2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
افسون و ثمین و مونا و رز عزیزایشالله امروز روز شادی هر چهارتاتون باشه...... اگه کسیو از قلم انداختم ...

سلام آنا جون خوبی؟؟مرسی بابته زحمتایی ک میکشین با بقیه دوستان

من فعلا دارم ال دی میخورم ک بعد پریودی اکویین و استرادیول رو شروع کنم..از همه دوستان التماس دعای مخصوص دارم چون اولین باره دارم آی وی اف میشم و فقط ی بسته جنین دارم😢😢😧😧😧

ایشالله همگی این روزایه سخت انتظار واسمون تموم بشه و دور دونه هامونو بغلمون بگیریم😍😍😍😍

از اولم بتام پایین بود اینم آخرشه .حتما بخاطر سرم بود .اسم سرم چی بود آناجون؟

عزیزم سرم آی وی آی جی!!!!!!!!!

عزیزم اول آخر چیه گفتم که الان باید صبور باشی که فکرت خوب کار کنه و تمام تلاشتو برا نگه داشتنش بکنی.......

الان دردونت همت تورو میخواد.......

باید مادریتو ثابت کنی شرط اولش حفظ آرامش تو شرایط بحرانیه!!!!!!

ببین من در شرایط عادی شاید یه کوچولو حالم بد باشه غر بزنم اما خدا شاهده وقتی دخترم یا همسرم مریض میشن انقدر قوی میشم حد نداره........

نه بیخوابی میفهمم نه درد میفهمم نه خستگی.......

خودم خودمو نمیشناسم.......

انگاری عزمم جزم میشه که با تمام قوا تلاشمو برا خوب شدنشون بکنم.......

پس الان باید قوی باشی که بتونی نگهش داری........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا با من باشه برا اقدام به روش طبیعیم لازمه حتما انعقادیا داده بشه چون خیلی مهمن و بارداری باعث با ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
انا جون من برام دکتر توکلی سرم ننوشت ولی با توجه به شرلیط و سنم باید تجویز می کردن.لنفوسیت تراپی هم ...

افسون جون تو هم دنبالشو بگیر عزیزم.......

به خودت استرس نده چون واقعا الان فقط خوب کار کردن مغزتونه که میتونه یه راهکار جلو پاتون بذار وگرنه با باختن خودتون و استرس کاری جلو نمیره......

بتای آخر قبل این ۷۵۰ چند بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون خوبی؟؟مرسی بابته زحمتایی ک میکشین با بقیه دوستان من فعلا دارم ال دی میخورم ک بعد پریود ...

به سلامتی عزیزم.......

دعای دوستات پشتته ایشالله به زودی خبر خوشگله رو بدی......

شرمنده بازم سوال

میگم یه آزمایش هستش که باید یک ساعت بعداز نزدیکی از ترشحات خانوم انجام بشه که ببینم آیا اسپرم ها زنده هستن یا نه کسی میدونه اسم آزامیشش چیه وکجا انجام بشه نتیجه دقیقتره؟؟؟؟

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
سلام نادی جان .انشاله که جنین های عالی برات تشکیل میشه.دکتر بهتون گفته چندم پریودی دوم برا انتقال بر ...

سلام عزیزم ممنون تو برگه ای که بهم دادن گفتن دومین پریودی بعد از عمل و روز دوم

خدایا شکرت😙
مرسی عزیزم از راهنماییت

ببین من دوست ندارم کسیو بترسونم اما تحتیاط شرط عقله.......

چند مدت پیش یکی از دوستامون خبر فوت یکی از بستگانشو داد.......

طفلی بعد زایمان دوقلوهاش به خاطر آمبولی ریه فوت کرد.......

فقط به خاطر اینکه مشکل انعقادی داشته و براش دارو نگرفته بوده چون بررسی نشده بود معلوم بشه.......

یا یکی از دوستات آشناشون به خاطر خوردن ال زص دچار آمبولی شده فوت کرده......

یعنی ببین این بحث انعقادی چه قدر مهمه........

پس برا نازایی که جزء واجباته من برا کسایی که مشکل باروری ندارنم توصیه میکنم این یه قلم رو چک کنن.......

ببینمشکل ایمنی یا جنین باشه در بدترین حالت بحث سقط پیش میاد ولی وقتی جون خودت بیاد وسط قضیه حساستر میشه.......

هر چند دکترا تا چند بار سقط نکنی یا منفی نشی این تستهارو نمینویسن.......

خرگوشکی جون عزیزم فکر کنم تست "پی سی تی" بود باز از دکترت بپرس.......

جاشو دقیق نمیدونم چون خودم انجام ندادم.......

ببین من دوست ندارم کسیو بترسونم اما تحتیاط شرط عقله....... چند مدت پیش یکی از دوستامون خبر فوت یکی ...

خیلی ممنون مهربون

چهارشنبه دو هزار و سیصد بود یه ساک جدیدم ظاهر شده بود

عزیزم ناراحت شدم پس بتات پایین اومده.......

به خدا نمیدونم چی بگم........

فقط میتونم بگم ایشالله خدا برات جبران کنه......

عزیزم ناراحت شدم پس بتات پایین اومده....... به خدا نمیدونم چی بگم........ فقط میتونم بگم ایشالله خ ...

آنا جون من هنوز بعد پانکچر لکه بینی دارم تخمدان چپم هم درد میکنه امروز یه لخته  کوچولو هم دفع کردم تا کی این حالت هست 

خدایا شکرت😙