2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047450 بازدید | 684603 پست
عزیزمممم، درکت میکنم ان شاءالله به زودی خدا دل ماها رو هم شاد میکنه و دیگه این روزهای بد و نمیبینیم ...

ان شاء ا... عزیزم
چقدر حواسمو جمع کردم سوتی ندم اسم ننویسما از خودم !!
الان دیدم تازه

امیدوارم خواننده خاموشی که اشناس نخونده باشه چون کاملا اطلاعات دادم !!

عزیزم خوشحالم از اینکه هم اسم هستیم
امیدوارم زود با هم مامان هم بشیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خدا رو به بزرگیش قسم میدم اینبار دلتو شاد کنه تا هر کس و ناکسی به خودش این حق رو نده در موردت اظهار ...

بی عرضه منم خیلی ها بهم گفتن :((((

یه بار هم مادر جاریم تو خیابون تو ایستگاه تاکسی که کلی راننده نشسته بودن همون جا موقع خداحافظی گفت : امیدوارم به حق جدم به حق این آیه های قران(تو دستش کتاب دعا و قران بود ، خیر سرش مداحی میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) به حق سر بریده ی امام حسین به حق ، به حق و........
یعنی هر چی دم دستش تو ذهنش و تو دهنش بود گفت تا ارزوی مادر شدن کنه برام و دامنم سبز بشه!!!!

یعنی نمیدونین چه حالی شدم جلو اون همه مرد که همیشه گوششون به دهن مسافراس
از شانس من اون روز همه راننده ها هم اونجا تو نوبت بودن و ده نفری حد اقل بودن
اون قدر هم صدای نکره ی این خانومه بلند بود که نگوووووووووووووووووووووووووو
بعضی راننده هام اشنا بودن 😭😭😭😭😭😭😭

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خوبید من موفق شدم برسم به صفحه جدید 

مامان ثمین عزیزم خوشحال شدم بتات بالا رفته ایشالا زودتر لکه بینیت قط بشه ولی اکثرا کسایی که دوقلو دارن لک میبینن حتی تا اخر بارداری ایشالا واسه شما هم سلامت باشن 

رز عزیزم ایشالا با خبرای خوب و یه بتای خوب میای عزیزم آمییین

سها ستاره جونم خواهری اخه با ذخیره ۳ هیچکی یاعسه  نمیشهتورو خدا حتما یه دکتر دیگه برو بعد سیکلت رو شروع کن . عزیزم شما ابن سینا میرفتی ؟ اگه ن به نظرم اونجا هم بد نیست بری تشکیل پرونده بدی مدارکت رو ببری به نظر من برو پیش دکتر معترف یا مختار درسته زیاد اسم و رسم دار نیستن ولی کامل مشکلت رو پیگیری میکنن ارامش میدن منکه اونجا فقط یه بار با دکتر عارفی ویزیت شدم اصلا راضی نبودم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان سبحان جونم کجاییییی چند وقته نیستی بیا از خودت خبر بده . 

افسون جان شما دوباره کی میری سونو ؟ 

کل عزیز شما بی بی زدی مثبت بود ؟ ایشالا ازمایشت مثبته اگه دردت زیاد شد حتما برو دکتر 

ژوانی عزیز شما از اول روزی یه دونه شیاف داشتی ؟ 

خانما یه سوال من الان روزی ۳ تا استرادیول یه دونه اکویین و دو تا آمپول و قرص فولیک و آسپرین دارم خودم حس میکنم داروهام زیاده به نظرتون از کی شروع میشه به کم کردنشون 

من تخمدانهام تیر میکشن یه بار اینور یه بار اونور طبیعی به نظرتون . اگه باز دعوام نمیکنید بازم در بی علاعمی سر میبرم این روزا نمیگذره میخاستم شنبه بدم شوهرم میگه سه شنبه که ولادت حضرت زینب هست برم بعدش نذری بده 

حالا باید تا اونموقع روز شماری کنم

سلام دوستان...

ی سوال داشتم

اون دسته از شما عزیزان ک انتقال منفی داشتین،پریود ماه بعد از پانکچر و انتقال منفیتون چطور بود؟تاخیر داشتین یا زودتر از موعد بود؟لک بینی وسط دوره هم داشتین؟

ژوانی عزیز شما از اول روزی یه دونه شیاف داشتی ؟  خانما یه سوال من الان روزی ۳ تا استرادیول یه ...

نه اتفاقا خوبه کاشکی ثمین جون هم استرادیول بخوره وقتی ضخامت زیاد بشه فکر کنم رو لک بینی تاثیر خوبی داشته باشه 

هیشکی نیست.دوست جونی ها این وضعیت جنین ها من بودن بعنی چی

عزیز خیلی رمزی نوشته
در مورد شرایط سلولیش نوشته UE ، ای همون اِمبریو هست یعنی جنین اما یو نمیدونم مخفف چی میشه
اصولا جلوی سلول باید تعدادش رو بنویسن

در مورد گرید هم همه جا بر حسب حروف لاتین مینویسن اما اینجا عدد گذاشته

ژوانی عزیز شما از اول روزی یه دونه شیاف داشتی ؟  خانما یه سوال من الان روزی ۳ تا استرادیول یه ...

عزیزم اسپرین رو که حالا حالا ها داری
استرادیول هم فکر کنم تا هفته 16 یا 18 داری
امپول پروژ رو گاهی از هفته های بالاتر با شیاف یا امپول هفتگی پرولوتن جابجا میکنن

مامان سبحان جونم کجاییییی چند وقته نیستی بیا از خودت خبر بده .  افسون جان شما دوباره کی میری س ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، عاطي جون من هستم به قول ليلا جون كه از خودش هم خبري نيست ، ان شا الله كه خوش و خرم باشه ، از پشت پرده حواسم بهتون هست ، عزيزم من ميام پيغامهاي دوستان رو هم ميخونم و براي همه هم آرزوي موفقيت ميكنم .

جواب سوالهاي دوستان رو هم بدونم يا كس ديگه اي جواب نداده باشه ميدم حتما .

شما هم ان شا الله سه شنبه كه ميري سونو صداي قلب ني ني يا ني ني هات رو بشنوي خانمي .

اين قدر هم نگران بي علايمي نباش ، هيچ كس به اندازه من بي علايم نبوده واقعا .

سلام دوستان... ی سوال داشتم اون دسته از شما عزیزان ک انتقال منفی داشتین،پریود ماه بعد از پانکچر و ...

ممکنه یه کم دیر تر بیاد پریود
ممکنم هست 4 تا 7 روز بعد از قطع امپولا بیاد
فقط متاسفانه درد خیلی شدیدی داره
من اون قدر درد داشتم که فکر میکردم خارج رحمی حامله هستم
به علی گفتم بره برام بی بی چک بخره
گفتم شاید اون موقع هنوز بتا بالا نرفته بود که نشون نداده

ممکنه یه کم دیر تر بیاد پریود ممکنم هست 4 تا 7 روز بعد از قطع امپولا بیاد فقط متاسفانه درد خیلی شدید ...

جیگر جون

پریود دوم رو منظورمه...اشتباه منظورم رو رسوندم انگاری

پریود اولم ک روز ۱۵ انتقالم اومد اونم با چ شدت و دردی😥

اما الان از پریود دومم ۳ روزه ک تاخیر دارم

وسطاش هم چند روز لک دیرم....خواستم بدونم شماها چطور بود شرایطتون

عزیزم اسپرین رو که حالا حالا ها داری استرادیول هم فکر کنم تا هفته 16 یا 18 داری امپول پروژ رو گاهی ...

ببخش لاله جون پرولوتن چی هست ؟ اتفاقا پیش این دکتری که میرم اونم گفت معمولا داروهای ای وی اف رو تا هفته ۱۶ ادامه میدن بعدش این امپول جایگزین میشه

سلام دوستان... ی سوال داشتم اون دسته از شما عزیزان ک انتقال منفی داشتین،پریود ماه بعد از پانکچر و ...

من ٢۴مهر منفی شدم ٢٨مهر پریود ماه بعدش با تاخیر پریود شدم یعنی پنجم آذر ، وماه سوم زودتر شدم یعنی اول دی 

واین طبیعیه که یخورده طول بکشه که به روال عادی بیفته 

در ضمن پریودی من منظمه 

ولکه بینی هم نداشتم