2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047378 بازدید | 684596 پست
مرسی ثمین جان به خدا شب نگفتم تا گروه استرس نگیرن اخه خیلی عجیبه هر چند دکترم می گه اینا عادیه برای ...

کاش میگفتی حداقل تنهایی این استرس رو تحمل نمیکردی دختر .حالا بچه ها ی نظری میدادن آروم میشدی .والا این ترشحات وقت و بی وقته من هم استرس زا بودن برام ولی خداروشکر که دوستای خوبی مثل شما دارم که تونستم با کمک شما استرسمو کم کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
رز تو رو خدا برو یه جا دیگه آزمایش بده. خواهش میکنم.

الان میخوایم بریم یه جا دیگه آز بدم.میدونم منفیه ولی خب خیالم راحت میشه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها از همه تون بابت مهربونیاتون ممنونم، عذر میخوام که تک تک جواب ندادم واقعا حالم خوب نیست....ببخ ...

به خدا حاضرم خودم همین الان ببرمت یه جا دیگه آز بدی. شاید تنبلن نی نی هات دیر لانه گزینی کردن. به خدا اگه بخوای همین الان میام دنبالت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها از همه تون بابت مهربونیاتون ممنونم، عذر میخوام که تک تک جواب ندادم واقعا حالم خوب نیست....ببخ ...

دیدی رز .بهت گفتم بیبی منم اول منفی بود بعد خط کمرنگ افتاده بود به نظرم داروهاتو قطع نکن اصلا اره باز برو آز بده.بتای 6/5 مشکوکه به نظرم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

رز عزیز مرکز ما میگه ۱۷ بعد از انتقال برید ازمایش و اگه منفی شد ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار کنید ببین عزیزم حتما اون ها یه چیز میدونن که میگن حتما موردهایی داشتن که قبل ۱۷ منفی بودن بعد مثبت شدن یا تکرار ازمایش جواب را برعکس کرده رز عزیز درواقع ۳ روز دیگه وقت داری پس مهلت بده به خودت این سه روز را و داروهات را ادامه بده تا یکشنبه بعدم تکرار کن 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
لی لا دیدی نه حرف من شد نه همسرم نه تو و نه بهار...همون حرف خدا شد که همیشه صفر رو برام در نظر گرفته ...

این که صفر نیست از درگاه خدا ناامید نشو خدا خیلی بزرگه در اوج ناامیدی چنان امیدوارت میکنه که خودتم نمیدونی از کجا این امید رسیده 

مرسی ثمین جان به خدا شب نگفتم تا گروه استرس نگیرن اخه خیلی عجیبه هر چند دکترم می گه اینا عادیه برای ...

افسون جون به جای فکر و خیال کردن همون موقع باید میومدی میگفتی. هدف آنا جان از این تاپیک همینه عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

امیدتو از دست نده اصلا .انشالله مثبته فقط بتات پایینه.

عزیزم انشالله ک چهارشنبه هفته بعد خوش خبر باشی و خدا دلتو شاد کنه

ایشالا عزیزم.

من زیر دلم خیلی درد میکنه و داغه .میسوزه.از چی میتونه باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

رز جونم .ایشالا که مثبتی شاید دیر نشون بده چون ۶ هستی .هاله ام دیدی ممکنه بتات دیر بره بالا .امپولاتو بزن توکلت به خدا.اگه بدونی چقدر بزرگ و خوبه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ایشالا عزیزم. من زیر دلم خیلی درد میکنه و داغه .میسوزه.از چی میتونه باشه

عزیزم تو مگه با من نبودی باید یکشنبه آز بدی البته میدونم تو مرکز زده ۱۷ روز بعد که چهارشنبه میشه ولی اعلب ۱۴ روز بعده اگه تحمل داری تا چهارشنبه صبر کنی که چه بهتر ولی من همون یکشنبه میرم 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘