2777
2789
عنوان

وسواس فکری و افکار جنسی

138 بازدید | 9 پست

من در حال حاضر میل جنسی ندارم بخاطر اختلال روحی که دارم و داروهام و این باعث میشه فکر کنم تا ابد اینجوری میمونم درمان نمیشه کسی میدونه چجور ذهنتمو تغییر بدم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروی ضد افسردگی میل جنسی رو کم می‌کنه بهاره دوز داروهاتو کم کنی بعد یه مدت قطع کنی به روال عادی برمیگردی لابد وزنت هم بالا رفته بخاطر داروها

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
وزنم تغییری نکرده

خوبه . دوز قرصاتو با مشورت پزشک کم کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نه دوست دارم فکرمو عوض کنم

فکری نیست که 

تاثیر داروهاست

الان دارو رو برای چی میخوری؟ مثلا وسواس... مگه تونستی خودت فکرتو عوض کنی که وسواس نداشته باشی؟ اینم مثل اون

یه وقتایی آدم میتونه خودش فکرشو عوض کنه یا رفتارشو عوض کنه. یه وقتایی هم قضیه سختتر از این حرفاست

اگه قبلا میلت خوب بوده و الان از بین رفته خوب مال داروعه دیگه. به دکترت بگو ببین برات چه راه حلی داره