2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047654 بازدید | 684621 پست
چرا گفته به هیچ عنوان نیاز نداری عزیزم؟ مگه با حدس و گمان میشه گفت اخه؟ تا کسی عکس رنگی نگیره اصلا ...

اره حق با تو میگفت چون باردار شدی ینی لوله ها بازن

من عاشق نی نی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز عزیزم بابت منفی شدن انقالت خیلی ناراحت شدم و خودت میدونی ک چقدر ذوق داشتم برای مثبت شدن آزمایشت ولی حتما حکمت خدا در این بوده و مطمعن باش قراره خدا غافلگیرت کنه و یجور دیگه دلتو شاد کنه هر چند خیلی ناراحت شدم ک گفتی قصد داری ی مدت نیای ولی خوشحالم ک هم برای خودت و هم برای همسرت احترام قائل شدی و ی مدت میخوای از فکر بچه بیای بیرون عزیرم این عالیه ...ولی این قضیه رو ول نکن و حتما سر موقع و وقتش تلاش خودتو شروع کن و حتما اینبار نتیجه مثبت میگیری....ممنونم عزیزم از دعای زیبات برای من میبوسمت مواظب خودت باش..هر وقت تونستی بیا اینجا بهمون سر بزن ..جات💗اینجاست

من وقتی اچ دی میخورم لک دارم مفنامیک اسید که میخورم قطع میشه

تورو خدا یه سرچی بکن،چون میدونم خوردن مفنامیک با ال دی خطرناکه،خواهش میکنم پشت گوش ننداز

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم از خودت چه خبرا در چه حالی چقدر دیگه ب مامان شدنت داری نزدیک میشی

سلام عزیزم من این ماه توسونو یه کیست سی میلی داشتم حالا منتظرم توپری بهمن ماه برم ببینم کیست ازبین رفته تا سیکل میکرو شروع کنم یا نه؟

خداجونم شکرت       

رز عزیز من الان فهمیدم که آزت منفی شد خیلی ناراحت شدم عزیزم ولی انشالله بزودی حالت بهتر میشه واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم انشالله زود بیای و خبر مادر شدنتو بهمون بدی 😗😗😗😗😗😗😗

خداجونم شکرت       
ممنون عزیزم ک جوابمو دادی ان شالله ک هرچی از خدا میخوای به زودی بهت بده  من یع بارداری پوچ و ی ...

سلام گلم، تمام ازمایشهای ایمنی انعقادی رو که انا تو صفحات قبل گذاشته رو حتما بذه حتما، اصلا به ازمایش های دکترت اکتفا نکن، خیلی از دوستان نمیدونستن علت سقطهاشون چیه فقط با این ازمایشها متوجه شدن بده یه دکتر زنان تو شهرتون براتون بنویسه بعد برو ازمایشگاه ابن سینا تهران یا ونک تهران بده 

هر دم از این باغ بری می رسد عزیزم خیلی ناراحت شدم. امیدوارم به زودی بهترینا برات اتفاق بیوفته. حالم ...

مرسی عزیزم.ممنون.واقعا نیاز دارم به دلگرمی.بعد از این همه سختی و مصیبت

عزیزم من که همون اولش گفتم تکرار کنه چون نمیتونم منفی شدنشو بپذیرم........ یادمه یه همچین اتفاقی بر ...

فدای مهربونیات😍😍ندیده بودم پیامتون رو چون به ترتیب میخونم و به محض اینکه پیام رز عزیز رو دیدم ریپلای کردم وپرسیدم منم خیلی امیدوار به مثبت شدنش دارم خیلی

امیدوارم بتاش بالا بره

بازم ببخشید آنای عزیزم😘😘

سلام.منم منفی شدم.

عزیزم متاسفم، چی بگم...

از خدا میخوام به زودی دلتو شاد کنه و خیلی زود مامان بشی ... 

اولین بارت بود؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم خیلیا با ال دی و اچ دی لکه بینی دارن من خودمم همیشه اچ دی میخوردم لکه بینی داشتم این دفعه ندار ...

آخه بهار جون لکه بینیه روند افزایشی داشته تا الان ، نمیدونم چه کار کنم، احتمالا فردا دوباره زنگ بزنم بپرسم..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین