سلام به همه دوستان عزيزم ، كلي استرس گرفتم اين چند صفحه آخر رو خوندم .
مونا جون ، كل عزيز ، رز سفيد عزيز و افسون جون براي شما خيلي خيلي ناراحت شدم واقعا اصلا نميدونم چي بگم كه يه جوري دردتون آروم بشه ، فقط از خدا ميخوام كه بهتون آرامش بده و توان زياد براي ادامه راه .
من خوشبختم عزيز ما منتظر جواب آزمايش مثبت شما هستيم كه حداقل امروز دلمون شاد بشه تاپيك از اين اوضاع و احوال در بياد .
عاطي جون حتما برو سونو ، ان شا الله شما هم با خبر خوش صداي قلب ني ني هات خوشحالمون ميكني .
و اما ثمين خانم گل عزيزم براي شما كه از همه بيشتر استرس گرفتم ، خدا رو شكر كه ساك داخل رحم هست حتما پيگيرش باش ، مطمئنم كه ني ني كه بعد از اين همه مدت اومده توي دلت نازش هم زياده داره يواش يواش خودش رو به مامانش نشون ميده .
افسون جون شما هم هر چي بيشتر استرس داشته باشي پريودت ديرتر ميشه ، من خودم هيچ وقت چنين تجربه اي نداشتم وگرنه حتما راهنماييت ميكردم ولي به نظرم يه چند روزي بي خيال باش ان شا الله پريود ميشي ، بعد اون پريود مصنوعي با ال دي هم شايد گزينه بدي نباشه برات
.
بقيه دوستان عزيزم هم ان شا الله توي هر مرحله اي كه هستين خدا كمكتون كنه و موفق باشيد .
راستي از مينو جون هم خبري نيست يه چند روزيه همينطور ليلاي عزيز ، دوستان بيان از خودتون خبر بديد ، ان شا الله كه درگير كارهاي خوب باشيد .