2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه همون عمه ی پژمان خودش هرگز بچه دار نشده .45سالگی ازدواج کرد و تا هم ازدواج کرد فهمیدن ی توده ب ...

اخی ثمین دلم برا عمه همسرت هم سوخت
اونم درد کشیده بوده پس
فقط نمیتونم هضم کنم چرا با اینکه خودش دردش رو کشید باز این جوری دلت رو شکسته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من شهریور ماه آزمایش دادم 3/5 بود بعد هفته بعد آزمایش عمل شدم یعنی ممکن این هیسنزو ذخیره رو بي ...

فدات شم فقط هیسترو تشخیصی بود تخمدانت اینا چسبندگی نداشت؟
لوله هات رو کاری نکردن؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پارسال اف اس اچ دادم عالی بود یعنی تویکسال تغییر می کنه  

اره عزیزم تغییر میکنه اگه عدد ذخیره ات کم شده باشه
حتما بده

عزیزم حق داری خب. بعدم خودشون آدم رو وادار میکنن دورشون بزنیم.زرنگی کردی خدایی.این دروغ گویی نیست به ...

اره
برای همین اینجا تعریف کردم تا کسایی که میخوان زودتر نوبت بگیرن حواسشون باشه

لیلا یه چیزی
ببین دکتر عارفی ابن سینا میره
اونجا زود نوبت میدن
یه پرس و جو کن ببین چه روزی اونجاس
برو اونجا
یه دور باهاش ویزیت بشی
بعد برای ماه بعدش زنگ بزن مطب بگو با خانم دکتر تو ابن سینا ویزیت شدم گفتن دوم سوم پریودت بیا
نمیتونه دیر نوبت بده

بتام 6 و نیم بود

خب رز کم نیست
ممکنه بیشتر بشه
شنبه دوباره تکرار کن
قطع نکن داروهات رو

ان شاء ا... میره بالا