2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047475 بازدید | 684604 پست
بچه ها من همین الان سونوشدم ولی تخمدون چپم ک اصلا فولی نداشت راستمم پنج شیش تابیشترنداشتم اونم سایزک ...

عزیزم آره بابا منم سر میکروی اول داروهای هفته اول روم اثر نداشت با تغییر تو روال داروهام یهویی شروع کرد به پاسخ دادن به داروها...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اسم آمپولی هم ک برام نوشته منوپیوره،کسی چیزی درموردش میدونه؟من خیلی استرس دارم لطفازودجوابموبدین ممن ...

عزیزم منوپیور داروی خوبیه نگران نباش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب ازمایشم اومد اصلا بالا نرفته مگه میشه همچین چیزی؟۳۵۲شد الان شده ۴۰۹

عزیزم احتمالا یکیش متوقف شده نگران نکن خودتو.......

عزیزم کاش یه ویزیتی با ایمونولوژ بشی......

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه ...

ممنونم دوست عزیز

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
عزیزم احتمالا یکیش متوقف شده نگران نکن خودتو....... عزیزم کاش یه ویزیتی با ایمونولوژ بشی......

از اولم بتام پایین بود اینم آخرشه .حتما بخاطر سرم بود .اسم سرم چی بود آناجون؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اخه چیکار کنم مگه میشه توی پنج روز پنج برابر شه بعد دوباره توی پنج روز ۶۰تا دونه؟

ثمین جون حس من میگه دو تا بوده ببین اولا استرسو بذار کنار چون تو این شرایط آرامش میتونه کمکت کنه.......

ببین دقیق خودمو میذارم جات ببین الان من بودم به هیچ وجه ناامید نمیشدم چون بتا بالا رفته این میتونه فقط علتش توقف رشد یکی از جنینا باشه یعنی من حدسم اینه......

ببین تورو جون عزیزت آروم بگیر......

من یکی از دوستام سرم دومشو یکی دو هفته دیرتر زد و رشد یکی از قلاش متوقف شد پس اگه احیانا برا تو به بحث سرم ربط داره امروز به دکتر بگو اگه صلاح میدونه یه دوره سرم برات تجویز کنه و تهیه کنی و بزنی و ببینی روال بتات از این به بعد صعودی میشه یا نه.......

من حسم میگه یکی از قلا میخواد ثابت کنه مامانشو تنها نمیذاره فقط صبرو آرامش و همت مامانشو میخواد.......

پس برو ببین دکترت نظرش چیه.......

بهش بگو خانوم دکتر نمیخوام به خاطر نزدن سرم از دستش بدم......

خلاصه ببین چی میگه!!!!!

منم منفی شدم 😢😢😢

وای امروز چرا اینجوری شروع شد؟

خدایا بارون رحمتت رو از خونه مون دریغ نکن........

خیلی بهش نیاز داریم.......

عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا نمیدونم چی بگم......

ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه.......

بتا منم هفتصد و پنجاه

قبلیارو دقیق یادم نیست یه ۴۱۰ یادمه اگه آخریش اون بوده.......

ایشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم......

امروز ميرم مطب خيلييييي نگرانم برام دعا كنين

عزیزم ایشالله چیز نگران کننده ای نیست........

منتظر خبرای خوبتیم عزیزم.......

فدای سرت من دیگه مقاوم شدم  به شکست فقط نمیدونم چه راهی برم دیگه چون جنینم ندارمم پولم دیگه ندا ...

عزیزم خدارو چه دیدی شاید به غیر قابل باورترین شکل ممکن و شیرینترین حالت قراره مامان بشی.......

سلام دوستان آیا برای نازایی هم لازمه آزمایشای ایمنی انعقادی داده بشه بنظرتون ؟؟؟

والا با من باشه برا اقدام به روش طبیعیم لازمه حتما انعقادیا داده بشه چون خیلی مهمن و بارداری باعث بالا رفتن غلظت خون میشه و جون مادر به خطر میفته.......

من جات بودم حتی اگه طبیعیم میتونستم باردار بشم حتما آزهای انعقادیو کامل انجام میدادم.......