2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
دوستای قشنگم من خیلی دوستتون دارم مجازی نه ها واقعی , مجازی هستیم ولی واقعی تاثیر دارین واقعی قوت قل ...

درکت میکنم عزیزم،اینهمه نگرانی و استرس یه طرف،اونهمه داروی هورمونی هم که کلا روح و روان آدم رو بهم میریزه هزار طرف،آدم دیگه حوصله خودشم نداره.من به مهمونات جسارت نمیکنم اما فضولی رو خوب اومدی.فکر کنم تقریبا هممون این آدما دور و اطرافمون هستن. میان سردربیارن ببینن چی به چیه. اما تو مثل همیشه قوی باش و سعی کن به عزیز دردونه هات استرس وارد نکنی.

از یه نفر که اطلاعات داره بپرس،بعد کاری که میگم رو انجام بده.گلاب آرام بخشه،اگه گفتن اشکالی نداره،سعی کن همیشه یه چندقطره بریزی رو بالشت.فوق العاده آرومت میکنه.من امتحان کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای قشنگم من خیلی دوستتون دارم مجازی نه ها واقعی , مجازی هستیم ولی واقعی تاثیر دارین واقعی قوت قل ...

بخدا منم همه تونو واقعی دوست دارم...شدید خواهرام....

خب چرا بهشون نمیگین حالت مساعد نیست و شرایط مهمون رو نداری؟

خودمون کم بدبختی و استرس داریم باید فکر مردمم باشیم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       

2.آتریسا جون17 دی✅

3. آزیتا جون 18 دی✔ 

4.ماهی کوچولو عزیز19 دی ✔

5.ثمین جون 20 دی ✔

6.Nadi63 عزیز و برادرشون به نیت سلامتیشون 21 دی(لطفاامروز دو بار بخونید.دو نفر هستن)✔   7.Yasna عزیز 22دی ✅

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی ✔

9.یاس 96 عزیز 24 دی✔

10. Lili عزیز 25 دی ✔

11. Sogol جون 26 دی  ✔   

12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29دی 

15.مامان Ati عزیز 30دی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام،صبح همگی بخیر..😍

امروز لطفا با دلهای پاکتون برای من دعاکنید که بدجور محتاج دعاتونم....از همه تونم ممنونم که وقت میذارید ودعا رو میخونید...انشالله خودتون به زودی زود طعم مادر شدن رو بچشید♥

دور از جون، حق داری آدم کم طاقت میشه، اما بی بی فقط استرست رو بیشتر میکنه. روز  9 که خیلی زوده

چوم .اینم یه نوع بد بختی یه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام،صبح همگی بخیر..😍 امروز لطفا با دلهای پاکتون برای من دعاکنید که بدجور محتاج دعاتونم....از همه ...

ایشالا.به بزرگی خود خدا کمکت میکنه و حتما مامانی.

الهم صلی الا محمد وال محمد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آزیتا جان شما بیمار دکتر طرازی هستی؟چطوری میتونم از دکتر طرازی وت بگیرم؟شماره تماسشو داری

عزیزم این تلفنشه:

۲۲۳۱۵۹۵۵

آدرسشم صفحه ۵ هست.......

شنبه و یکشنبه و سه شنبه ۴ به بعد زنگ بزن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم با هیچ کس رودربایستی نداشته باش........

من استراحت مطلق بودم به همه گفته بودم شرمنده کسی بیاد معذب میشم........

راحت کن خودتو بذار هر چی میگن بگن.........

من تلفنیم صحبت نمیکردم میگفتم دکترم گفته تلفن ضرر داره.....

ببین خودتو خلاص کن راحت باش بذار هر چی میخوان بگن!!!!!!

ببین مهمون بیاد فقط بحث پذیرایی نیست که......

من میگفتم به مامانم به همه بگو بحث پذیرایی نیست من همش تو رحت خوابم و در حال استراحت مهمون بیاد حداقل باید یه استقبالی کنم من توانشو ندارم و دکترم بهم استراحت مطلق داده.......

خلاص خلاص.......

اصلا هم به اینکه دیگران چی فکر کنن فکر نمیکردم......

میگفتم کسی که درکم کنه پشت سرم چیزی نمیگه بقیه هم هر چی میگن به درک.......

ببخشین اینطوری میگما اما برام دردونم مهمتر از دیگران بود.......

قشنگ میتونی بفهمی کیا خاطرتو میخوان........

پس ریلکس باش و بگو هیچ کسو نمیخوام بیاد!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درکت میکنم عزیزم،اینهمه نگرانی و استرس یه طرف،اونهمه داروی هورمونی هم که کلا روح و روان آدم رو بهم م ...

فکر نکنم رو بالش ریختن و عطرش مشکلی داشته باشه اما خوب مطمئن نیستم........

سلام،صبح همگی بخیر..😍 امروز لطفا با دلهای پاکتون برای من دعاکنید که بدجور محتاج دعاتونم....از همه ...

فدات بشم گلم فردا یکی از زیباترین روزای زندگیته!!!!!!

منتظرم بیایی و از اشک شوقت بگی و مام باهات اشک شوق بریزیم......

سلام صبح همه به خیر امیدوارم خدا ب حق این صبح قشنگ حرف دلتونو بشنوه و خودش دل همتونو شاد کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین