتون بزودي شاد ميشه. 

خدايا از اينكه همه ما رو لايق مادر شدن و مادر بودن ميدوني ازت سپاسگزارم  سپاسگزارم    سپاسگزارم

بچه ها با شیاف قطع شد ....دو تا شیاف پشت سر هم کسی زده....من امپول ندارم از اول سیکلم شیاف میزنم....زنگ زدم منشی دکتر گفت اگه امپول داری بزن وگرنه یه شیاف اضافه کن

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
دوستان عزيزم من فردا ميرم براي پانكچر چه چيزهايي با خودم ببرم؟ همونطور كه در جريانيد فردا كسي همراه ...

عزیزم باید شناسنامه خودتون و همسر همراهت باشه
صبحانه هم نخورین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
 آنا جان امشب 8 انتقالم رفتم دستشویی خون قرمز دیدم...بنظرتون سیکلم کنسله؟

عزیزم 8 انتقال؟
یعنی انتقال دادین؟

اگه اسپرین و هپارین دارین فعلا اسپرین رو قطع کنین شیاف هم یکی اضافه کنین فردا تماس بگیرین با دکترتون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم 8 انتقال؟ یعنی انتقال دادین؟ اگه اسپرین و هپارین دارین فعلا اسپرین رو قطع کنین شیاف هم یکی ا ...

روز هشتم انتقالم بود....شیاف داشتم دوتا...الان دکتر گفته امپول پروژسترون 50 بزنم...گیرم نیومد...یه شیاف اضافه کردم قطع شد 

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
اره دقیقا.اگر درست یادم باشه اول 8تا سینال اف +4تا مریونال+1 دونه اورگالوتران داد که فولیکولام به حد ...

وای ثمین جون پر از استرس شدم
چرا با این عدد ذخیره فقط 4 تا تخمک !!
خیلی کم بودن تخمکات

من امیدم اینه که بعد از این همه تقویت که کردم علی رو جنین هام کیفیت داشته باشن که چند بسته جنین داشته باشم
میترسم الان منم با داروها و سیکلی که در نظر میگیره تعداد تخمک هام کم بشه

لاله جون یعنی با این خونی که دیدم امید داشته باشم...کسی با این خون حامله بوده؟ 

اره عزیزم
خون قرمز میتونه نشونه ی هماتوم باشه
نگران نباش
شیاف رو از فردا هم 3 تایی بذار