2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
شنبه ی پیش رفتم باز باید شنبه برم .نمیدونم والا میخوای اگه ترشح نداری قطع کن.امپول داری دیگه نه؟

ترشح فقط دیروز صب چند بار بود تا بعدازظهر قط شد من ساعت ۸ شیاف زدم . آره روزی دوتا آمپول تو یه سرنگ میزنم . میگم اگه هم ضرر نداره خب شیاف رو استفاده کنم ولی میشه کمکم کنی چه ساعتی بزنم بهتره که تقسیم بش . من آمپول رو ساعت ۵ بعدازظهر میزنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
فقط یه دونه زدم نمیشه قط کرد ؟ عزیزم کی وقت سونو داری 

نه عزیزم بهویی نمیتونی قطع کنی.......

افتش خوب نیست......

باید یه کم استیبل بشه و بعد با صلاحدید دکتر کمش کنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم بهویی نمیتونی قطع کنی....... افتش خوب نیست...... باید یه کم استیبل بشه و بعد با صلاحدید د ...

جدی ؟ یعنی یه دوتا رو نمیشه قط کرد . آنا جون اگه ضرر نداره خب استفاده کنم تا این یه ماهم بگذره بشه سه ماه بعد کم کم قط کنم .والا من خریدم آزاد ده تایی هستن فک کنم ۳۰ تومنی شدن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان نازنينم  الان سونو انجام دادم دكتر گفت تمام فوليكول هام بالغ شدن و اماده پانكچر گف ...

عزیزم با مادرت برو یا با هر کسی ک بهش اعتماد داری ...عقب ننداز پانکچرتو امکان آزاد شدن تخمکات هست اگه اون روزی ک دکتر بهت گفته نری و دیرتر بری

برا فولیکولای بالغ خوشحالم خوب همسرت باید شرایطش رو با شما وقف بده چاره ای نیست 

عزيزم مراسم چهلم مامانشه حتما بايدبره شهر ديگه😞😞😞توكل ميكنم به خدا حتما يه راهي پيدا ميشه

ميشه راهنمايي كنيد از حالا تا روز پانكچر چه كارهايي خوبه انجام بدم؟

سلام دوستان نازنينم  الان سونو انجام دادم دكتر گفت تمام فوليكول هام بالغ شدن و اماده پانكچر گف ...

سلام عزیزم

دوست منم روز پانکچرش نبود

سفر بود

مجبور شدن اسپرم رو فریز کنن

راستشو بحوای تعداد جنین هاش خوب نشد 

دکتر گفت بخاطر فریز اسپرمه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم میتونه خب صبح زود برید بیمارستان نمونه ک داد بره شهرشون...خدا رحمت کنه مادر همسرتون

خدا رفتگان همه رو بيامرزه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

حالا منتظر نشستم ببينم گروه جنين شناسي چه تصميمي ميگيره

عزیزم یهو که نمیتونی شیافی که زدی رو قطع کنی خواهری.باید با دکتر مشورت کنی .من که حاضرم تا اخر 9ماه ...

ثمين جان دوست من چندسال پيش ميكرو كرد دوقلو باردار شد تا چند وقت خونريزي داشت يعني طوري كه بايد پد استفاده ميكرد خودش ميگفت محاله اينا بمونن الان ماشالا دوتا دختر سه ساله داره صحيح و سالم   اصلا نگران نباش كاملا لكه بينيت طبيعيه. خود منم بعد از مثبت شدم با اينكه پروژسترون استفاده ميكردم تا مدتها لكه بيني داشتم ولي مشكلي برام پيش نيومد الان دخترم چهارسالشه

عزیزم تنها راهش اینه زودتر نمونه بده فریز کنن یا به هر نوعی اونروز باشه......

حیفه این همه زحمت کشیدی......

والا چی بگم فقط به خودت استرس نده......

ببین تخمکاتو فریز میکنن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ترشح فقط دیروز صب چند بار بود تا بعدازظهر قط شد من ساعت ۸ شیاف زدم . آره روزی دوتا آمپول تو یه سرنگ ...

شیافم حدودای ۵ صبح بزن فقط اگه انوکسان داری دو ساعت ازش فاصله بده!!!!!!!

جدی ؟ یعنی یه دوتا رو نمیشه قط کرد . آنا جون اگه ضرر نداره خب استفاده کنم تا این یه ماهم بگذره بشه س ...

عزیزم نه ضرر نداره دیگه زدی ادامه بده اما به دکترت بگو زدی که بهت بگه کی شروع کنی کم کردن.......

عزیزم خارجیا (منظورم شیاف پروژسترون خارجیه) رو بیمه تقبل نمیکنه مگه اینکه تکمیلی داشته باشی......