2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
بله خودش چهارشنبه قطع كرد شنبه هم ازمايش دادم

نه پس نخور تا دکترت نگفته. جواب آزمایشات رو وقتی میری پیشش ببر ببینه. بعید بدونم مشکل خاصی باشه. یا میتونی زنگ بزنی مطب ازش بپرسی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پس نخور تا دکترت نگفته. جواب آزمایشات رو وقتی میری پیشش ببر ببینه. بعید بدونم مشکل خاصی باشه. یا ...

چي بپرسم ؟ بگم چي بالاست و چي پايينه ؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
الان پردنيزول و استراديول ربطي به ازمايشم داره؟

ببین کلا وقتی یه دارویی رو قطع میکنی، اثرش تا چند روز توی خون هست. حالا یکی کمتر، یکی بیشتر. ممکنه این MPV و WBC تحت تاثیر داروهات رنجشون یه کم بالا پایین باشه. این دیگه تخصصی هست و پزشکا با توجه به شرایط بیمار و داروهایی که استفاده میکنه( چون اثرات دارو رو میدونن) آزمایش رو تفسیر میکنن. شاید حتی اینقدر بی اهمیت باشه که دکترت اصلا راجع بهش حرفی هم نزنه.

ببین کلا وقتی یه دارویی رو قطع میکنی، اثرش تا چند روز توی خون هست. حالا یکی کمتر، یکی بیشتر. ممکنه ا ...

عکس آخری که گذاشتی، بالای صفحه زده WBC که عددش هم زده این گلبول سفیده. جلوش هم زده H یعنی ،بالاتر از رنج طبیعی

MPV هم عددش که جلوشه رو بخون براش. جلوش هم زده L یعنی پایین تر از رنج طبیعی

عکس آخری که گذاشتی، بالای صفحه زده WBC که عددش هم زده این گلبول سفیده. جلوش هم زده H یعنی ،بالاتر از ...

مرسي عزيزم  واقعا لطف كردي خانم دكتور ،اميدوارم بخير بگزره اينم استرس امشب من 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم ببین یه چیزی بگم برا سوال اورژانسی شب و روز نداریم زنگ میزنی بیمارستانی که پانکچر و انتقالت او ...

عزیزم اینجا که من میرم بیمارستان نیست ی مرکز خصوصی به خاطر همین شبا نیستن 

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
عزیزم اگه ۳۶ ساعت قبل عمل زدی خیالت راحت باشه........

آره زدم امروزم رفتم پرسیدم گفت درسته ممنون گلم

خدایا شکرت به خاطر معجزه قشنگت ،خودت محافظ اش باش 💚 به امید روزی که هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نباشه🙏🌹
ازی جون وقتی همیشه بعد از پانکچر این حالتی میشی یعنی به داروی بیهوشی حساسیت داری ممکنه به داروهای دی ...

لاله جون متاسفانه این سری مسئول بیهوشی نبود کلا. فقط دستیارش بود. اونم خودم بهش گفتم به اینا حساسیت دارم.
و فکر میکنم دلیل این که وقتی دوروز بعد رفتم اونجا اونقدر بد برخورد کردن این بود که ترسیدن بخوام شکایت کنم. درصورتی که من فقط میخواستم کل داروهایی که برام مصرف شده بدونم.
پرستاره فقط میگفت نه به هیچ وجه به اینجا مربوط نیست چون داروها تا چندساعت بعد کامل دفع میشه.
درصورتی که من قبلا از یه دکتر داروساز راجع به حساسیت دارویی سوال کرده بودم گفته بود حساسیت ممکنه از یک دقیقه بعد از مصرف دارو تا حتی بعد از یک هفته هم شروع بشه.
دکترت کی هست لاله جون؟
گفتم شاید بهتره یه بار دیگه برم پیش زرنانی. البته اونم الان وقتهاشو 2 هفته ای میده انگار. یادش بخیر قبلا که میرفتم نهایت 1 یا 2 روزه وقت میگرفتم انقدر اینجا تبلیغشو کردیم سرش شلوغ شده:)
خیلی بدجوره کهیرهام. آرنج هامم اضافه شده. بیشتر از خارش می سوزه :((( بینهایت کلافه ام نمی دونم چیکار کنم

خدایا شکررررررر
عزیزم این چسبندگی برا انتقال مشکل ایجاد نمیکنه هیدرو نیست که ترشح سمی داشته باشه اگه از همین نظر ...

وای ممنون از راهنمایییتون الهی که هر چی از خدا میخواین بهتون بده🙏🙏🙏🙏 دقیقا منظورم همین بود خیالمو راحت کردید خداروشکر😍😍🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بخدا حاضرم کشته بشم باور نمیکنی چقدر این نینی برام مهمه.

الهیییییی شکررررررررررررر

عالیه عزیزم

به خدا استرسرو بریزی دور همه چی حله 

خودتو حامله صد در صد بدون

همش خودتو با شکم گنده تو لباس های خوشگل ببین مامان ثمین جون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام به همه،من تاپیکتون رو صفحات اول که کامل و جامع بود رو خوندم ممنون از زحماتتون

یه سئوال دارم که اگه آنلاین بودین جواب بدین خانمای با تجربه😊

من آذر آی یو آی کردم واسه تعیین جنسیت که ناموفق بود تا قبلش نمی دونستیم همسرم مشکل داره تو آزمایش اسپرمش تعداد و شکل و حرکت خیلی ضعیف بود تحرک ۱۰ درصد بود کلا همشون از  poor هم poor تر بود

الان داره ولمن و فرتیل اید و ویتامین ای و کاسنی می خوره،میخوام بدونم کسی اینجا بوده با این داروها جواب گرفته باشه و اینکه به نظرتون وقتمو واسه ای یو ای تلف نکنم و برم ای وی اف؟