2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام خوبین همه مامانایه حال و آینده😍😍😍😘😘😘

میخاستم بدونم من سه روزه ال دی رو قطع کردم ولی هنوز پریود نشدم این طبیعیه؟؟

ی سوال دیگه ب من اکویین دادن ک از روز اول پریودی تا روز ۱۳ پریودیم بخورم میخاستم بدونم ک بعد خوردن این قرصا ایشالله انتقال انجام میشه؟؟

التماس دعا دارم از همتون😘😘😘😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازی جون تا جایی که من میدونم و از بچه های دیگه که بیمار عارفی هستن سوال کردم، عارفی بعد از پانکچر یه ...

ولی لاله جون به من گفتن نخورم. به خاطر اندوم برام مهم بود که بخورم ولی دو بار هم تلفن زدم از هر دوماماش جدا پرسیدم اچ دی بخورم. گفتن نه اصلا . ماه قبل انتقال نباید اچ دی بخوری. نمیدونم شاید فعلا تو پروسه ی انتقال نیستم. خودمم هیچی نمیدونم

خدایا شکررررررر

esr و crp بازم مثبته! دکتر آزمایشگاه و دوست ایمونولوژیست همسرم گفتن که cd 16  هم باحتمال زیاد بخاطر التهابی که دارهیه واحد بالاست. اما من بهشون اعتماد ندارم! نمیدونم تو کرمانشاه کیو پیدا کنم که جواب آزمایشمو نشون بدم. میرم دکتر زنانم ببینم چی میگه. دیروز رفتم از دکتر روماتولوژی وقت بگیرم گفت 6 اسفندبیا!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم این دارو قویترین داروی موجوده عزیزم فقط یه چیزی شما مگه بیمه ندارین؟ چه بیمه ای دارین؟ بیمه ...

عزیزم داروخانه گفت تازه این دارو از پوشش بیمه در اومده،،،،گفت بقیه دارو ها بیمه هستن،،،،در مورد سوال قبلی راستش نمیدونم اچ ام جی چی بود والی دو تا تخمک بالغ داشتم،،،البته همش دو تا زدم،،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
esr و crp بازم مثبته! دکتر آزمایشگاه و دوست ایمونولوژیست همسرم گفتن که cd 16  هم باحتمال زیاد ب ...

من آزمایشاتم رو نشون دکترم دادم cd56بالا بود گفت ما خودمون هپارین و اسپرین و یه سری چیزای دیگه میدیم گفت شوهرم تخصصش تو این زمینه هست شمارم رو گرفت که تماس بگیره گفت اگه زنگ نزدم مشکلی نیست والا نمیدونم هر دکتری هم میرم ازجاعم میدن به متخصص نازایی اینا هم که اینطور میگن کلا گیج شدم دیگه سپردم به خدا فقط خودش کمک کنه

خدایا شکرت😙
سلام خوبین همه مامانایه حال و آینده😍😍😍😘😘😘 میخاستم بدونم من سه روزه ال دی رو قطع کردم ولی هنوز ...

معمولا تا یک هفته میشه من خودم 5 روز طول میکشه

خدایا شکرت😙
ممنون آناجون.  پسرم همش بلند میگفت خدایا بمن یه داداش بده یا یه آبجی بده!! بهش میگم برای همه من ...

عزیزم :))))))))))))))))))
پسرت چند سالشه عزیزم؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان باز هم ممنون از توضیحات کامل...خیلی محبت کردید واقعااا متشکرم. دیگه من تو این چرخه و لوپی ...

اتریسا جان اتفاقا من عد ذخیره ام بالاست و 5.2 هست و برای منم همیت ستروتاید رو در نظر گرفتن
البته دکتر گفت کلا الان سیکل رو با انتاگونیست پیش میبریم
و این جوری بهتر جواب میده

من قبلا فکر میکردم فقط برای کسانی که عدد ذخیره پایین تر دارن این نوع سیکل تجویز میشه
در حالی که الان میبینم برای خیلی ها این روش میرن جلو

دیگه مجبوریم به دکترا اعتماد کنیم
کاری جز این بر نمیاد از دست ما

عزیزم ادرس کانال و گروه رو تو خصوصی میدم بهت عزیزم
چون اینجا یه جای عمومیه و میترسم دست مرد بیوفته لینک گروه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان خوبم من میخوام فردا واسه گرفتن دفترچه بیمه تامین اجتماعی اقدام کنم  میخوام بدونم هزینه ...

اتریسا جان تامین اجتماعی و هیچ بیمه ی دیگه ای هزینه ی پانکچر و انتقال و اینا رو نمیده
فقط میتونی برا هزینه داروها ازش استفاده کنی

و البته من یه پیشنهاد دیگه دارم

به نظرم بیمه سلامت بگیر عزیزم
البته الان دیگه بیمه سلامت هم پوشش نمیده هزینه ها رو اما میری نفری 240 تومن هزینه میکنی یعنی 500 تومن و برای یکسال تحت پوشش بیمه میشی
دفترچه ای کهبهت میدن اسمش ایرانیان هست
داروهای میکرو هم تحت پوشش داره
فقط همون موقع که میری باید پرونده ناباروری هم تشکیل بدی
ما دو سال قبل سلامت گرفتیم و تو همون دفتر بیمه پرونده تشکیل دادیم و الان از هر جای ایران داروی ناباروری بخریم تو سایت اسممون هست و با بیمه حساب میشه

در مورد طرح 85 درصدی هم بگم که بعضی بیمارستان های دولتی که مرکز ناباروری هم دارن طرح 85 درصدی رو دارن و کلا هزینه پانکچر و انتقال و فریز و اینا میشه نهایتا 1 تومن

من آزمایشاتم رو نشون دکترم دادم cd56بالا بود گفت ما خودمون هپارین و اسپرین و یه سری چیزای دیگه میدیم ...

منم نمیدونم چیکارکنم. اومدم دکتر زنان. نشستم تا نوبت بشه. ببینم چی میگه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷