2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047722 بازدید | 684621 پست
فدات بشم گلم فردا یکی از زیباترین روزای زندگیته!!!!!! منتظرم بیایی و از اشک شوقت بگی و مام باهات اش ...

قربونت برم مهربونم...انشالله خدا با دعاهای شما صدامو بشنوه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

آنا جان یه نفر تو یه تاپیک دیگه راجع به میکرو اطلاعات میخواست، من بهش گفتم بیاد تاپیک شما، حالا ازم لینک پستت رو میخواد که بیاد تو تاپیک، اما من نمیدونم لینک رو چه جوری باید بهش بدم؟ چیکار کنم؟

رو یکی از پست هات سه نقطه رو میزنم که لینک پست رو بگیرم، اما یه صفحه جدید باز مکنه!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزیتا جان شما بیمار دکتر طرازی هستی؟چطوری میتونم از دکتر طرازی وت بگیرم؟شماره تماسشو داری

سلام نه عزیزم من با دکترعارفی عستم
آناجون لطف کردن شماره تماس دکتر طرازی رو براتون گذاشتن

خدایا شکررررررر
سلام،صبح همگی بخیر..😍 امروز لطفا با دلهای پاکتون برای من دعاکنید که بدجور محتاج دعاتونم....از همه ...

بگو در کنارت یه چیزی هم واسه من بخونن خخخخخخخ، چون از استرس تو دارم سکته میکنم، قلبم انگار تو حلقمه از بس تپش قلب دارم. شک ندارم مثبتی اما استرسم دارم نمیدونم چرا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بگو در کنارت یه چیزی هم واسه من بخونن خخخخخخخ، چون از استرس تو دارم سکته میکنم، قلبم انگار تو حلقمه ...

میخوای من دلداریت بدم خوشگلم؟خخخخخخ

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بگو در کنارت یه چیزی هم واسه من بخونن خخخخخخخ، چون از استرس تو دارم سکته میکنم، قلبم انگار تو حلقمه ...

وای لی لا یعنی میشه فردا من خندون باشم😍😍😍

[QUOTE=52002667]آره یه کم دلداریم بده. بگو مثبته دوستم، دیگه نگران چی هستی و از این حرفا لوسم نه؟[/QUOTE

لوس نیستی مهربونی....یه دوست خوبی😍😍😍♥♥♥💐💐💐

مرسی آنا جون پس احتمالا برم پیش دکتر طرازی یا رزاقی، چون واقعا برام مقدور نیست 6 ماه صبر کنم، از لحا ...

عزیزم بیا ی ویزیت پیش طرازی بشو مطمعنم ازش حس خوبی میگیری خیلی با حوصله و با دقت هستن نوبت دهی اولش دوماهه س

از این کیسا ما هم داریم ... نمیدونم چرا فکر میکنن دل شکستن هنره؟؟ جاریم که الان بارداره، پارسال که ...

فامیلا و دور و اطرافیان من بنده خداها خیلی دوست دارن ک ما بچه دار بشیم و میدونم ک نیتشون خیره و از صمیم قلب دوست دارن ک من بچه داشته باشم ولییییییییییی من طوری رفتار میکنم ک کسی اسم بچه رو جلوم نیاره هر کسیم میگه بچه بهم فقط میگم انشالله باید خدا صلاح میدونه و دیگه چیزی نمیگن جلوی همسرم ک عمرا کسی جرات نمیکنه حرف از بچه بزنه خیلی جدی و دیسیپلین خاص خودشون دارن ....ولی با این حرفا فقط یکبار دلم شکست ک هنوزه هنوزه جاش خوب نشده😐