2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
لی لا جون میکروی اولته؟ ی دونه احتمالش ضعیف تره ها. اگر پانکچر شدی و... که سختی کار و رد کردی. گلم و ...

آره سوگل جان، میکروی اولمه، نه بابا پانکچر کجا بود. الان همسرم فکر میکنه اگه ده تام بذارن، حتما من ده قلو زایمان میکنم! اگه میکرو هفت خوان داره، مال من هشت خوان داره، یکیشم همسرمه. اگه جنین تشکیل شده باشه معمولا پزشکا کمتر از دوتا انتقال نمیدن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به آنا جون و بقيه دوستان. بچه ها من روزي ٣ تا استراديول ميخورم و يه شياف فرتيژست يا همون سيكلوژست هم ميزارم ولي يه جوريم انگار مثل روزاي قبل از پريود يه وقتايي دلم ميگيره يا دلشوره ميگيرم خيلي حس بديه كسي مثل من هست؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره آنا جان، دقیقا همینطوره که گفتی. نمیدونم چرا اینقد ترسیده. خداروشکر که برات اتفاق بدی نیوفتاد عز ...

الهی...انشالله ک بزودی پدر میشن...عزیزم همسرت دوست داره و نگرانته نمیخواد جون شما ب خطر بیفته ب خاطر اینکه خودش پدر بشه دقیقا مثل همسر من ک میگه بهار تا وقتی جنین داریم انتقال میدیم انشالله ک میگیره اگر هم نشد ک مصلحت خدا بوده و من دیگه بیشتر از این بهت اجازه نمیده عمل لاپرا و برداشتن لوله ک میگه اصلا و ابدا حرفشو نزن من نمیخوام شانس بارداری طبیعی ازمون گرفته بشه و پانکچر بعدی هم دیگه اجازه نمیده میگه اینکارا و آمپولا شمارو یائسه میکنه...منظورم اینه همسرای خوبی داریم ک حاضرن پدر نشن ولی ی مو از سر ما کم نمیشه

آره آنا جان، دقیقا همینطوره که گفتی. نمیدونم چرا اینقد ترسیده. خداروشکر که برات اتفاق بدی نیوفتاد عز ...

عزیزمی.........

بگو نترس بابای مهربون........

بگو مراحل درمانیمو بخونه ببینه با کلکسیونی از مشکلات به سلامتی بچه مونو بغل کردیم.......

بگو نترسه مهم اینه دیگه حواسمون به همه چی هست........

بگو خدام هوامونو داره نگران نباش........

اما ته تهش دیگه همه چیو باید سپرد به خدا.......

ببین چند روز پیش اخبار ترکیه رو میدیدم، یادم نیست کجارو نشون میداد، اتوبوسی از مسیرش خارج شد یهویی از خیابون خارج شد رفت زیرگذر مترو و از پله ها پایین رفت و کلی انسان کشته شدن.......

یعنی جزء غیر قابل تصورترین اتفاقا بود که داخل زیر گذر باشی و زیر اتوبوس بمونی.......

مهم اینه ماحواسمون به سلامتیمون باشه اما ته تهش باید همه چیو به خدا سپرد.......

چون بعضا هر کاری کنی نمیتونی جلوی بعضی اتفاقارو بگیری.......

اینارو نگفتم که بترسی یه همسرت بترسه.......

منظورم اینه ما باید مواظب سلامتیمون باشیم و از هر خطری که در توانمونه پیشگیری کنیم.......

اما نمیشه به خاطر اتفاقی که شاید هیچ وقت برامون نیفته زندگی نکرد.......

بگو از لحظه لحظه زندگی باید لذت برد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره سوگل جان، میکروی اولمه، نه بابا پانکچر کجا بود. الان همسرم فکر میکنه اگه ده تام بذارن، حتما من د ...

لی لا جون دقیقا مثل همسر من روزی ک رفتیم برای جنین دید 11 تا جنین کیفیت خوب داریم گفت بهار ب طرازی بگو بیشتر از دوتا نزاره من میدونم حتما چند قلویی میشه انقدر مطمعن بود ک من باردار میشم...البته طرازی زیر 3 تا نمیزاره

والا من هر چی میخونم نمیرسم به اونجاش که تو خبر دادی نی نی داری

عزیزم تاریخ رو دقت کن باید برسی مهر ۹۵.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به آنا جون و بقيه دوستان. بچه ها من روزي ٣ تا استراديول ميخورم و يه شياف فرتيژست يا همون سيكلوژ ...

عزیزم اینا عوارض داروهاست.......

بدنت بهشون عادت میکنه نگران نباش.......

من قاطی کردم مهر تاریخ زایمانمه........

گیج زدمم.......

آنا جون خوشحالم ک افراد بیشتری ب این تاپیک دارن اضافه میشن و اطلاعات خوبی میتونن از این تاپیک بگیرن ب امید مادر شدن همگیمون ....روزی ک من این تاپیکو لایک کردم نفر 48 بودم انشالله ک بزودی 100 نفره بشیم 100 تا مامان خوشگل و با تجربه💖

خانم های عزیز یه سوال. من هر روز میرم باشگاه و ورزش ایروبیک انجام میدم. هم پرش زیاد داره و هم سرعتی است. تا قبل از انتقال برم باشگاه اشکال نداره؟

آخه اضافه وزن زیاد داشتم. الان 22 کیلو کم کردم. میترسم نرم و دوباره چاق بشم

خانم های عزیز یه سوال. من هر روز میرم باشگاه و ورزش ایروبیک انجام میدم. هم پرش زیاد داره و هم سرعتی ...

نه عزیزم اشکالی نداره اتفاقا ورزش خیلی هم خوبه برای انتقال...انتقال فریز داری؟ اگه پانکچر داری و بعدش میخوان انتقال بدن برات نه ورزش خوب نیست ...برای انتقال فریز خوبه تا قبل از انتقال