2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
من ٢۴مهر منفی شدم ٢٨مهر پریود ماه بعدش با تاخیر پریود شدم یعنی پنجم آذر ، وماه سوم زودتر شدم یعنی او ...

ممنون از جواب دقیقت عزیزم

پس خیلی طبیعیه

اینجوری لااقل کمتر امیدوارم

نمیدونم چرا ماها با وجودی ک با کلی مشکل رو به رو هستیم و رو به میکرو میاریم بازم ب بارداری طبیعی امیدواریم 😔😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از جواب دقیقت عزیزم پس خیلی طبیعیه اینجوری لااقل کمتر امیدوارم نمیدونم چرا ماها با وجودی ک ...

اتفاقا بدهم نیست امیدواری خوبه 

من هم توی پریود دومم بعد منفی چون دیرتر بود همش فک میکردم نکنه نظر خدا باشه یعنی کامل علائم بارداری رو داشتم حالت تهوع سینه درد سرگیجه ...حتی رفتم بی بی زدم😂😂 منفی بود 

همه ماها همچین حالتی رو داریم ولی هیچ موقع از رحمت خدا ناامید نشو هیچ کاری برا خدا نشد نداره 

یادمه یکی از خانمها توی تاپیکی ماجرای مادر شدنش رو نوشته بود که دو سه سال بعد عروسی تصمیم گرفته بودن بچه دار شن بعد متوجه میشن مشکل دارن هم آقا هم خانم ده سال پروسه درمانش اعم از آی یوآی ،آی وی اف،میکرو ،طب سنتی،دعا و... طول کشیده بود بعد دیده بود نمیشه ولش کرده بود کلا بیخیال بچه شده بود بفکر تغیر وتحول خونه زندگیشون شده بودن که حین یا بعد اثاث کشی متوجه میشه طبیعی بارداره 

خیلی از دوستان شاید این تاپیک رو یادشون باشه اگه نقصی تو یاد آوریش بود ببخشید 

اتفاقا بدهم نیست امیدواری خوبه  من هم توی پریود دومم بعد منفی چون دیرتر بود همش فک میکردم نکنه ...

دقیقا منم همش فکر میکنم شاید خدا خواسته

ولی خب میبینم ک طبیعیه عقب انداختن

عاخه با امیدواری الکی وقتی پریود میشیم روحیمون رو خراب میکنه

دقیقا منم همش فکر میکنم شاید خدا خواسته ولی خب میبینم ک طبیعیه عقب انداختن عاخه با امیدواری الکی و ...

آره واقعا این حرفتم خیلی قبول دارم 

من خودم خیلی آدم قوی هستم 

بعد انتقال چون اطلاعات نداشتم اصلا وابدا فک نمی کردم منفی بشم اصلا همه برنامه ریزی ام رو نه ماه بارداری بود حتی بابت فروش ملکی به همسرم وکالت دادم با این تصور که نمیتونم بیرون بیام وپیگیر باشم همش تصور می این بود محرم سال بعد سه نفریم 

وخیلی چیزای دیگه 

یعنی واقعا بگم نمیدونستم امکان داره منفی هم بشم یجورایی امیدواری بیش از حد 

بعد که منفی شدم سه چهار روز فقط گریه میکردم ١۵روز خونه بودم دراومدم بیرون بغضم گرفت نمیتونستم با کسی حرف بزنم بهم میگفتن نبودی نیستی چشام پر میشد 

ولی الان آماده ترم برای پذیرش هر مطلبی 

آره واقعا این حرفتم خیلی قبول دارم  من خودم خیلی آدم قوی هستم  بعد انتقال چون اطلاعات ند ...

پس تو هم شرایطت مثل من بود

منم با جواب منفی بدجور خودمو باختم

وقتی یاد برنامه هایی ک‌چیده بودم میوفتادم بغضم میترکید

هعیییییی

اینم قسمت ماست دیگه

منم الان پذیرش منفی سریای بعدم بالا رفته...راضیم ب رضای خدا

سلام دوستان، بازم من اومدم با تاسف و استرس.. دوستان گلم اگر يادتون باشه من بعد هیسترو مشکل اندمتر پی ...

عزیزم دکترها همه چی رومیخوان ردکنن،بنظرمن که به خاطرهیسترو مشکل اندومترپیداکردی چون منم دقیقا بعدهیسترو همینطوری شدم وسیکلم کنسل شد تو سیکل بعدهمزمان باال دی استروژن کونژوکه خوردم ولی بازم رشدش عالی نبود بااندومتر۶برام انتقال دادن و وقتی که آزمایشم منفی شد دکترگفت حتماانتقال بعدی باید پی آرپی داشته باشی،سعی کن برای پی آرپی اصرار کنی چون برای کسایی که مشکل اندومتر دارن خیلی خوب جواب میده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

رزجون من ازالان منتظرنشستم تاشمابری آزمایش بدی اصلا بی خواب شدم بخاطراسترس آزت،فکرکنم امروزم مثه روزی که همه منتظرجواب آز آناجون بودیم سایت ازبازدید زیاد  هنگ کنه،

خدایا ماامروز منتظرخبرای خوشیم خودت پای سندمادرانگی رز سفید امضابزن،الهی آمین.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
جمعه انشاالله.

به سلامتی عزیزم.......

ایشالله بتای تپل مپلی منتظرته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزيز امروز يه تعدادي از پست هاي شما رو با اجازتون خوندم به نظرم تاپيك خوب و مفيدي هستش. ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.......

خونه خودته عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ژوانی عزیز شما از اول روزی یه دونه شیاف داشتی ؟  خانما یه سوال من الان روزی ۳ تا استرادیول یه ...

عزیزم رفتی دکتر داروهاتو یاداوری کن اگه نیاز باشه کمش میکنه.........

سلام دوستان... ی سوال داشتم اون دسته از شما عزیزان ک انتقال منفی داشتین،پریود ماه بعد از پانکچر و ...

عزیزم همه مدلشو داشتیم........

من خودم سر یکیشون دو هفته تاخیر داشتم.........

حجم خونریزیامم کلا کم میشه........

بعضیام برعکس زیاد میشه........

ببخش لاله جون پرولوتن چی هست ؟ اتفاقا پیش این دکتری که میرم اونم گفت معمولا داروهای ای وی اف رو تا ه ...

پرولوتون همون پروژسترونه مثلا من پرولوتون ۲۵۰ رو هفتگی داشتم........

به جای پروژسترون جایگزین کرد.......

ببین تا جایی که من میدونم مثلا پرولوتون دز یه هفته یا ده روز یا دو هفته رو یه جا تزریق میکنی و مثلا هر ۲۴ ساعت سهم اون روز تو بدنت آزاد میشه.........

این توضیح عامیانش بود........

خوبیش اینهکه دیگه فراموش کردن یه دز نیست کافی هر هفته یا دو هفته آمپولتو بزنی بقیه اتوماتیک انجام میشه.......

حالا لاله جون اگه نیاز به اصلاح داشته باشه توضیح میده........