2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
انا جان من بعد پانکچر هنوز یه خرده رحم و تخمدانام درد میکنه...این طبیعیه؟

آره عزیزم من ماهها درد و تیرکشیدنو داشتم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
در حال انفجارم اخه😢😢

عزیزم اگه واقعا سختته بگو همسرت اول صبح برات بره پذیرش کنه بیان خونه خون بگیرن و جوابشم ببین تلفنی میدن........

این تنها راهیه که به ذهنم رسید اما به نظرم صبر کنی بهتره......

قشنگ درکت میکنم من روزای آخر واقعا کم آورده بودم جوری که روز آز همسرم سر کار نرفت چون دید در حد تنها گذاشتن نیستم.......

با هم رفتیم آز و برگشت و پیشم موندو دوباره با هم رفتیم واسه جواب........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت چیه آنا جون شرایطم چطوره

عزیزم منظورم اینه این تست یه سری اطلاعات میده در مورد شرایطت و تعداد فولیای بالغ و......

من چون نداشتم خیلی تفسیرشو بلد نیستم اما معلومه دکترت خیلی حواسش جمعه......

منظورم این بود خوبه که انقدر دقت داره!!!!!!

سلام دوستای خوبم واقعا خسته ام دو روز ترشح ابکی داشتم الانم باز یه لخته قهوه ای شرمنده شوهرمم شرمنده مادرم, کل فامیل هم فهمیدن خدایا من کمک کن نگه دار بچه هام باش طاغت ندارم 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سلام دوستای خوبم واقعا خسته ام دو روز ترشح ابکی داشتم الانم باز یه لخته قهوه ای شرمنده شوهرمم شرمنده ...

من شنیدم اونایی که دوقلو باردارن لک هاشون حتی ممکنه تا ماه آخر باشه، نگران نباش عزیزم استراحتت رو بیشتر کن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستای خوبم واقعا خسته ام دو روز ترشح ابکی داشتم الانم باز یه لخته قهوه ای شرمنده شوهرمم شرمنده ...

وای وای وای فاطمه جون کاملا درکت میکنم بخدا انشالله زودتر این ترشح و لک لعنتی تموم بشه ماهم ی نفس راحت بکشیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

چیزی نمیشه دختر....

تو چرا همش فکر فک و فامیلی؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چیزی نمیشه دختر.... تو چرا همش فکر فک و فامیلی؟

وای رز عزیزم اخه نمیدونی چقدر ضجر اور و استرس آوره این لک لعنتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لی لا جون یه چیزی هم بگم . برای ما که الان همه ی آزمایشهای لازم رو می دونیم و انجام دادیم، دیگه معیا ...

آزیتا جان شما بیمار دکتر طرازی هستی؟چطوری میتونم از دکتر طرازی وت بگیرم؟شماره تماسشو داری

وای رز عزیزم اخه نمیدونی چقدر ضجر اور و استرس آوره این لک لعنتی

بخدا میدونم،هر لحظه فکر میکنی ممکنه همه چیز تموم شه....

ولی خب بارداری ماها همینه،ارامش هم خیلی موثره که ما از اول تا اخرش نداریم یعنی نمیشه که داشته باشیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

دوستای قشنگم من خیلی دوستتون دارم مجازی نه ها واقعی , مجازی هستیم ولی واقعی تاثیر دارین واقعی قوت قلبین برام , لی لا جون دکتر قشنگم , ثمین مهربون باران بهاری عزیزم رز سپید خوش قلب , هر جا هستین قلبتون بزرگه به اندازه قلبتون گشایش و بزرگی بیاد براتون , انا جونمم که مامان صبورو زیبای دوست داشتنی که گل سر سبد, فامیل و اقوام البته بعضی هاشون  که اکثرا , دنبال اطلاعات گرفتنن سالی یه بار زنگ نمیزنن حالا مادر ساده من گفت به یکیشون امروز فقط جواب تلفن دادم , حالا با این حال خراب میخوان بیان خونمون من مگه توان روبرویی دارم با ادمها خودم رنگ ندارم به صورتم , از بس ویار دارم همش خوابم یا گلاب به روتون, خوب شما فضولین عایا؟ به شماها چه ؟؟ منم لک بینی و قطع وصلش نیروم از بین برده دوست ندارم هیچکس ببینم 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه