2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047794 بازدید | 684626 پست
رز جونی بخدا من از اون دسته آدمام که سینه هام همیشه مثل توپ سفت و سربالا بود ولی همین که باردار شدم ...

منم زیر دلم درد میکنه شدید با پااااااااااااااهام.امروز موقع پری مه مثلا و کمرم.وای ننه پام

وای ننه کمرم

وای ننه دلم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
یه چیز بگم نخندین ها 🙈🙈🙈🙈کشاله ران کجاست دقیقا ؟ 

اینجا .........

یکم زیر دلت این ور و اون ور

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد جنین 3 روزه چقدر بعدش لانه گزینی داره یه چی میگی ها مگه تایم داره که سر سه روز بچشبه خوب دو روز ...

اصفهان هستم عزیزم . نمیدونم والا خدا از دهنت بشنوه ایشالا سه تا مون با هم پشت سر هم

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
یه چیز بگم نخندین ها 🙈🙈🙈🙈کشاله ران کجاست دقیقا ؟ 

از اونایی که درد دارن بپرسسسسسسسس......

چون معلومه خیلی رفتن تو نخ کشاله رون........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصفهان هستم عزیزم . نمیدونم والا خدا از دهنت بشنوه ایشالا سه تا مون با هم پشت سر هم

رویان بودی صبح انتقال داشتی؟

نفر سوم کیه؟

رز سفید البته نفر اوله چون پنجشنبه آز داره  

عزیزم .ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااا

نه بگو کی هستی ؟ 

منم نمیدونم کی هستی ولی خوب همه انتقالی ها هم دیگه رو دیدم قبل از انتقال توی اتاق