2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
بچه ها از همه تون بابت مهربونیاتون ممنونم، عذر میخوام که تک تک جواب ندادم واقعا حالم خوب نیست....ببخ ...

رز داروهات رو قطع نکن عزیزم
شنبه تکرار کن بتا رو
ممکنه بالا بره
کیفیت و قدرت کیت های ازمایشگاهی فرق داره
شنبه همین جای فعلی تکرار کن تا قابل مقایسه کردن باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
رز داروهات رو قطع نکن عزیزم شنبه تکرار کن بتا رو ممکنه بالا بره کیفیت و قدرت کیت های ازمایشگاهی ف ...

لاله جان اخه از 6 چقدر میخواد بالا بره مگه...تازه تکرارش کردم 2 بود جای دیگه

یعنی واقعا ممکنه امیدی باشه؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه هایی که طبع سرد دارن تو یه سایتی خوندم که به مدت یکماه و یکبار در سال شب موقع خواب پاتون ر ...

این که گفتی هست و درسته
برای کسانی که طبع سرد و تر دارن هم یه روش هست
طبع سرد و تر یعنی خلط غالب بدن ، بلغم هست
بلغم سبکه و حالت سیال داره و در اثر حرارت و گرما خیلی سریع به جنبش در میاد و بیشترین جایی که حرکت و جریانش شدید میشه تو حمام هست
در اثر سرما هم بلافاصله از حالت سیال خارج شده و در نزدیک ترین جایی که حالت روزنه داشته باشه نفوذ میکنه(چون سنگین هست ) و خشک میشه و رسوب میکنه و به اصطلاح به سودا تبدیل میشه ، مثلا تو دست و پا و اینا داخل مفاصل نفوذ میکنه و همون جا خشک میشه ، تو شکم داخل رحم و مثانه و کلیه خشک میشه ، داخل سر کنار حفرات بین اعضای داخل جمجمه خشک میشه و............

حالا راه حل چیه؟
اینه که وقتی حمام هستیم قبل از اینکه هر جایی از بدنمون سرما ببینه، همون طور حوله تنمون کنیم و پاهامون رو تا قسمت مچ داخل آب سرد نگه داریم
این کار باعث میشه بلغم که در حال چرخش درون بدن هست فقط داخل پا تا قسمت مچ رسوب کنه ، چون بقیه قسمت ها گرم هستن و فقط پاهامون داره سرد میشه
حدودا 2 مین لازمه پا تو آب سرد باشه
بنابراین بلغم کاملا داخل مفاصل پا رسوب میده
بعد کف پا و مخصوصا لای انگشت ها رو حنا میذاریم تا سودای جذب شده داخل اون قسمت توسط حنا جذب بشه و از بدن خارج بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام. قرار بود هفته ی بعد واسه اولین بار ای یو ای کنم. دیروز رفتم سونو داخلی گفت تخمک گذاری ندارم. د ...

دارو چی داشتی عزیزم؟و چه دوزی؟
عدد ذخیره ات چند هست؟

خانما من نمیتونم صبحانه بخورم کلا از قبل عادت صبحانه خوردن ندارم  به نظرتون خوبه روزانه صب &nbs ...

میوه ناشتا نخور
ناشتا بهترین چیز مویز هست
فقط از جای مطمئن بخر افتابی باشه
افتابی باشه کاملا مشخصه خاک گرفته و دست بزنی پوست دست چرب نمیشه
اونایی که تیزابی هستن چرب هستن و پوستشون براقه

اگه مویز افتابی پیدا نکردی کشمش هم خوبه
اول صبح کشمش و خرما بخوری ناشتا خوبه
بعدا حدودای 2 ساعت بعدش میتونی میوه بخوری

رفتم یه جا دیکه آز دادم حداقل رنجش10 بود برا من 2 شد حداقل رنج ازمایشگاهی که صبح رفتم 16 بود که برا ...

رز عزیزم میدونم خیلی لحظات سختی رو میگذرونی الان هرچی بگیم بازم نمیتونیم مرحمی بشیم برا دل شکستت ولی خواهر قشنگم صبور باش و پیگیر درمان.بخدا درکت میکنم این روزتو با پوست و خونم حس میکنم اشکم بند نمیاد ولی بخاطر خودت صبوری کن محکم باش خدا خیلی بزرگه حتما بزودی دلت شاد میشه شک نکن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واقعا؟؟!!!چرا خب  صبحانه که مهمترین وعده غذاییه  بعد الان که شبها بلنده آدم گشنه میشه&nb ...

نمیدونم والا از بچگی این عادت بد رو دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
رفتم یه جا دیکه آز دادم حداقل رنجش10 بود برا من 2 شد حداقل رنج ازمایشگاهی که صبح رفتم 16 بود که برا ...

متاسفم عزیزم
خیلی خیلی ناراحت شدم
نمیدونم چی بگم اصلا

اخی ثمین دلم برا عمه همسرت هم سوخت اونم درد کشیده بوده پس فقط نمیتونم هضم کنم چرا با اینکه خودش دردش ...

منم از حرفی که بهش زدم ناراحت شدم من کلا جواب هیچ کسی رو با بی ادبی نمیدم سعی نمیکنم دل کسی رو بسوزونم ولی فکر کن این خانم 10سال بود روی مخم پیاده روی میکرد بعد 10سال ترکیدم .فکر کن چقدر حرفش ناراحتم کرد که پژمان با مادربزرگش درگیر شد 

لاله جان اخه از 6 چقدر میخواد بالا بره مگه...تازه تکرارش کردم 2 بود جای دیگه یعنی واقعا ممکنه امیدی ...

به نظر من همیشه امید هست با وجود خدا.پس هاله ی بیبی چکت چی میگه؟

بچه ها سلام این اسپرموگرام شوهر منه البته شهرستان میشه نظرتونو بگید

خوبه عزیزم
تعدادو و مورفو عالیه
تحرک هاش یه مقدار نیاز به تقویت داره
اما بازم خوبه
مهم اینه که گرید ا و بی رو داره

البته اصولا ازمایشگاه های مراکز نتایجشون تا حد زیادی با ازمایشگاه های معمولی فرق داره

لاله جان اخه از 6 چقدر میخواد بالا بره مگه...تازه تکرارش کردم 2 بود جای دیگه یعنی واقعا ممکنه امیدی ...

این یکی آزت رو تازه دیدم
نمیدونم راستش چی کار درسته
اما کلا تا جایی که میدونم همیشه اولین آز منفی هم باشه بازم میگن تکرار کنین 48 ساعت بعد
هر چند شاید امیدی نباشه اما روال اصولا اینه