2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون من سه سال پیش ازمایش ایمنی دادم مشکلی نداشتم ایا بازم تکرار کنم ؟ 

مونا جون سه سال زیاده خیلی گذشته عزیزم بهتره ک دوباره تکرار کنی شاید ی کدومشون بالا و پایین شده باشه و نیاز ب دارو داشته باشی

بچه ها ما هم امروز بعد از کلی فراز و نشیب رفتیم دکتر هم نوبت ایمونولوژی داشتم هم زنان اولش که ماشین ...

لاله جون خدارو شکر ک روال کار درمانیت داره خوب پیش میره...در مورد ال دی گفتین اتفاقا منم همش میگم دکتر چرا یک ماه قبل از انتقال ب من اچ دی میده خوب اون ماه ما کلا شانس بارداری ازمون گرفته میشه شاید فرجی بشه و قبل انتقال خودمون باردار بشیم خیلی خوبه ال دی داره برداشته میشه

خداروشکر .خیلی خیلی شکر

ممنونم خواهری واقعا خداروشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان روز همگی خوش امیدوارم روزی برسه هممون بياييم اینجا و فقط از غربالگری و زایمان این چیزها بگيم .. انا جون من شهریور که دکتر رازقي آزمایشات کامل برام نوشت و مشکل ایمنی مشخص شد و آزمایش ذخیره نوشت که 3/5 بودم و این سری بهم گفت در معرض یایستگی .. .. .. اصلا آزمایش اف اس اچ برام ننوشت حالا رفتم آزمایش پارسال همین موقع رو نگاه کردم دیدم اف اس اچ 7 هستم و آل اچ م هم هشت هستم .. دی اچ آی هم عالی بودم .. حالا یعنی از پارسال تا امسال ممکن اف اس اچ بره بالا بعدش در نظر بگیر فقط دو بار ای يو ای شدم و یک بار تخمک کشی که نهایتا دوازده تا تخمک داشتم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
تورک انا چن تا سوال دارم ازت عزیزم  بنظرت طرازی برای تحریک تخمدان چ امپولی بهم میده منظورم برا ...

عزیزم بستگی داره آمپولای همه ک مثل هم نیستن ولی فکر کنم معمولا گونال و مریونال میده...برای من سرم نداد ولی اگه شما احتیاج داشته باشی حتما میده

عزیزم انشالله ک مثبتی و مامان شدی آزمایشتو تکرار کن الهی ک خوش خبر باشی

ممنون عزیزم ❤ انشا الله

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
شادی جون والا من باشم همه رو میدم اما اونایی که گفتم رو تو اولویت بذار...... ولی دو مورد آخر نسخه ۴ ...

ممنون عزیزم به خاطر راهنماییت 

حتما انجام میدم 

ممنون به خاطر اطلاعاتی ک در اختیارم گذاشتی

دوست دارم زندگی رو
چرا عزیزم عقب افتاد....لکه بینی ک چیز مهمی نیست

به خاطر لکه بینی نه بهار جون

رفتم زر نا نی گفت نمیتونی انتقال بدی ،یه سری آز نوشت که انجام بدم،الان رفتم رویان گفت پس دیفر نزن بعد از اینکه از نظر. دکترت اوکی شد،جوابشو بیار،احتمالا میفته بعد از عید...

خیلی حالم گرفته شد...ولی توکل به خدا

که عشق آسان نمود اول  ،ولی افتاد مشکل‌ها

خدا خودش کمک کنه ... 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام دوستاي خوبم، من دكترم خيلي دوست دارم چون باهاش نتيجه گرفتم ولي خيلي سرش شلوغه و بد اخلاقه دكتر اشرف ال ياسين ، برأي غربالگريم گفت برم پيش دكتر قبليم ، أصلا اون نامه داد كه دكار ال ياسين من قبول كرد ، و كارش اينم هست غربالگري هاي دكتر ال ياسين انجام ميده، حالا به نظر شما برم پيش دكتر قبلي ادامه رو يا پيش ال ياسين بمونم؟ اينم بگم ال ياسين همراه راه نميده أصلا تو اتاق من همسرم  ميگه منم بايد بيام يا دكتر حرف بزنم ولي دكتر قبليم لا همسرمم حرف ميزنه، به نظرتون چيكار كنم؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
به خاطر لکه بینی نه بهار جون رفتم زر نا نی گفت نمیتونی انتقال بدی ،یه سری آز نوشت که انجام بدم،الان ...

عزیزم حتما مصلحت و حکمتی بوده ناراحت نباش انشالله ک بعد از عید با ی بدن عالی میری واسه انتقال😙