2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم به نظر من ببخشیدا حرف دکترتون چرت بود نه ازمایشهای ایمنی و انعقادی.من اگر قرار بود با حرف ...

سلام به روی ماه مامان ثمین مهربون. ..ممنونم ازتون..دقیقاا همینطوره البته من ایمنی و انعقادی رو انجام دادم و باید واسه انعقادی دارو بگیرم دکتر زرنانی گفتن اما واسه ایمنی دکتر زرنانی هم نظرشون فقط پردنیزولون بود که حتما قبل انتقال ویزیت میشم با ایشون و به حرف دکتر زنان اکتفا نمیکنم.و گفتن حتی اگه مثبت بشی بابت سرم نبوده که اصلا من سری آخر سرم و پی ار پی هم داشتم و منفی شد..

اما یه نکته جالبه که چراا دکتر زنان رد میکنن این موضوع رو..یکی از دلایلش شاید اینه که هنوز تحقیقات کاملتری انجام نشده و فعلا در حد تحقیقات اولیه و آزمون و خطاست..

اتفاقا همسرم تا اینو شنید گفت ببین الکی استرس میگیری..لازم نداری..اما من گفتم  ثمین جان دقیقا این سری که دارو گرفتن بابت ایمنی و خداروشکر مثبت شدن...

دیگه واقعااا نمیدونم باید چکار کنم من

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان صبحتون بخير من امروز روز سوم انتقالمه شبا خيلي كمرم ميگيره و موقع خوابيدنم بدنم مثل كوره گرم ميشه و گاهي اوقات. تو سينه هام يه تيري ميكشه مي خواستم بدونم اين حالتا طبيعي هستش ؟

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....

سلام خانم ها خوب هستید،،،،،من توی بیمارستان آبان انجام میدم میکرو رو ،،دوستانی که تجربه دا ید میشه چند تا سوال منو جواب بدید،،،یکی اینکه  چقدر قبل از پانکچر باید بستری شد و چقدر بعد از پانکچر توی بیمارستان نگه میدارن،همسرم میتونه پیشم باشه؟؟؟برخورد پرسنل خوبه؟؟

من بین صارم و آبان شک دارم،،،،،واینکه ما تمام ازمایشهای ناباروری رو توی صارم انجام دادیم،،،اونجا هم مرکز ناباروری حساب میشه دیگه؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانم ها خوب هستید،،،،،من توی بیمارستان آبان انجام میدم میکرو رو ،،دوستانی که تجربه دا ید میشه چ ...

من  جای دیگه پانکچر شدم قبلش که بستری نمیخواد دو ساعت بعد از اینکه بهوش اومدم مرخص شدم

خدایا شکرت😙
من  جای دیگه پانکچر شدم قبلش که بستری نمیخواد دو ساعت بعد از اینکه بهوش اومدم مرخص شدم

مرسی از جوابت عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم عالیه تبریک میگم...... به سلامتی بغلش کنی عزیزم........ گوارای وجودت.........

هفدات بشم مهربون 😍😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مبارکه عزیزم مهم اینه که بتا دو برابر بشه بعد هر 48 ساعت ان شاء ا... همه چیز عالیه و از بارداریتون ...

ممنون ايشالا خدا قسمت تموم منتظرا كنه 😍😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مبارککککککتتتت باشه عزیز دلم 

فدات شم گلم😘😘😘

سلام دوستان صبحتون بخير من امروز روز سوم انتقالمه شبا خيلي كمرم ميگيره و موقع خوابيدنم بدنم مثل كوره ...

سلام عزیزم 

قطعا طبیعیه 

شما از عوارض این همه دارویی که بدن دریافت می کنه و حالت غیر طبیعی که تو این دوران داریم مثل استراحت مطلق و استرس و هیجان ومدام فک کردن وخوندن مطالبی که مربوط به این مسائل هست غافل نشید 

همون طور که آنا جون وبقیه دوستان گفتن بیشتر عوارض داروهاست 

بنظرم هفته اول بیم و امید زیاد نباید نسبت به علائم داشت و باید منتظر روزهای آتی بود 

هر چند حتی آدم سالم هم یجا بشینه وبخوابه وبخواد به بدنش فکر کنه علائمی تو خودش پیدا می کنه برای چیزهای مختلف 

امیدوارم به خوبی و بدون استرس این روزهای پراسترس رو  طی کنی و موفق بشی وسال بعد نی نیت بغلت باشه

سلام دوستان صبحتون بخير من امروز روز سوم انتقالمه شبا خيلي كمرم ميگيره و موقع خوابيدنم بدنم مثل كوره ...

بعد یه موضوع دیگه 

کمر درد به نحوه خوابیدن هم خیلی مربوطه 

من خودم گودی کمر دارم تشک تختمون هم استاندارده ولی بازم درد می کنه از وقتی گودی کمر رو پر میکنم یا بخاطر سردی شال میبندم خیلی خوب شده و درد نمی کنه