2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

درروز که به دکترم گفتم از دادم گفت زود دادی فردا عصر دوباره برم شاید معجزه شد. 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم معمولا تا زمانی ک پروژسترون میزنی پریود نمیشی...آز دوم بتا داری فردا؟

قانونی طبق دستور دکترم من4شنبه باید از میدادم 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

از رو ام نمیرم خدا حتما معجزه میکنه 

من شنبه میرم مشهد به یاد همه تون هستم 

از رو ام نمیرم خدا حتما معجزه میکنه  من شنبه میرم مشهد به یاد همه تون هستم

عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول.......

عزیزم ایشالله خوش خبر باشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تو تهیه داروهات دقت کن...... مریونال جزء بهترین داروهاست...... برا منی که هیچ کدوم از داروها ...

حالا برعکس هیچوقت با مریونال من فولیکول نداشتم اگر تنها مریونال میداد ولی سینال اف و مریونال رو اگر باهم داشتم پر از فولیکول بودم و رشدشونم خوب میشد .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از رو ام نمیرم خدا حتما معجزه میکنه  من شنبه میرم مشهد به یاد همه تون هستم

خوشا به حالت .دعامون کنی یادت نره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول....... عزیزم ایشالله خوش خبر باشی.......

آنا جون من هر روز به اندازه ی عدس ترشح قهوه ای رو دارم اصلا اگه نباشه باید نگران باشم دیگه عصبیم نمیکنه برام شده عادت ولی به نظرت طبیعیه؟درد پریودی رو هم دارم همچنان بعضی وقتا بعد برا خودش خوب میشه

عزیزم پیشاپیش زیارتت قبول....... عزیزم ایشالله خوش خبر باشی.......

راستی ی نظر خواهی میخواستم ازتون بکنم.بی زحمت نظرتونو بگید.من شنبه ی پیش با سونو واژینال ساک حاملگی 2 م م دیده شد نوشته این هفته شنبه هم دوباره برم.به نظرت بهتر نیست اول برم پیش دکترم اگر لازم بود برم سونو.اینقدر سونو واژینال برا دهانه رحمم بد نیست ؟

آنا جون من هر روز به اندازه ی عدس ترشح قهوه ای رو دارم اصلا اگه نباشه باید نگران باشم دیگه عصبیم نمی ...

ثمین سی دی مارکرات کدوم اشکال داشت مال منم پر از اشکاله

خدایا شکرت😙
والا دم دمای عید یه کم استرسش بیشتره...... بستگی به شرایطتم داره خوب خیلی از دوستان بودن به خاطر اس ...

ممنون انا خانم عزیز.والا خودمم موندم چیکار کنم.حالا انگار قراره حتما مثبت بشم باید اونموقع دنبال دکتر باشم😊سرخوشم برا خودم