2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047489 بازدید | 684604 پست
سلام من دیروز رفتم سونو یه ساک سه میلی متر شده دو تا ساک سه و سه و نیم.بتامم نسبت به هفته قبل دو برا ...

خوب نظر دکترت چی بود؟دوتا ساک بعدم بتایه دو برابر تویه 1هفته خیلی گیج کنندست حق داری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام من دیروز رفتم سونو یه ساک سه میلی متر شده دو تا ساک سه و سه و نیم.بتامم نسبت به هفته قبل دو برا ...

خوب خوبه که.........

چی گیجت کرده؟

بتاتم شکر خدا دوبرابر شده که.........

من متوجه نشدم نگرانیت چیه.....

سه تا ساک گفتی دیده شده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا جون، یعنی 3 تا نی نی داری عزیزم؟ مبارکه

دوتا ساکه لی لا جون اندازه هاش 3 و 3.5 هستش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم خارج شدن باد یا به خاطر شل بودن عضلات  واژنه یا سردی رحم......... فکرتو درگیرش نکن ایشال ...

انا حون من روز دوم انتقالم...تمرینات ضرر نداره؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
اگه می شه نظرتونو بگین.من یه ماه و دو روزه انتقال دادم

آهان یعنی میگی ساکها کوچیکن؟

خوب شاید دیر لانه گزینی کردن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب خوبه که......... چی گیجت کرده؟ بتاتم شکر خدا دوبرابر شده که......... من متوجه نشدم نگرانیت چی ...

آنا جون میگه دوتا ساک .سایزش 3 و 3.5 هستش .یعنی تویه 1هفته بتا باید 2برابر بشه؟

آره واقعا این حرفتم خیلی قبول دارم  من خودم خیلی آدم قوی هستم  بعد انتقال چون اطلاعات ند ...

عزیزم انشالله ک اینبار نتیجه مثبت میگیری و دلت شاد میشه و محرم سال بعد ب قول خودت نی نی جون سقا میکنی

آنا جون من پریروز که لک خونی داشتم یکی از دوستام میگه ممکنه لانه گزینی باشه برا جنین دوم.به نظرت بعد اینهمه مدت ممکنه مگه ؟والا تا سونو نرم با سوالام اذیتتون میکنم حالا دیگه خوددانی زود دعام کنید زودتر برم سونو و همه چی اوکی باشه خخخخخ

انا حون من روز دوم انتقالم...تمرینات ضرر نداره؟

عزیزم تمرینات کگل رو فکر نکنم خیلی جای نگرانی باشه اما بهتره یه کم صبر کنی.......

تمرین کگل اینجوری هست که انگاری میخوایی ادرار خارج بشه بعد جلوشو میگیری هی این حالتو تکرار میکنی یعنی ادرارو ول میکنی نگه میداری......

نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه.....

یه همچین حالتیه......

تمرین سنگینی نیست دراز میکشی و انجام میدی اما بهتره از دکترتم بپرسی.......

آنا جون میگه دوتا ساک .سایزش 3 و 3.5 هستش .یعنی تویه 1هفته بتا باید 2برابر بشه؟

تو یه هفته دو برابر شده؟

من توضیحاتشو درست نفهمیدم.......

تو یه هفته دو برابر شده؟ من توضیحاتشو درست نفهمیدم.......

اره دیگه آنا جون گفت تویه 1 هفته دو برابر شده دوتا ساک 3 و 3.5 .بعدشم دیشب ی خونریزیه شدید داشته

عزیزم تمرینات کگل رو فکر نکنم خیلی جای نگرانی باشه اما بهتره یه کم صبر کنی....... تمرین کگل اینجوری ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییهای خوبت

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...