2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام .یه.سوال.من روز ۱۷انتقال هستم.هنوز دارم پروژسترپن میزنم روزی ۲تا.اما امروز خیلی کم لکه های قهوه ای دارم.یعنی دارم پری میشم با پروژسترون

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
نانا جان از داروخانه ای که گفتن تهیه کردم اما بازم نگرانم البته عکسشو فرستادم واسه خانم دوستی چیزی ن ...

من پريود بشم دارو هارو شروع ميكنم كه پانكچر بشم 

من ول وومن ميخورم البته با تجويز خودم 🙈ويتامين دي اسيد فوليك 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بي بي چك نگذاشتي ازمايش  دادي؟

منفی بود.اما دکترم گفت تا شنبه امپولاتو بزن.و دوباره از بده.ممکنه الان لانه گزینی باشه با دارم پری میشم با این همه امپول

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بچه ها چند روز بعد انتقال منفی و قطع کردن داروها پریود شدید ؟ 

معمولا ۳ الی ۷ نهایت ده روز.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منفی بود.اما دکترم گفت تا شنبه امپولاتو بزن.و دوباره از بده.ممکنه الان لانه گزینی باشه با دارم پری م ...

انشالله كه مثبتي عزيزم 

چون هنوز داري امپولاتو ميزني نميدونم 

سلام بچه ها خوبین میگم میشه دکتر خودم برام آزمایش بنویسه ببرم رویان انجام بدم قبول میکنن یا فقط نسخ ...

نه بابا عزیزم تو آزارو با هر نسخه ای میتونی انجام بدی بده......

بعد حالا بر اساس جواب تصمیم میگیری کجا بری که بهش توجه بشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شیاف رو نمیتونی قطع کنی عزیزم بدنت بهش شوک وارد میشه فعلا بزن مشکل درست نکن برا خودت .

ثمین جان عزیزم من کلا از اول دوتا آمپول رو تو یه سرنگ با هم میزنم . از دیروز ترشح داشتم شب یه شیاف زدم حالا شوهرم میگه نزن دیگه نمیدونم چکار کنم . ترشح قهوه ای هم دیروز ظهر همون دو بار بود قط شد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان من امپول منوپیور رو خریدم اما تو جعبه نبود فقط تو همون طلق بو همین بوده درسته؟موندم ...

عزیزم ایشالله خدا وسیله مامان شدنتو تو این راه قرار داده.......

سلام دوستان عزیزم 

من امروز روز دوم پریودیم بود سونو شدم ولی هنوز ضخامت آندومتر بالا بود یعنی فردا میرفتم انگار بهتر بود 

این ماه انتقال فریز دارم 

داروهایی که گرفتم استرادل و آ اس آ بود ودارو هایی که باید ادامه بدم فولیک اسید کیوتن و ویتامین ای هستش 

در مورد آزمایشهام گفتن مشکلی نیست 

منتهی اینسری قراره پی آر پی کنن 

اول اطلاعاتی در مورد پی آر پی می خواستم  

دوم رژیم غذایی مناسب برا قبل انتقال 

سوم در دوران پریود که هستم چه کارایی مفیده وکمک کننده هستش؟ 

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن