2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
لتروزول. استرودیول و ۳ تا آمپول اچ ام جی. عدد ذخیره رو نمیدونم چیه.

امپول اسمش چی بود؟
اچ ام جی یه عنوان کلی هست

عدد ذخیره تستیه که مشخص میکنه ذخیره تخمکهاتون چند هست
بدون نسخه هم میشه انجامن داد چون ازاده و تعرفه بیمه نداره
AMH اسمش هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
رز عزیزم میدونم خیلی لحظات سختی رو میگذرونی الان هرچی بگیم بازم نمیتونیم مرحمی بشیم برا دل شکستت ولی ...

ممنونم عزیزم..چاره ای جز صبوری نیست...

از اول مهر دارم اصلاح طبع میکنم،سردی رحمم خوب شده بود، دو ماه ب6 ب12 خوردم، سرم پرد اسپرین هپارین gcsf بلاست...دیگه چیکار باید میکردم اخه؟خیلی امید داشتم...چون کم کاری نکرده بودم...ولی خب خدا نخواست دیگه،قسمتم نبود....ولی خیلی سخته زور داره این همه عذاب تهش هیچ باشه...حتی فریز هم ندارم دیگه...یعنی برگشتم سر جایی که دوسال پیش بودم...

همسرمم دیگه راضی به ادامه درمان نیست...

ولی باز میگه شنبه آز بده و دیگه ولش کن...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهم گفت تخمدان راستت هیچی نداره. تخمدان چپتم فولکولش ۹ میلی.

حتما این تست که نوشتم رو انجام بدین

ازمایش های هورمونی دادین؟
مقدار FSH , LH چند بودن؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنونم عزیزم..چاره ای جز صبوری نیست... از اول مهر دارم اصلاح طبع میکنم،سردی رحمم خوب شده بود، دو ما ...

میفهمم حال هر دوتون رو
ولی واقعا ناتوانم از اینکه بخوام چیزی بگم که بتونه کمک کننده باشه
اما طبق تجربه میتونم بگم فقط صبر کمک کننده اس و گذر زمان

خوبه عزیزم تعدادو و مورفو عالیه تحرک هاش یه مقدار نیاز به تقویت داره اما بازم خوبه مهم اینه که گ ...

اره همون چون دکتر گفت باید تکرار کنه .میگفت ما مورفوی ۸۸ %  نداریم

من عاشق نی نی ام
خوبه عزیزم تعدادو و مورفو عالیه تحرک هاش یه مقدار نیاز به تقویت داره اما بازم خوبه مهم اینه که گ ...

اخه الان ۸ ماهه همش منتظرم اگه نه چرا حامله نشدم خودمم دکتر رفتم سونو واژینال انجام داد همه چی خوب بود .خیلی انتظار سخته به خدا حوصله ندارم میگم اگه بهم بگه باردار شدنت ممکن زمان ببره خودم بهش پیشنهاد میکرو میدم

من عاشق نی نی ام
همون پروژسترون هست اما خارجیه و دوزش جوریه که برای یه هفته اس یعنی به جای هر روز ، هفته ای یه بار ت ...

چه خوبه این دیگه نیاز نیست هر روز امپول زد . لاله جان ببخش همش مزاحم میشم اینو دیگه تا ۹ ماه میزنن؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
لاله جان اخه از 6 چقدر میخواد بالا بره مگه...تازه تکرارش کردم 2 بود جای دیگه یعنی واقعا ممکنه امیدی ...

عزیزم انشالاکه بالامیره من حتی یکبار واسه دلخوشیم هم که شده تست مثبت کاذب یاآز مشکوک نداشتم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

سلام به همه ايشالا قسمت همه منتظرا  بشه من روز ١٣ انتقال مثبت شد ازمايشم اينكه بتام ٨٢ خوبه به نظرتون

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام به همه ايشالا قسمت همه منتظرا  بشه من روز ١٣ انتقال مثبت شد ازمايشم اينكه بتام ٨٢ خوب ...

مبارکت باشه عزیزم منم روز 13 انتقالم بتام 74.5 بود .امروز آز دادی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

رز عزیز درک میکنم وقتی میگی همه کارکردی یعنی چی یعنی هیچ اماواگری نذاشتی واسه همین وجدانت  پیش خودت راحته که چشم بسته وارد سیکل نشدی وتمام تلاشتو کردی من هروقت کسی منفی میشه اول ناراحت میشم ولی بعدش میگم ماکه ازحکمت خداسردرنمیاریم شاید قراره خداهدیه ای بزرگتربهمون بده وبدون دردسرمیکرو طبیعی باردارشیم درست مثله امیدمن که دیروززایمانش بود یابهارجون ان شاءلله خدامعجزشو شامل حالت کنه ودل هممون شادبشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام به همه ايشالا قسمت همه منتظرا  بشه من روز ١٣ انتقال مثبت شد ازمايشم اينكه بتام ٨٢ خوب ...

مبارکت باشه عزیزم ان شاءلله بارداری راحتی داشته باشی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....