2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684607 پست
اصولا پیش میاد بعد از میکرو مخصوصا اگه کسی عدد ذخیره اش بالا باشه من عدد ذخیره ام 5.2 بود و همیشه ...

منم دقیقا ذخیرم 5.2 هستش همیشه پریودام منظمه دقیقا 28روزه .اصلا باورم نمیشد پلی کیستیک باشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ببخشید بابت سوالم😊😊ماهی اگه بخوام بزارم تو فر باید تو پیاز بخوابونمش؟

ماهی جنوب رو نمیدونم. اما من سالمون و سفید رو توی زعفرون و لیمو ترش تازه و نمک میخوابونم یکی دو ساعت که قشنگ مزه دارشه بعد خیلی کم به روغن زیتون آغشته میکنم میذارم تو فر. یه وقتایی هم که نخوام کبابی بشه، میپیچونمش تو فویل

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ماهی جنوب رو نمیدونم. اما من سالمون و سفید رو توی زعفرون و لیمو ترش تازه و نمک میخوابونم یکی دو ساعت ...

ماهی منم سالمونه...من میخوام کبابی بشه برای برشته شدن روش بزارم بالا قسمت گریل؟....و اینکه یادم رفت دیشب جو برای سوپ خیس کنم اشکالی نداره همینجوری خیس نشده جو بریزم تو سوپ؟

بچه ها از همه تون بابت مهربونیاتون ممنونم، عذر میخوام که تک تک جواب ندادم واقعا حالم خوب نیست....ببخشید که نتونستم خوشحالتون کنم.

بچه ها بنظرتون چرا بتام 6 و نیمه؟تا حالا همیشه اینجا آز میدادم صفر و یک دهم بود....بی بی هم از صبح مونده الان دیدیمش هاله داره.بنظرتون الان برم جای دیگه آز بدم؟نمیتونم قبول کنم که همه چیز تموم شده...

همسرم میگه داروهاتو قطع نکن شاید بالا رفت...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جانکم، رز عزیزم خواهش میکنم به حرف بچه ها گوش کن داروهات رو قطع نکن دوروز دیگه هم یه آز بده.

لی لا دیدی نه حرف من شد نه همسرم نه تو و نه بهار...همون حرف خدا شد که همیشه صفر رو برام در نظر گرفته...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ماهی منم سالمونه...من میخوام کبابی بشه برای برشته شدن روش بزارم بالا قسمت گریل؟....و اینکه یادم رفت ...

من بخوام کبابی شه اول میذارم تو فر مغز پخت که شد، بعد میذارم قسمت گریل. من معمولا از جو پرک استفاده میکنم، اما فکر نکنم الان جو رو بذاری، مشکلی پیش بیاد

لی لا دیدی نه حرف من شد نه همسرم نه تو و نه بهار...همون حرف خدا شد که همیشه صفر رو برام در نظر گرفته ...

الهی بمیرم. کاش پیشت بودم لااقل دوتایی گریه میکردیم. باور میکنی صبح از استرس آزمایشت گلاب به روت؟ خیلی حالم بده، اینقد که شاید چند وقت نیام اینجا. ببخشید نمیتونم دلداریت بدم آخه حال خودم خیلی بده. اما داروهات رو ادامه بده دوروز دیگه یه آز بده خواهش میکنم. به هر حال چیزی رو که از دست نمیدی بیشتر از اینی که حالت بده، بدتر که نمیشه

بچه ها ببخشید بابت سوالم😊😊ماهی اگه بخوام بزارم تو فر باید تو پیاز بخوابونمش؟

اگر قرار باشه شکم پر بکنیش نه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها از همه تون بابت مهربونیاتون ممنونم، عذر میخوام که تک تک جواب ندادم واقعا حالم خوب نیست....ببخ ...

رز تو رو خدا برو یه جا دیگه آزمایش بده. خواهش میکنم.

رز عزیزم اصلا و ابدا داروهاتو قطع نکن عشقم مامان شدی و بس...اگه خدایی نکرده منفی بود نباید 6.5میشد حتما دیر لانه گزینی کرده و بتات دیر داره میره بالا....حتما با دکترت تماس بگیر....بازم منتظر خبر خوشت هستیم