2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

سلام بچه ها من سوالمو باز تکرار می کنم اگه کسی می دونه بگه ممنون می شم 

من بعد هیسترو که کردم هنوز پریود نشدم  روزی دو تا دوفاستونم می خوردم الانم هشت روزه که  ول کردم و همچنان منتظرم بشم

دیروز زنگ زدم با مامای دکترم حرف زدم گفتم من اینطوریم دوفاستونم ول کردم نمی شم ، قبلا هم سابقه داشته که سه هفته ول کردم دوفاستونو نشدم 

ال دی شروع کنم بخورم ؟ از الان ، چون اونو ول می کنم پریود مصنوعی می شم 

گفت دکاپپتیل زدی گفتم اره ، گفت اگع  تا هفته بعد نشدی بیا ، بدون اینکه پریود بشی سونوت میکنیم اگه نازک بود می ری تو سیکل و انتقال میدیم 

خواهش می کنم اگه شنیدید و یا کسی از شما اینطوری انتقال داده بهم بگه

یعنی بدون اینکه پریود بشی بری تو سیکل انتقال 

این روش درسته ؟ 

خیلی نگرانم  کلی سیکلم داره عقب میفته    

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
خب این سری شما 3 ماه اچ دی داشتی و پریود نشدی و اندومتریوز خیلی تخفیف پیدا کرده مگه اصلا برا همین ب ...

آره لاله جون 3 ماه اچ دی خوردم. البته دکتر عارفی نگفته بود خودم از حرفهای دکتر قبلی یادم بود و بعد از انتقال منفیم پیوسته خوردم.
الان هم طبق محاسبه خودم میخواستم اسفند انتقال بدم که این قضیه هیسترو پیش اومد
نه بهم نه دکا داده نه اچ دی گفت بخورم. فقط یه سرم داد که اونم گفت الان نگرفتی هم مهم نیست بعدا بهت میگیم کی باید بزنی

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من سوالمو باز تکرار می کنم اگه کسی می دونه بگه ممنون می شم  من بعد هیست ...

افسون جون من پارسال 2 تا دکاپپتیل زدم که حدود 3 ماه بعد از دومی پریود شدم
البته فکر کنم دوز مال من بالاتر بود چون هر 28 روز یکبار بود. ولی منم نشنیدم سیکل انتقال اینطوری شروع بشه. البته من اطلاعاتم پایینه بقیه دوستان بیشتر میدونن

افسون جون شما سیکلی که هیسترو کردین چطوری بود؟ با چه آزمایش یا دارویی شروع شد؟ و روز چندم سیکل هیسترو شدین؟

خدایا شکررررررر
افسون جون من پارسال 2 تا دکاپپتیل زدم که حدود 3 ماه بعد از دومی پریود شدم البته فکر کنم دوز مال من ب ...

اخه به من دکا داده که این ماهی که میاد برم تو سیکل انتقال و تخمک گذاری نکنم ..

اگه جلوی پریودو می گیره نمیدادن که 

من روز 19 پریودیم هیسترو شدم قبلشم هیچ دارویی نداشتم  فقط اشتباه نکنم اریترومایسین داد کع اونم نخوردم فک می کردم بعد از عمل باید بخورم

بعد عمل سفیکسیم داد بهم 

من تو هیستروم مشخص شد مشکلی ندارم 

ولی اونا که مسئله ای باشه سوند بهشون وصل می شه و نمونه ای چیزی باشه می فرستن پاتولوژی براشون

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
اینم جواب یکی از آزمایشامه

لی لا جون پش شما فقط مشکل انعقادی داشتین؟ مثل اینکه خداروشکر سی دی ها همه نرمالن. ان شالله با درمان مناسب بزودی شماهم باردار میشی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام بچه ها من سوالمو باز تکرار می کنم اگه کسی می دونه بگه ممنون می شم  من بعد هیست ...

لیلا هم میگفت دکترش چنین کاری میکنه،میگه پریود مهم نیست..ولی یادم نیست که خودش هم اینجوری تو سیکل رفت یا نه...

و اینکه دکترش میگفته پری با ال دی و دارو پری واقعی نیست و مصنوعیه...برا همین مهم نیست....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز سفید عزیزم ممنون از اینکه اسم منم اضافه کردی فقط مشکلی نیست من بجای دعای توسل حدیث کسا به نیت بچه ...

نه عزیزم خیلی هم خوبه،انشالله حاجت روا بشی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

آناجون من دیروز بالاخره موفق شدم. اون لیست رو به خانوم دکتر که نشون دادم، گفتن اینارو قبلا انجام ندادی؟!! گفتم نه. گفت آخه این سی دی هارو کرمانشاه انجام میدن؟ گفتم بله چندجا پرسیدم انجام میدن. به ماما گفت این لیست رو کامل براش بنویس!!!😊😊😮 تازه یکی دو موردم بهش اضافه کرد. منم خیلی خوشحال شدم! تازه ماما بعد از اینکه نوشت، گفت این کاغذتو نمیخوای؟!! گفتم نه بمونه برای بقیه هم بنویسین!! اونم تشکر کرد! خلاصه عملیات با موفقیت انجام شد!😁

اما آناجون دکتر گفت باید اول یه بار iuiبشی!! تاجواب آزمایشاتت بیاد طول میکشه. میکرو میمونه بعد عید. قبلش یه iui کنم تا وضعیتت دستم بیاد!! هرچی گفتم ذخیره ام کمه، میخوام فقط ivf بشم، قبول نکرد. گفت لتروزول بخور روز ده قاعدگی بیا! چیکار کنم بنظرتون؟؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
خانما میشه ازمایش منو تفسیر کنید

عزیزم تی اس هاشت یه کم بالاست برا اقدام برا بارداری......

فکر کنم دارو بگیری.......

ذخیرتم ظاهرا به کم بالاست اما نه زیاد ولی در کل خوبه......

دئها بالاست اگه اشتباه نکنم یه جورایی با ذخیره ارتباط داره دقیق نمیدونم........

در کل به نظر میاد تستهای هورمونیت خوب بودن جز همین یکی دو مورد.......

البته اونام نه اینکه خوب نباشن ها.......

حالا دکترت ببینه نظرشو بگو........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا لاله جون من هربار این اندومتریوز رو به دکتر عارفی یاداوری میکنم ولی توجهی نمیکنه. یکبار که در ح ...

عزیزم هیسترو برا بررسی رحم و تخمدانا و لوله هاست.......

جاهایی که بشه از طریق واژن ارتباط برقرار کرد و بررسیش کرد.......

اما اگه مثل من لگن درگیر باشه یا جاهای دیگه فقط با لاپرا قابل بررسی و حله........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جواب کشتم اومد منفی هست. ایا باز ممکنه عفونت باشه. بعد ۲۴ ساعت هیچ باکتری رشد نکرده. دکتر آزمایشگاه ...

سوگل جون یه تستی مثل آمینوشور هست عفونت واژینال رو بررسی میکنه اگه دلت آروم میگیره اونو انجام بده......

من تو بارداریم دوبار آمینوشور انجام دادم فکر میکردم باهاش عفونتم مشخص میشه یه بار از متصدی آزمایشگاه که تست رو ازم میگرفت پرسیدم گفت تستش جداست......