2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
عزیزم منم سونوهام و پری هام و آزمایشای خونم همیشه نرمال بوده. دیدم هرروز آنا داره تاکید میکنه، رفتم ...

کدوم ایتما مشکل داره لیلا جون؟
ژن غلظت هم مشکل داره؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم حق داره چون فکر میکنه واقعا همه دکترا از اول همین قدر دقیق هستن در حالی که اصولا نیستن این ...

خودشون متخصص زنان نیستن ظاهرا. اما دررابطه با ناباروری کار میکنن، نمیدونم تخصص خودشون چیه، یه آشنای دوره که همسرم تلفنی مشورت گرفته. ظاهرا CD56+CD16 بالاتر از رنجه. مشکل پروتئین S هم دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
کدوم ایتما مشکل داره لیلا جون؟ ژن غلظت هم مشکل داره؟

نه ژن ها مشکلی نداشته، فقط پروتئین S بین 55 تا 123 نرماله که مال من 41 بود. سی دی 56+16 هم 12.9 بود. که آنا جون و ثمین جون 13 بودن که دکترشون گفته بود 5 تا بالاتر از رنجه

خودشون متخصص زنان نیستن ظاهرا. اما دررابطه با ناباروری کار میکنن، نمیدونم تخصص خودشون چیه، یه آشنای ...

خب کلا تو سیکل میکرو هپارین و اسپرین رو اصولا میدن
که این مشکل انعقادی رو پوشش میده
اما مورد ایمنی رو حق داری
که اونم متاسفانه جدی نمیگیرن اصولا الان اون قدر ماها از سراسر ایران همدیگه رو تشویق کردیم به انجام این آز ها دیگه دکترا فک کنم خسته شدن و قبول میکنن انجام بدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب کلا تو سیکل میکرو هپارین و اسپرین رو اصولا میدن که این مشکل انعقادی رو پوشش میده اما مورد ایمنی ...

آخه دکتر یوسف نژاد داروهای میکرو رو داد بهم. پیورگان، هیچ صحبتی هم از رقیق کننده نکرد، واسه همین همسرم شاکی شده نمیذاره برم پیشش

بهش بگو بابا من خودم کلی اطلاعات بدست آوردم دارم فارغالتحصیل میشم    

آره والا، ولی هرچی میگم گوش نمیده، میگم خانوما خودشون دکترشون رو انتخاب میکنن، میخنده میگه اگه به شوهراتون بسپارید زودتر نتیجه میگیرین!!!!!

منکه رسما ازین بی غلامی دارم دیوونه میشم الان دیگه ۵ هفته رو رد کردم بخدا یه ذره علاعم بارداری ندارم حتی یه ذره سینه هام ن دردی ن سنگینی ن تهویه ن معده دردی ن تلخی دهانی ن آورد ادراری 

مگه میشه مگه داریم گریهههههه  خدا کنه زودتر بشه شنبه برم سونو 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آخه دکتر یوسف نژاد داروهای میکرو رو داد بهم. پیورگان، هیچ صحبتی هم از رقیق کننده نکرد، واسه همین همس ...

والا من پانکچرمم تموم شده هنوز دکتر عارفی از رقیق کننده حرفی نزده:)

لی لا جون پیغام دوستیمو قبول کن لطفا

خدایا شکررررررر

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       

2.آتریسا جون17 دی✅

3. آزیتا جون 18 دی✔ 

4.ماهی کوچولو عزیز19 دی ✔

5.ثمین جون 20 دی ✔

6.Nadi63 عزیز و برادرشون به نیت سلامتیشون 21 دی(لطفاامروز دو بار بخونید.دو نفر هستن)✔   7.Yasna عزیز 22دی ✅

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی ✔

9.یاس 96 عزیز 24 دی✔

10. Lili عزیز 25 دی <

11. Sogol جون 26 دی     

12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29دی 

15.مامان Ati عزیز 30دی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

امرز برای سوگل جون دعا میکنیم که انشالله غربالگری دوم رو هم به سلامت پشت سر بذاره و از سلامت دردونه ش مطمئن بشه...انشالله دردونه ش سالم و با دل خوش پا به دنیا بذاره...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!