2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دو سه روزه سمت راست پايين رحمم يه وقتايي درد ميگيره و ول ميكنه مثلا يه ٢٠ ثانيه درد ميگيره و خوب ميشه بعد از يه خورده ديگه كه ساكته دوباره شروع ميشه خيلي ميترسم نكنه خارج رحمي باشه!! كسي تجربشو داره؟

بچه ها دو سه روزه سمت راست پايين رحمم يه وقتايي درد ميگيره و ول ميكنه مثلا يه ٢٠ ثانيه درد ميگيره و ...

منم همش درد تخمدان دارم تیر میکشه نمیدونم چیکار کنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
این که گفتی هست و درسته برای کسانی که طبع سرد و تر دارن هم یه روش هست طبع سرد و تر یعنی خلط غالب ب ...

عزیزم من کف پاهام داغه شبا باید بیرون از پتو باشه  اما قسمت جلو رونهام و اطراف نافم خیلی سرده  . سردی اصلا نمی خورم اما رحممهمچنان سرده روغن سیاه دونه میزنم دوسین میخورم انگار بقیه اعضا گرم میشن بغیر از اصل کاری 

من طاقت ندارم تا سه شنبه صبر کنم شنبه میرم سونو شش هفتگی واژینال به نطرتون قلب رو نشون میده 

من دكترم گفته شنبه برم مطب سونو هم حتما ميكنه سونوي دكترم سه بعديه فكر كنم قلب رو نشون بده

باران جون مطمئني؟ يعني آنا جون اينو گفته؟ يعني كساي ديگه اي هم مثل من هفته هاي اول همچين دردي داشتن؟

اره عزیزم مطمئن هستم تو همین گروه از کسایی که تازه مامان شدن همین علايم رو داشتن اصلا نگران نباش هیچ جای نگرانی نیست، وقتی جنینی داره تو رحمت رشد میکنه و خودشو میچسبونه به رحمت باید یه علائم داشته باشی نسبت به قبل از حاملگیت 

اره برای همین اینجا تعریف کردم تا کسایی که میخوان زودتر نوبت بگیرن حواسشون باشه لیلا یه چیزی ببین ...

فدااااات لاله جان.خیلی فکر خوبیه،همین کارو میکنم.عجب راه های بکری داری.بوسسسس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
این که گفتی هست و درسته برای کسانی که طبع سرد و تر دارن هم یه روش هست طبع سرد و تر یعنی خلط غالب ب ...

ااااااه چه باحال،واقعا؟پس واسه همینه که قدیمیا پاشون رو حنا میذاشتن.خیلی زیاد جالب بود.فقط هر چند وقت یه بار باید حنا گذاشت؟ بعدم الان یه جوریه به نظرم پاهامون رو حنا بذاریم.کاش یه راه جایگزین بود. اما اگه راهی نباشه من همون حنا رو میذارم. ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری داری بهمون بدی لاله جان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم